Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kuşum seni çok özledim ben hiç üzülme kilo alınır verilir sen sitres olma yeter iyi düşün iyi olsun (ben verdiğim 4 kilonun 2sini geri aldım çok mutsuzum)
Geriye çok hızlı almışsın canım ya
Ben ayrılığından beri 2 aldım ama o 2 de zaten gerçek anlamda verememiştim

Bu yavaş kilo alımıma sporu bağlıyorum ve yavaş kilo vermeyi
Şimdi 67 deyim tam arada 66 ya iniyor falan ama aldım yanş şişlik bar belli etekler az kastırıyor 40 beden

İnşallah Bebek'im olurda hamilelikte az kilo almak için çabalarım diye günlük açarım :):):)

Q
Sonra alisirsin ama kuzum o ilkte oluyor öyle şimdi ben 1 buçuk dakikayı geçiyor rahat durabiliyorum :))
yok kiz kilo fazla diye herhalde resmen topallayarak gezdim.

Bak sana ne dcm kazen yeni bu uygulama baslatmis. Yarismadan mezun olanlara kep veriyolar odul olarak. Karincanin yanina bi kep istemezmisin :) 50 kilo olsan o kep senin olacak cici kizzzzz :)

Hamile kalirsan takimimizin hamisi olarak seni takip edeeerr free listeye alirizzz

Kuzum cumaya kadar ikna etmeye çalışcam esimi

Saat 3.21 ben hala buralarda

Gunaydin diyimde oyle gideyim bari

Guuuunaaaayyyddddiiiiiinnnnnn 6.takimin fistiklariiiiii

P.tesi bildirimleri gelsiiiinnnn..
Vucut olcu listesi tam mi en son kim yazmisti. Onuda gecmisden cekip cikartirsam muko olur

Dogum gunum oldugundan cok keyifliyim esim supriz yapti da (soylemesem icimde kalirdi )

Ayh!....
Hadi ben yatiyorum

Sizlere gunaydin olsun

Rzgrece
Gogus 90
Bel 88
Kalca 111

Huzur
G: 98
B: 80
K : 108

Fattylamb

Göğüs: 84
Bel: 79
Kalça: 111

Smygnc

Göğüs : 103
Bel: 91
Kalça: 117

Deli ve cesur
Göğüs :80
Bel: 55
Kalça: 85

Elif
Göğüs 116
Bel 94
Kalça120

NGY
Gogus:108
Bel:98
Kalca:108

Seyhan
Gögüs 95
Bel 80
Kalca 108
90 60 90 olana kadar devam

P pembebulut5 senin ki yine kaybolmjs
plasticwoman
Turkuvaz- B belcimim Z Zayiflayanaydemir kizlar olculer nerde ? P.tesi aksama kadar bildirin lutfen

Ooo doğum günün kutlu olsun olsun canımmmm nice mutlu sağlıklı fit yıllara inşallah.

Merhaba
Sevgili editörümüz seaBahAR'ın aşağıdaki yazısına istinaden paylaşımda bulunup, okumanızı önemle rica ediyorum
Herkese keyifli kilo vermeler dilerim.

CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Kilo bildirimim
Cuma76.4
Pazartesi 76.2

Sanirim durklamaya dogru gidiyorm kzlar diyetimi layigiyla yapmama cok su icmeme ragmn 3 gnde 200 cok az bana gore boyoe.olunca motivasyonun dusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…