Tmm ozmn c a sensin :)
Ay annem sadece fotoğraf koyarken kendi güzel çıktığı fotoğrafları koyuyo benimkilerin hepsi çok çirkinfattylamb94 çok tatlısın sen ama bu şekilde kendine çok haksızlık ediyorsun
Ay annem sadece fotoğraf koyarken kendi güzel çıktığı fotoğrafları koyuyo benimkilerin hepsi çok çirkin
Evet s g ö
Ben seni dhaa sert hatli tahmin etmistim ama degilsin. Bide boydan fotonu goremedim ama yuzden okdr kilolu durmuyosunİvit :))
Kiz annen pasta yapmis yedin mi
Ben seni dhaa sert hatli tahmin etmistim ama degilsin. Bide boydan fotonu goremedim ama yuzden okdr kilolu durmuyosun
Kiz annen pasta yapmis yedin mi
plasticwoman kahvaltı için meyveli yoğurt yaptım. ( ananas ve kivili)
Öģlen eğer normal bi sebze yemeği varsa yemek+salata+yoğurt yicem yoksa çorba+salata+yoğurt dusunuyorum. Sanırım akşam da annem kıymalı ıspanak yapacak. Ya ben sana yemeklerimin fotoğraflarını atsam olur mu belki yanlışlarımi sen gorursun. Aylardır 69 olmam normal değil diye dusunuyorum
kiz bu ne
Benide eklesene cnm nergiz die basliyorAy annem sadece fotoğraf koyarken kendi güzel çıktığı fotoğrafları koyuyo benimkilerin hepsi çok çirkin
Evet s g ö
Soyisim olmadan bulamam ki :)Benide eklesene cnm nergiz die basliyor
Canim turp neden yasak bende aliyim esim icin sindirimi zor zayiflatir diye düsünüyodumOlur canım meyveli yoğurt şöyle yap: yoğurt, 2 dilim ananas, 2-3 ceviz içi, chia tohumu, tarçın Türk kahvesi ve zerdeçal karışımı yap Bi kavanoza ondan koy içine
Ara yap 1 meyve mesela elma
Yoksa çorba içme diğeri iyi, eğer yoksa salata ve yoğurt ye, ıspanak 2 yk zeytinyağında pişerse sorunsuz ve fazlaya yiyebilirsin diğer türlü sınırlı yemelisin 6-7 yk mesela olur canım at bana resimleri
Brokoli yeme sana iyi gelmiyormuş :)
Yasaklılar
Turp
Mısır
Patates
Kurubaklagil
Unlu herşey çavdar kepek buna dahil
Çorba
Tatlı (meyve hariç)
Tavuk
Ton balığı yiyebilirsin, hindi füme, süzme peynir ve labne muzlu pankek ile ben kendi listeme göre düzenlerim
Ben kimseyi görmedim yasminOh oh ohhh kızlar takipler falan süpersiniz. Tabi siz birbirinizi gördünüz ama ben sizi çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?