Geriye çok hızlı almışsın canım yaKuşum seni çok özledim ben hiç üzülme kilo alınır verilir sen sitres olma yeter iyi düşün iyi olsun (ben verdiğim 4 kilonun 2sini geri aldım çok mutsuzum)
yok kiz kilo fazla diye herhalde resmen topallayarak gezdim.Sonra alisirsin ama kuzum o ilkte oluyor öyle şimdi ben 1 buçuk dakikayı geçiyor rahat durabiliyorum :))
Hamile kalirsan takimimizin hamisi olarak seni takip edeeerr free listeye alirizzzGeriye çok hızlı almışsın canım ya
Ben ayrılığından beri 2 aldım ama o 2 de zaten gerçek anlamda verememiştim
Bu yavaş kilo alımıma sporu bağlıyorum ve yavaş kilo vermeyi
Şimdi 67 deyim tam arada 66 ya iniyor falan ama aldım yanş şişlik bar belli etekler az kastırıyor 40 beden
İnşallah Bebek'im olurda hamilelikte az kilo almak için çabalarım diye günlük açarım :):):)
Kuzum cumaya kadar ikna etmeye çalışcam esimiQ
yok kiz kilo fazla diye herhalde resmen topallayarak gezdim.
Bak sana ne dcm kazen yeni bu uygulama baslatmis. Yarismadan mezun olanlara kep veriyolar odul olarak. Karincanin yanina bi kep istemezmisin :) 50 kilo olsan o kep senin olacak cici kizzzzz :)
Bu hafta 600 u gitse 2 haftaya mezunsun :) ama arani bozma esinle bu yuzden tatlilikla bi sor iiih derse izine cikaririz :)Kuzum cumaya kadar ikna etmeye çalışcam esimi
Ooo doğum günün kutlu olsun olsun canımmmmSaat 3.21 ben hala buralarda
Gunaydin diyimde oyle gideyim bari
Guuuunaaaayyyddddiiiiiinnnnnn 6.takimin fistiklariiiiii
P.tesi bildirimleri gelsiiiinnnn..
Vucut olcu listesi tam mi en son kim yazmisti. Onuda gecmisden cekip cikartirsam muko olur
Dogum gunum oldugundan cok keyifliyimesim supriz yapti da (soylemesem icimde kalirdi )
Ayh!....
Hadi ben yatiyorum
Sizlere gunaydin olsun
Gunaydin Reglden dolayidr ins cumaya kadar azalirGünaydın kızlar.Hayırlı haftalar hepimize.
Güncel kilom: 96.1
Geçmiş cuma kilom: 95.8
Fark: +0,300 gr
Reglimin 2.günü
Diyet yaptiniz halde mi boyle gunaydin bu aradaGünaydın kızlar kilo bildirimi
cuma 84.4
Bugünkü kilo 85.0
Kızlar selam :):)
Aşılamamı oldum sonucuma 10 gün var :)
Ve kilo almaya başladım
Diyete tekrar başlamak istiyorum ...
Sonucum olumsuz çıkarsa tekrar sizinleyim ..
CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanıİmzamı da güncelliyorum arkadaşlar, özellikle ilk madde bütün üyeleri ilgilendiriyor. Bu nedenle bütün takımların okunmasını sağlayınız.
Gönüllü bir arkadaşım mesaj linkini kopyalayarak takımlara dağıtırsa sevinirim.
Devam et bence en azindan almiyorum die sevin ve eminin yarina daha cok azalmis olcakKilo bildirimim
Cuma76.4
Pazartesi 76.2
Sanirim durklamaya dogru gidiyorm kzlar diyetimi layigiyla yapmama cok su icmeme ragmn 3 gnde 200 cok az bana gore boyoe.olunca motivasyonun dusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?