- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Yani genelde kimse inanmiyo 2 doğum yaptığımaMaslh bebislere ragmen zayiflik super olsa gerek
Hepsi ayni cnm emin ol giyemiceksinn asiri güzel bulup kiskancliklarindan giydirmicekler benim.kocam oyledir kendi alir hatta bana kiyafet falan kndide erkek giyimci cok sever giymeui gydirmeyi ama biri cok gzel olmussun cok.yakışmış desinn hemen kivirmaya baslar yok suran belli yok az kisa yok bilmem ne diee cok kiskaniolar cok
Aynen canım ama kafaya koyduğumu yaparım :)) o bikiniler giyilecek :) mayo giysen olmaz mı diyor :)) dedim olmaz :)Simdi inanmistir verecegine yan ciziyo demekki
Yas 41 cocuk dört torun birAksine bende sana karşı bi hoşlaşma var
Senin yaş kaçtı kaç çocuk
O maşallah ❤Yas 41 cocuk dört torun bir
O kadar ugrasmana degecek inanki banada diyolar cok zayiflama zayifsin zaten hi hi diyorum bildigime devam ediyorumBen eşime seçtirmem kıyafet :) kendi tarzına göre de giyinmem erkekler hep aynı :)
Aynen canım ama kafaya koyduğumu yaparım :)) o bikiniler giyilecek :) mayo giysen olmaz mı diyor :)) dedim olmaz :)
O zaman size abla diyebilirimYas 41 cocuk dört torun bir
Tesekkür ederim 23 yas 2 bebis sanada masallah sekerimO maşallah ❤
Tabiki memnun olurum ablalar biraz toplu olur zatiO zaman size abla diyebilirim
19 'da evlendimTesekkür ederim 23 yas 2 bebis sanada masallah sekerim
En büyük maşallah bana yaş 35 ,çocuk sayısı 0, koca yok
Tercihtendir herhalde ama cocuk super bisi aklinizda bulunsunEn büyük maşallah bana yaş 35 ,çocuk sayısı 0, koca yok
Senin yaş kaç evli misin çocuk falan canim ??Tercihtendir herhalde ama cocuk super bisi aklinizda bulunsun
O kadar ugrasmana degecek inanki banada diyolar cok zayiflama zayifsin zaten hi hi diyorum bildigime devam ediyorum
19 'da evlendim
Ilk doğum 20 yaşımda oldu vefat etti
2. Bebiş 7 aylık
Çok erken 19, ev hanımı mısın, allah rahmet eylesin
Evet canım açıktan okuyodum doğumdan sonra kaldı oğlum biraz daha büyüsün devam edicem ❤
Evet canım açıktan okuyodum doğumdan sonra kaldı oğlum biraz daha büyüsün devam edicem ❤
evet tatlım malesef ama buna bugün dur diyeceğim inşallahDiyet yaptiniz halde mi boyle gunaydin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?