Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız seni :) yeni mi başladın takibe aşk olsun ya :)

Canım şahsi profilimden de takip ettim buradan yazma adını da :)) adım soyadım deşifre olmayayım :)))) sizde görün resimlerimi bari :))

Ayy valla unutmuşum yeni takip ettim. Off hepinizi merak ettim instagram acma isteģi geldi ama hic açmakta istemiyorum ya fake mi acsam napsam gerçi o da zaman kaybı

Canım benim kilo ile mi bağlantılı kendine güvenmen.Girdiğin yerden çık kuzum hiç eğlenceli değil oralar

O Bi gelsin yanıma ben ona özgüven aşılayacağım :) fattylamb94 mart ayı demiştik gibi :) kaçıydı :))

Ayy valla unutmuşum yeni takip ettim. Off hepinizi merak ettim instagram acma isteģi geldi ama hic açmakta istemiyorum ya fake mi acsam napsam gerçi o da zaman kaybı

Sende benim gibi motivasyon sayfası aç canım iyi oluyor resim yüklemek, resim öekince az yiyorsun :)

Ya ben hiç kilo veremiyorum plasticçim napcam ben

Mart ayı kesin değil desem kızar mısın :)

Kız seni :) yeni mi başladın takibe aşk olsun ya :)

Canım şahsi profilimden de takip ettim buradan yazma adını da :)) adım soyadım deşifre olmayayım :)))) sizde görün resimlerimi bari :))
Dur bende takibe alim seni kizlar isterseniz sizde alinn iki kiz ismi soy ismimde baya uzun anlarsiniz hangisi old.gorunce

Ya ben hiç kilo veremiyorum plasticçim napcam ben

Mart ayı kesin değil desem kızar mısın :)

Beraber yapalım bebeğim listeni,
Olsun Mart olmaz Nisa’n okur kaçamazsın :)

Eeett
Cok sevinirim :)

Kız beni mi geri çevirdin yoksa :)

S smygnc seni çok ama çok merak ediyorum nedense :)

Ben sana göndereyim :)

Kiz biraz omce ben birini reddettim annenmiydi yoksa

Kız ben miydim yoksa :)

Bende memnun oldum plastic

Bende canım

fattylamb94 ac iste bitane foto koy baska koymazsin :)

plasticwoman kemiklerim iri benim

Amannn Hangimizin iri değil ki kemiklerimiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…