- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
valla öyle bir yardıma ihtiyacım var ki tartıda +600 gördüm bu gün
karatay yapamam galiba
Ayni benmutlu saglikli uzun yillar dilerim ogluna ceydacigim
Deneme surecinde bise olmaz cnm ama bundan snra dikkat et biraz daha :) guzel kilo vermissin tebrik ederim
Aha bitane daha bendenneyse seninle yarisiriz ilk kim gircek listeye bakalim :)
Afiyet olsun cnm
Elifcimsen dr a gidip tahlil fln yaptirmistin dimi birsey cikmamisti ?
Biryerlerde bir yanlis var demekki. Bu hafta diyetisyene gidenplasticwoman ve @smygnc sana ornek bir liste olustursun. Onu uygula duzenini tamamen degistirelim. Birde sporu arttiralim bakalim ozmb nolcak
cnm dun tarti gunuydu
Kilonu bildirmen gerekiyodu
Sen bana yarın ne yemeyi düşünüyorsun öğün öğün yazar mısın
Teşekkürler canım
:)) teşekkürler canım
Ben a hep hep teklif ediyorum yazsın bakalım Bi yazıcam ben ona, bu arada kilom aynı
Ay hfta sonu maddi manevi çöktüm :)) bide uzaktan misafir vardı onu al bırak, uykusuz kaldım baya yoruldum Pazar uyudum ama :) bu hafta full spor yapmacalı, 1 saat spor + 1000 ip atlama olacak ve fazlası ama altı Yok, kızlar acayip inceldim verdiğin kilo 1 olsa bile görüntü 5 kg gibi, bacaklarım vs göbeğim inanılmaz gitti, yatınca yokmuş gibi :) önceden yana yatınca benden ayrı Bi kütle daha vardı yanımda yatan :)))
Aynen öyle :) ama benim gitti ciddi anlamda bu kiloysan göre bile Az öyle söyleyim :)Hahah cok.sevindim.senin adina cnm nasil biaey bende biliyorum o kutleyi hele dogumdan sonra sonmeye yakin bolon gibi yumus yumus bisey dimi benimkode gittikçe.kuculuyor ama hala tamamiyle gidicegine umidim.yok
Sen niye uyumadın kaptanım
Sosyal medyada gezindim biraz kaptanimOoo doğum günün kutlu olsun olsun canımmmmnice mutlu sağlıklı fit yıllara inşallah.
Olsun cnm regl etkisi gecince duser kilonGünaydın kızlar.Hayırlı haftalar hepimize.
Güncel kilom: 96.1
Geçmiş cuma kilom: 95.8
Fark: +0,300 gr
Reglimin 2.günü
Ya sen niye boyle oluyosun dra mi gitsen acabaGünaydın kızlar kilo bildirimi
cuma 84.4
Bugünkü kilo 85.0
3 gunde 200 az degil cnm 6 gunde 400 yuvarlarsan haftada 600 700 gr olur :) oda cok iyi bi rakam. Bazen hic veremeyecegin gunlerde olur. Motivasyon dusurmek yokKilo bildirimim
Cuma76.4
Pazartesi 76.2
Sanirim durklamaya dogru gidiyorm kzlar diyetimi layigiyla yapmama cok su icmeme ragmn 3 gnde 200 cok az bana gore boyoe.olunca motivasyonun dusuyor
Superrrr :)Kilo bildirim cuma 68.4
Bugun 67.9 dunkuyle ayni ama olsun devam bu 60 buraya gelcek:)
Olsun cnm kuzucuk iyi olsunda +cik sorub degil. Nasil oldu kuzunGunaydın arkadaslar ben geciktim biraz
Cuma 71.7
Bugun 71.6
-100 gram
Cumaya Allah kerim Spor yapamıyrm bu hafta heralde az gidecek o seneple
Spor yaptigin icin incelmen farkediliyo demekki :) harikaSen bana yarın ne yemeyi düşünüyorsun öğün öğün yazar mısın
Teşekkürler canım
:)) teşekkürler canım
Ben a hep hep teklif ediyorum yazsın bakalım Bi yazıcam ben ona, bu arada kilom aynı
Ay hfta sonu maddi manevi çöktüm :)) bide uzaktan misafir vardı onu al bırak, uykusuz kaldım baya yoruldum Pazar uyudum ama :) bu hafta full spor yapmacalı, 1 saat spor + 1000 ip atlama olacak ve fazlası ama altı Yok, kızlar acayip inceldim verdiğin kilo 1 olsa bile görüntü 5 kg gibi, bacaklarım vs göbeğim inanılmaz gitti, yatınca yokmuş gibi :) önceden yana yatınca benden ayrı Bi kütle daha vardı yanımda yatan :)))
