Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar selam :):)

Aşılamamı oldum sonucuma 10 gün var :)

Ve kilo almaya başladım

Diyete tekrar başlamak istiyorum ...
Sonucum olumsuz çıkarsa tekrar sizinleyim ..
Kuşum seni çok özledim ben hiç üzülme kilo alınır verilir sen sitres olma yeter iyi düşün iyi olsun (ben verdiğim 4 kilonun 2sini geri aldım çok mutsuzum)

Kızlar 17 gün kitabından kendime 1menü hazırladım orda ton balıklı salata diyordu ben tavuk göğüslü salata yapacam inşallah olur menüyü paylaşayım sizinle yarın başlayacağım sporumuda düzenli yapacağım bide regli oldum inşallah cumaya çok eksi gelirim inşallah

Yarın uyacağım menü
SABAH
2yumurta beyazı 1meyve yeşil çay
ÖĞLE

Tavuklu salata zeytin yağlı
1fincan yeşil çay
AKŞAM
pırasa yemeği
1kase yoğurt

Acıkınca saat farkı yok 1meyve
Su 3lt
Spor 1saat yürüyüş.(nasıl)

Bi gunki menum
Sabah: haslanmis yunurta, tahin pekmez, zeytin acili sos
Oglen:nesfit
Aksam:iki kasik bulgur saat 4 de yedim
Gece ye dogru acikincabda kabe hurmasi yedim
Ara ogunlerde de portakal yedim
Canım menün cok guzel de bulgurun yanında birşeyler yiyeydin mesela guzel bir salata bol yogurt gibi hem daha tok tutar hem de metayı calıştırır :)
Kahvaltı

2 salam
1 dilim peynir
1 dilim helva
2 zeytin

Akşam 5 yk kuru fasulye
4 y.k kavrulmuş havuç üzerine yoğurt
Ucacaksın yakında bu menülerle ya
Afiyet olsun canim tam ölçüleri yazsan daha iyi olur kaç portakal
Zeytin sos ne kadar yumurta kaç tane ❤

Sporum 20 dakika eliptik
3 adet 30 sn plenk
100 adet sol bacak
100 adet sag bacak
Bide 3 5 esneme harejeti yaptim
Canım bölgeselleri arttırmalısın bence mesela yatıp yarım mekik karın için , sonra sag sola dönüp yan bel vs gibi ne dersin

Yeni yaşın senin için hayırlı olsun kaptanım
Tesekkur ederim canim :)
Canım kendimiz topluyormusuz en son oyle karar verildi gqliba dimi kaptanım ben hesap yapmıyorum artık cunki Kanguru_
Evet kizlar herkes kendi puanlarini biyere not alsin cuma gunu isticem sizlerden
ackkinca meyve yeme cnm yogurt ye aksam yenilen mryve direk sekere donusuyo

Kizlaaaarrr sabah bildirimleri unutmayalim

Ben yapamicam malesef. Annemdeyim cnku. Kombi bozuldu yarin aksam gecicem eve

Izinde aldim cnm verip listeye girecektim ama ozel gunler bitmedi bi cocuklarin dogum gunu, bnm dogum gunum, arkadas bulusmasi derkeeeeennn aldim kilolari. Yarindan itibaren sıkı diyet nisana kadar ennnn az 7 8 kilo vermem lazim

Anladım kuzum verirsin ya spora ağırlık verirsen daha çabuk gider kilo

Anladım kuzum verirsin ya spora ağırlık verirsen daha çabuk gider kilo
Vericem cnm. Bu zamana kadar kendime inanmiyodum ama artik inaniyorum verceim. Su zamana kadar isteyipde ulasamadigim hic bise olmadi. Kilodan mi korkcam peeeeehhh!
Senin yaptigin uygulamayi yapcm ama plank haric. Ayak bileklerimin agrisi gecmedi hala

Sonra alisirsin ama kuzum o ilkte oluyor öyle şimdi ben 1 buçuk dakikayı geçiyor rahat durabiliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…