Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

plasticwoman kahvaltı için meyveli yoğurt yaptım. ( ananas ve kivili)
Öģlen eğer normal bi sebze yemeği varsa yemek+salata+yoğurt yicem yoksa çorba+salata+yoğurt dusunuyorum. Sanırım akşam da annem kıymalı ıspanak yapacak. Ya ben sana yemeklerimin fotoğraflarını atsam olur mu belki yanlışlarımi sen gorursun. Aylardır 69 olmam normal değil diye dusunuyorum

Ben seni dhaa sert hatli tahmin etmistim ama degilsin. Bide boydan fotonu goremedim ama yuzden okdr kilolu durmuyosun

Boydan fotoğraf 10 kilo sonra gelir :)) şu an erken :)) yok ya yüzüm öyle değil biraz tersim :) yani hep Bi mesafem vardır herkesle ama sert biri değilim aslında, anlık benim kızmalarım bazı şeylere kızarım ama unuturum en kötü şeyi yapsın unutuyorum, bugün onu düşündüm beynim direk siliyor kötü anıyı o yüzden hiç uzatmam üzülürüm zaten sonra :)

Olur canım meyveli yoğurt şöyle yap: yoğurt, 2 dilim ananas, 2-3 ceviz içi, chia tohumu, tarçın Türk kahvesi ve zerdeçal karışımı yap Bi kavanoza ondan koy içine

Ara yap 1 meyve mesela elma

Yoksa çorba içme diğeri iyi, eğer yoksa salata ve yoğurt ye, ıspanak 2 yk zeytinyağında pişerse sorunsuz ve fazlaya yiyebilirsin diğer türlü sınırlı yemelisin 6-7 yk mesela olur canım at bana resimleri

Brokoli yeme sana iyi gelmiyormuş :)
Yasaklılar
Turp
Mısır
Patates
Kurubaklagil
Unlu herşey çavdar kepek buna dahil
Çorba
Tatlı (meyve hariç)
Tavuk

Ton balığı yiyebilirsin, hindi füme, süzme peynir ve labne muzlu pankek ile ben kendi listeme göre düzenlerim

Canim turp neden yasak bende aliyim esim icin sindirimi zor zayiflatir diye düsünüyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…