Ahh ahhh 17 yasimda olsaydim :)Hey gidi genclik
insallah olumlu cikarda dogumdan sonra gelirsin cnmKızlar selam :):)
Aşılamamı oldum sonucuma 10 gün var :)
Ve kilo almaya başladım
Diyete tekrar başlamak istiyorum ...
Sonucum olumsuz çıkarsa tekrar sizinleyim ..
İnşallah kaptanAhh ahhh 17 yasimda olsaydim :)
insallah olumlu cikarda dogumdan sonra gelirsin cnm
Kuşum seni çok özledim ben hiç üzülme kilo alınır verilir sen sitres olma yeter iyi düşün iyi olsun (ben verdiğim 4 kilonun 2sini geri aldım çok mutsuzum)Kızlar selam :):)
Aşılamamı oldum sonucuma 10 gün var :)
Ve kilo almaya başladım
Diyete tekrar başlamak istiyorum ...
Sonucum olumsuz çıkarsa tekrar sizinleyim ..
Canım kendimiz topluyormusuz en son oyle karar verildi gqliba dimi kaptanım ben hesap yapmıyorum artık cunkiSpor
× 40 Topuğa dokunma
×30 çömelme
×45 duvarda şınav
×32 köprü hareketi
×30 kelebek tekmeler
×26 bisiklet çıtırdamak
100 mekik
Puan 504.8
Huzurvermeyolunda
Kanguru_
Canım menün cok guzel de bulgurun yanında birşeyler yiyeydin mesela guzel bir salata bol yogurt gibi hem daha tok tutar hem de metayı calıştırır :)Bi gunki menum
Sabah: haslanmis yunurta, tahin pekmez, zeytin acili sos
Oglen:nesfit
Aksam:iki kasik bulgur saat 4 de yedim
Gece ye dogru acikincabda kabe hurmasi yedim
Ara ogunlerde de portakal yedim
Ucacaksın yakında bu menülerle yaKahvaltı
2 salam
1 dilim peynir
1 dilim helva
2 zeytin
Akşam 5 yk kuru fasulye
4 y.k kavrulmuş havuç üzerine yoğurt
Afiyet olsun canim tam ölçüleri yazsan daha iyi olur kaç portakal
Zeytin sos ne kadar yumurta kaç tane ❤
Canım bölgeselleri arttırmalısın bence mesela yatıp yarım mekik karın için , sonra sag sola dönüp yan bel vs gibi ne dersinSporum 20 dakika eliptik
3 adet 30 sn plenk
100 adet sol bacak
100 adet sag bacak
Bide 3 5 esneme harejeti yaptim
Canım kendimiz topluyormusuz en son oyle karar verildi gqliba dimi kaptanım ben hesap yapmıyorum artık cunkiKanguru_
Herkes güngğn hesapkauıp kendi haber verecekmiş cuma günğ cnmNasıl yani canim sonuna yazdım puanı
Herkes güngğn hesapkauıp kendi haber verecekmiş cuma günğ cnm
Tesekkur ederim canim :)Yeni yaşın senin için hayırlı olsun kaptanım
Evet kizlar herkes kendi puanlarini biyere not alsin cuma gunu isticem sizlerdenCanım kendimiz topluyormusuz en son oyle karar verildi gqliba dimi kaptanım ben hesap yapmıyorum artık cunkiKanguru_
ackkinca meyve yeme cnm yogurt ye aksam yenilen mryve direk sekere donusuyoYarın uyacağım menü
SABAH
2yumurta beyazı 1meyve yeşil çay
ÖĞLE
Tavuklu salata zeytin yağlı
1fincan yeşil çay
AKŞAM
pırasa yemeği
1kase yoğurt
Acıkınca saat farkı yok 1meyve
Su 3lt
Spor 1saat yürüyüş.(nasıl)
Koruma döneminde mi aldınAhanda benEki Görüntüle 2109911
Izinde aldim cnm verip listeye girecektim ama ozel gunler bitmedi biKoruma döneminde mi aldın
Izinde aldim cnm verip listeye girecektim ama ozel gunler bitmedi bicocuklarin dogum gunu, bnm dogum gunum, arkadas bulusmasi derkeeeeennn aldim kilolari. Yarindan itibaren sıkı diyet nisana kadar ennnn az 7 8 kilo vermem lazim
Vericem cnm. Bu zamana kadar kendime inanmiyodum ama artik inaniyorum verceim. Su zamana kadar isteyipde ulasamadigim hic bise olmadi. Kilodan mi korkcam peeeeehhh!Anladım kuzum verirsin ya spora ağırlık verirsen daha çabuk gider kilo
Vericem cnm. Bu zamana kadar kendime inanmiyodum ama artik inaniyorum verceim. Su zamana kadar isteyipde ulasamadigim hic bise olmadi. Kilodan mi korkcam peeeeehhh!
Senin yaptigin uygulamayi yapcm ama plank haric. Ayak bileklerimin agrisi gecmedi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?