- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Benim ki kilo ile bağlantılı
Kız benim ben anamdan takip ettim istemezsen kabul etme gerçi açık ama profilin
Ben selma değilim ki.Sümeyye ben.instagram hesabım gncsmy
Selma annem işteHe o açık şahsi hesabım kapalı :) hangisi ananınki :) et canım sorun yok
Takip ediyorum canımSen takip etmedin o zaman henüz
Selma annem işte
Takip ediyorum canım
Tamam canımKız seni :) yeni mi başladın takibe aşk olsun ya :)
Canım şahsi profilimden de takip ettim buradan yazma adını da :)) adım soyadım deşifre olmayayım :)))) sizde görün resimlerimi bari :))
Kız seni :) yeni mi başladın takibe aşk olsun ya :)
Canım şahsi profilimden de takip ettim buradan yazma adını da :)) adım soyadım deşifre olmayayım :)))) sizde görün resimlerimi bari :))
Canım benim kilo ile mi bağlantılı kendine güvenmen.Girdiğin yerden çık kuzum hiç eğlenceli değil oralar
Ayy valla unutmuşum yeni takip ettim. Off hepinizi merak ettim instagram acma isteģi geldi ama hic açmakta istemiyorum ya fake mi acsam napsam gerçi o da zaman kaybı
O Bi gelsin yanıma ben ona özgüven aşılayacağım :)fattylamb94 mart ayı demiştik gibi :) kaçıydı :))
Sende benim gibi motivasyon sayfası aç canım iyi oluyor resim yüklemek, resim öekince az yiyorsun :)
EeettSelma kimdi kızlar ben isim özürlüyüm biraz :))Kanguru_ şahsi hesabımdan da takip edeyim mi :)
Kiz biraz omce ben birini reddettim annenmiydi yoksaBenim ki kilo ile bağlantılı
Kız benim ben anamdan takip ettim istemezsen kabul etme gerçi açık ama profilin
Yok ama senide takip etmek isterim istersen takip edeyim :)Kiz biraz omce ben birini reddettim annenmiydi yoksa
Et anacim etYok ama senide takip etmek isterim istersen takip edeyim :)
Dur bende takibe alim seni kizlar isterseniz sizde alinn iki kiz ismi soy ismimde baya uzun anlarsiniz hangisi old.gorunceKız seni :) yeni mi başladın takibe aşk olsun ya :)
Gören şaşırıyor canım merak edilecek bi tarafım yok
Ya ben hiç kilo veremiyorum plasticçim napcam ben
Mart ayı kesin değil desem kızar mısın :)
Eeett
Cok sevinirim :)
Kiz biraz omce ben birini reddettim annenmiydi yoksa
Bende memnun oldum plastic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?