- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Aşkım senin yok mu instagramınOh oh ohhh kızlar takipler falan süpersiniz. Tabi siz birbirinizi gördünüz ama ben sizi çok merak ediyorum
Yok sekerim ablan yasli insta icin filan
Yok kaptanime ben nerden bulcam ki senj
bendeFindikfaresi123 insta hesabin var mi abla :)
ay sen miydin :/ bi kadin bi adam bide cocuk vardi
adim ve soy adim :)
Ben kimseyi görmedim yasmin
Aşkım senin yok mu instagramın
Ya abla bi fotoğraf atta meraklarımızı gider :) sen genceciksin daha ne yaşlısıYok sekerim ablan yasli insta icin filan
Ayy ablaa seni çok merak ediyrim
Yok bebeğim hatta hiç biri yok
Canim turp neden yasak bende aliyim esim icin sindirimi zor zayiflatir diye düsünüyodum
Oh oh ohhh kızlar takipler falan süpersiniz. Tabi siz birbirinizi gördünüz ama ben sizi çok merak ediyorum
Canim turp neden yasak bende aliyim esim icin sindirimi zor zayiflatir diye düsünüyodum
Dördüncü gruptayken watsup grubu yapmistik resimde görmüstük birbirimizi cok heyecanli bi deneyimdi benim icin kanli canli insanlar oldugunu bilmek hepsinin yeri ayri bendeAyy ablaa seni çok merak ediyrim
Yok bebeğim hatta hiç biri yok
Bende de yok zatenneyse ben seni gördüm maşallah çok güzeldin
Cok tesekkür ederim sorarsan sevinirim bide sorki arkadasin esi 114 kiloymus arkadas cok ugrassada esi fazla kilo veremiyomus neden olabilir diyeKilo vermeyi zorlaştıran yiyecekler arasında, açıkcası diyetisyenim Bi şey diyince sorgulamadan uyguluyorum, ama sorarım cumartesi nedenini canım gidicem zaten
Hicbir sosyal medyada resmim yok sekerim prensip meselesi ama normal zayif basörtülü zayif güzel ve zayif bir gadinim cok dersen biseyi olurmusyaYa abla bi fotoğraf atta meraklarımızı gider :) sen genceciksin daha ne yaşlısı
Sizde ekleyin hedef_57kilo ben özelden takip ederim sizi
Aman abla buraya koyma zaten şaka yapıyorum başımıza gelenleri biliyosunHicbir sosyal medyada resmim yok sekerim prensip meselesi ama normal zayif basörtülü zayif güzel ve zayif bir gadinim cok dersen biseyi olurmusya
Ben bulcams seniSoyisim olmadan bulamam ki :)
Waw sporda idolumsun ben bugun zar zor 2 mil yapabildim
Benim yok da annemden takip ederim seni kızlardan biri göstrir sana :)Ben bulcams seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?