- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Canıım tesekkürederimL
Waw sporda idolumsun ben bugun zar zor 2 mil yapabildim
Günaydın esracımGünaydın canlar
Cok tesekkür ederim sorarsan sevinirim bide sorki arkadasin esi 114 kiloymus arkadas cok ugrassada esi fazla kilo veremiyomus neden olabilir diye
Benim instagram yok canım keşke olsaymış seni çok merak ediyorum
Ne güzel' tabi dediğin gibi kanlı canlı görmek daha farklı oluyo insan birbirine dahada cok ısınıyo
Teşekkür ederim huzurcumGünaydın esracımiyi mesailer..
Adam baktı eşi gittikçe güzelleşiyor yeniden aşık oldu heralde :)Eşim dün Bi iltifat Bi iltifat çok şaşırdım ve mutlu oldum :)
Hosgeldiniz grubumuzaGünaydın kızlar hayırlı bol kalori harcamali günler dilerim :) cadı kızım saolsun hiç uyutmadı beni ne zaman uyku düzenim olacak çok meraktayım
Ne yemiyoki tatlim istahi cok acik dm de l carnitinler var istah azaltiyomus sana zahmet sorarmisin bi sagliga zararlimi gizlice icirsemBen yiyor acaba o Önemli tavuk falan yemesin çorba içmesin ekmek, kurubaklagil yemesin
Aç kız Bi hesap :)
Bebekler niye sabahın köründe kalkıyo acaba uyusanıza iş yok güç yokGünaydın kızlar hayırlı bol kalori harcamali günler dilerim :) cadı kızım saolsun hiç uyutmadı beni ne zaman uyku düzenim olacak çok meraktayım
Bir önceki menumu yazsam dersin içinde bir ordumu besliyorsun o kadar zorlandım ki midem her dk açlık sinyalleri veriyor :))ama bundan sonra kaçamak yokGecmis olsun ablacim afiyet olsn
Bendede 2 cocuk bi de es kisisi var ve su saate kadar hic spor yapamadimyemekti cocuktu
Ssttt salmak yok silkelen bakim aaaaa
60 olursun cnm sıkı tutarsan 55 bile olursun
afiyet olsun
Ac kiz bende yeni actim :)
simit bal tereyag pastaolmamis. Ama ilk gunun gunahi olmaz yarin daha guzrl olur
Hosbuldum:))
Hosbuldum:))Hosgeldiniz grubumuza
Ah bi bilsem :)) ama bunun geri dönüşünü ömrüm yeterse büyüyünce göstereceğimBebekler niye sabahın köründe kalkıyo acaba uyusanıza iş yok güç yok
Zaten kendisi görecektirHosbuldum:))
Ah bi bilsem :)) ama bunun geri dönüşünü ömrüm yeterse büyüyünce göstereceğim
Burda tipkisinin aynisinda bide bende varr cok deil 3 saat deliksz uyumayada raziyim bnGünaydın kızlar hayırlı bol kalori harcamali günler dilerim :) cadı kızım saolsun hiç uyutmadı beni ne zaman uyku düzenim olacak çok meraktayım
Canım ben de sana cok tesekkürederim sekerşe işgili yazdıklarına cevap veremedim yogundum o an insan vucudu insann elinden neler cekiyor öyle sonra da duzeltmeye calılıyoruz boyleTeşekkür ederim huzurcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?