Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben eşime seçtirmem kıyafet :) kendi tarzına göre de giyinmem erkekler hep aynı :)

Simdi inanmistir verecegine yan ciziyo demekki
Aynen canım ama kafaya koyduğumu yaparım :)) o bikiniler giyilecek :) mayo giysen olmaz mı diyor :)) dedim olmaz :)

Ben eşime seçtirmem kıyafet :) kendi tarzına göre de giyinmem erkekler hep aynı :)

Aynen canım ama kafaya koyduğumu yaparım :)) o bikiniler giyilecek :) mayo giysen olmaz mı diyor :)) dedim olmaz :)
O kadar ugrasmana degecek inanki banada diyolar cok zayiflama zayifsin zaten hi hi diyorum bildigime devam ediyorum

O kadar ugrasmana degecek inanki banada diyolar cok zayiflama zayifsin zaten hi hi diyorum bildigime devam ediyorum

Öyle zaten hep aynı tepkiler :)) bana da çok verme diyorlar 70 falan iyi diyorlar :) ama 57 olana kadar devam, yol bazen yokuşa dönsede yolumdan şaşmayacağım, ay diyet yemini gibi oldu :))) ant içerim :))

Evet canım açıktan okuyodum doğumdan sonra kaldı oğlum biraz daha büyüsün devam edicem ❤

Yanlış anlama canım benim annemde erken evlenmiş mecbur kalmış, her zaman o yüzden güçlü kadınlar olmalı, hemcinslerim çok zeki, herşeyin üstesinden gelebilecek güçteler ama her zaman okuyup güzel meslekleri olup, kendilerini geliştirmelerini ve güçlü Kadınlar olmalarını istiyorum, oyunu bırakmayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…