regl etkisi cnm. Regl oldukdan sonra tikir tikir gidecek kilolarhala sabitim tartida ve hala regl olmadimmeyveyi tamamen kestim Baska ne yapabilirim hicbir fikrim yok
Aynen öyle :) ama benim gitti ciddi anlamda bu kiloysan göre bile Az öyle söyleyim :)
hala sabitim tartida ve hala regl olmadimmeyveyi tamamen kestim Baska ne yapabilirim hicbir fikrim yok
Haklisin kaptanim dusurmuyorum motiyi 3 4 gundur misafirim var die sporu yapmiyordm bugun tam gaz sporada devam cumaya en az -1 hedef koyuyorum kndimeSosyal medyada gezindim biraz kaptanim
Tesekkur ederin cnm insallah bidahaki sene fit olarak kutlarim dogum gunumu:)
Olsun cnm regl etkisi gecince duser kilon
Ya sen niye boyle oluyosun dra mi gitsen acaba
3 gunde 200 az degil cnm 6 gunde 400 yuvarlarsan haftada 600 700 gr olur :) oda cok iyi bi rakam. Bazen hic veremeyecegin gunlerde olur. Motivasyon dusurmek yok
Superrrr :)
Olsun cnm kuzucuk iyi olsunda +cik sorub degil. Nasil oldu kuzun
Spor yaptigin icin incelmen farkediliyo demekki :) harika
regl etkisi cnm. Regl oldukdan sonra tikir tikir gidecek kilolar
Valla ben bugun hiç bakamıyorum ya çok işim varCok sesiz bugün kizlar nerdesinizzz yaa hafta sonu kacamaklarini mi saklamaya calisiyorsunuzzzzzkizlarrrrr
haklisin ama tartida eksi görmeyince insanin motivasyonu kiriliyorRegli olamadigin icin cnm iki kiloya kadar koyuyor taryi ustune sen yilmedan devam et olup bityiginde goruceksin tarida ko eksileri
Siz kac yasindasiniz maslh kilonuz cok az bide cocuk var mi varsa kactaneKilo bildirim
Cuma 51.6
Bugün 51.8
+200
Sosyal medyada gezindim biraz kaptanim
Tesekkur ederin cnm insallah bidahaki sene fit olarak kutlarim dogum gunumu:)
Olsun cnm regl etkisi gecince duser kilon
Ya sen niye boyle oluyosun dra mi gitsen acaba
3 gunde 200 az degil cnm 6 gunde 400 yuvarlarsan haftada 600 700 gr olur :) oda cok iyi bi rakam. Bazen hic veremeyecegin gunlerde olur. Motivasyon dusurmek yok
Superrrr :)
Olsun cnm kuzucuk iyi olsunda +cik sorub degil. Nasil oldu kuzun
Spor yaptigin icin incelmen farkediliyo demekki :) harika
regl etkisi cnm. Regl oldukdan sonra tikir tikir gidecek kilolar
Oh oh masallah cnm gitsin pis gobeciklerr yaza soyle tiril tiril gezeli rahat rahat gobek ciktimi aimitlerim cok belli oluomu dmedenn
Yok canım aksine diyetisyene gittiğimden beri fazla spor yapamıyorum eskiye nazaran, ama bence listemle alakalı baya yağdan veriyorum Üzerine spor ekleyince de süper olacak, akşam Bi salona bakmaya gideceğim
Gitsin yağlar :) eşime diyorum şunu alıcam bunu giyicem :) önceden söz zayıfla giy diyordu şimdi 20 kg verince kıvırmaya başladı :))) zayıflaman bitsin bakalım nasıl duracak Bi şey diyemem diyor :))) keşke o zaman yazılı evrak alsaydım diyorum :))
Siz kac yasindasiniz maslh kilonuz cok az bide cocuk var mi varsa kactane
Maslh bebislere ragmen zayiflik super olsa gerek23 yaşındayım canim 2 doğum yaptım
Simdi inanmistir verecegine yan ciziyo demekkiYok canım aksine diyetisyene gittiğimden beri fazla spor yapamıyorum eskiye nazaran, ama bence listemle alakalı baya yağdan veriyorum Üzerine spor ekleyince de süper olacak, akşam Bi salona bakmaya gideceğim
Gitsin yağlar :) eşime diyorum şunu alıcam bunu giyicem :) önceden söz zayıfla giy diyordu şimdi 20 kg verince kıvırmaya başladı :))) zayıflaman bitsin bakalım nasıl duracak Bi şey diyemem diyor :))) keşke o zaman yazılı evrak alsaydım diyorum :))
Bilmiyorum niye ama sana gicik oluyorum23 yaşındayım canim 2 doğum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?