Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

valla öyle bir yardıma ihtiyacım var ki tartıda +600 gördüm bu gün

karatay yapamam galiba

Sen bana yarın ne yemeyi düşünüyorsun öğün öğün yazar mısın

plasticwoman kuzucuğun doğum günü kutlu olsun

Teşekkürler canım

Ayni ben mutlu saglikli uzun yillar dilerim ogluna ceydacigim

:)) teşekkürler canım

Ben a hep hep teklif ediyorum yazsın bakalım Bi yazıcam ben ona, bu arada kilom aynı

Ay hfta sonu maddi manevi çöktüm :)) bide uzaktan misafir vardı onu al bırak, uykusuz kaldım baya yoruldum Pazar uyudum ama :) bu hafta full spor yapmacalı, 1 saat spor + 1000 ip atlama olacak ve fazlası ama altı Yok, kızlar acayip inceldim verdiğin kilo 1 olsa bile görüntü 5 kg gibi, bacaklarım vs göbeğim inanılmaz gitti, yatınca yokmuş gibi :) önceden yana yatınca benden ayrı Bi kütle daha vardı yanımda yatan :)))

Hahah cok.sevindim.senin adina cnm nasil biaey bende biliyorum o kutleyi hele dogumdan sonra sonmeye yakin bolon gibi yumus yumus bisey dimi benimkode gittikçe.kuculuyor ama hala tamamiyle gidicegine umidim.yok

Sen niye uyumadın kaptanım

Ooo doğum günün kutlu olsun olsun canımmmm nice mutlu sağlıklı fit yıllara inşallah.
Sosyal medyada gezindim biraz kaptanim
Tesekkur ederin cnm insallah bidahaki sene fit olarak kutlarim dogum gunumu:)
Günaydın kızlar.Hayırlı haftalar hepimize.
Güncel kilom: 96.1
Geçmiş cuma kilom: 95.8
Fark: +0,300 gr
Reglimin 2.günü
Olsun cnm regl etkisi gecince duser kilon
Günaydın kızlar kilo bildirimi
cuma 84.4
Bugünkü kilo 85.0
Ya sen niye boyle oluyosun dra mi gitsen acaba
Kilo bildirimim
Cuma76.4
Pazartesi 76.2

Sanirim durklamaya dogru gidiyorm kzlar diyetimi layigiyla yapmama cok su icmeme ragmn 3 gnde 200 cok az bana gore boyoe.olunca motivasyonun dusuyor
3 gunde 200 az degil cnm 6 gunde 400 yuvarlarsan haftada 600 700 gr olur :) oda cok iyi bi rakam. Bazen hic veremeyecegin gunlerde olur. Motivasyon dusurmek yok

Kilo bildirim cuma 68.4
Bugun 67.9 dunkuyle ayni ama olsun devam bu 60 buraya gelcek:)
Superrrr :)
Gunaydın arkadaslar ben geciktim biraz
Cuma 71.7
Bugun 71.6
-100 gram
Cumaya Allah kerim Spor yapamıyrm bu hafta heralde az gidecek o seneple
Olsun cnm kuzucuk iyi olsunda +cik sorub degil. Nasil oldu kuzun
Spor yaptigin icin incelmen farkediliyo demekki :) harika
hala sabitim tartida ve hala regl olmadim meyveyi tamamen kestim Baska ne yapabilirim hicbir fikrim yok
regl etkisi cnm. Regl oldukdan sonra tikir tikir gidecek kilolar

Haklisin kaptanim dusurmuyorum motiyi 3 4 gundur misafirim var die sporu yapmiyordm bugun tam gaz sporada devam cumaya en az -1 hedef koyuyorum kndime

Yok canım aksine diyetisyene gittiğimden beri fazla spor yapamıyorum eskiye nazaran, ama bence listemle alakalı baya yağdan veriyorum Üzerine spor ekleyince de süper olacak, akşam Bi salona bakmaya gideceğim

Oh oh masallah cnm gitsin pis gobeciklerr yaza soyle tiril tiril gezeli rahat rahat gobek ciktimi aimitlerim cok belli oluomu dmedenn

Gitsin yağlar :) eşime diyorum şunu alıcam bunu giyicem :) önceden söz zayıfla giy diyordu şimdi 20 kg verince kıvırmaya başladı :))) zayıflaman bitsin bakalım nasıl duracak Bi şey diyemem diyor :))) keşke o zaman yazılı evrak alsaydım diyorum :))

Hepsi ayni cnm emin ol giyemiceksinn asiri güzel bulup kiskancliklarindan giydirmicekler benim.kocam oyledir kendi alir hatta bana kiyafet falan kndide erkek giyimci cok sever giymeui gydirmeyi ama biri cok gzel olmussun cok.yakışmış desinn hemen kivirmaya baslar yok suran belli yok az kisa yok bilmem ne diee cok kiskaniolar cok

Simdi inanmistir verecegine yan ciziyo demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…