:)) benim mesai her dkZaten kendisi görecektirben uyumadığım her saniyiye yanıyorum şimdi hergün 6 da kalkınca
Ben toplamda üç saat uyumaya razıyımBurda tipkisinin aynisinda bide bende varr cok deil 3 saat deliksz uyumayada raziyim bn
Gunaydin kizlarrrr hepinizin sevgililer gunu kutlj olsunnnn
Canım 18. Aydan bildiriyorum hala uyku duzeni yok zırt bırt kalkıs vara yoga aglayıs var zira sütten kesene kadar da umidim yokGünaydın kızlar hayırlı bol kalori harcamali günler dilerim :) cadı kızım saolsun hiç uyutmadı beni ne zaman uyku düzenim olacak çok meraktayım
Belcim seninle kapısalım bugun de ne dersin motşvasyon olur ikimize deHerkese günaydınlar bol sporlu bi gun olur ins
Öyle evet. Sen çok güzel kilo verdin o yüzden bırakma diye uğraşiyorum. Insan bazen nefsine yenik düşüyor ama bunlar anlık mutluluk işteCanım ben de sana cok tesekkürederim sekerşe işgili yazdıklarına cevap veremedim yogundum o an insan vucudu insann elinden neler cekiyor öyle sonra da duzeltmeye calılıyoruz boyle
Çok şükür benim mesai gece 1 de bitip sabah 6 da başliyor 5 saatlik boşluğum var:)) benim mesai her dkçalışıyorsun sanırım ne iş yapıyorsun
Ben toplamda üç saat uyumaya razıyım
Bitanem cok sagol ya iyiki varsınÖyle evet. Sen çok güzel kilo verdin o yüzden bırakma diye uğraşiyorum. Insan bazen nefsine yenik düşüyor ama bunlar anlık mutluluk işte
Yemedikçe unutursun diye düşünüyorum. Işte eskiden cahillik vardı. Annem sütüme şeker koyardı bu çok normaldi. O yüzden hepimiz bu haldeyiz şimdi. Benimd canım çok tatlı istiyoBitanem cok sagol ya iyiki varsınEn saglıklısının bu sekilde oldugunu bilşyorun da nedsime agır geliyor gercekten bazen suan kahvaltıdayım tarcknlı süt ve gunkurusuyla acayip mutluyum ama aksama dogru tavan oluyor benim git geller
Olur ama birinci belli:)Belcim seninle kapısalım bugun de ne dersin motşvasyon olur ikimize de
Bu ne kadar calismaktir boyleÇok şükür benim mesai gece 1 de bitip sabah 6 da başliyor 5 saatlik boşluğum varbi otomotiv yan sanayi fabrikasında kalite uretim ve tasarım mühendisliklerini harmanlayarak çalışıyorum
O kadar çalışmıyorumda işten çıkınca kursa gidiyorum eve gidip duş al falan derken saat 1 oluyo. Beni dışarı hayatı çok yoruyor evdeyken bütün evi temizlesem hic oturmasam yorulmuyorum ama trafik o sesler vs bitiriyo beniBu ne kadar calismaktir boyle
Hangi sehir ne kursu kpss mi ay cok merakliyimO kadar çalışmıyorumda işten çıkınca kursa gidiyorum eve gidip duş al falan derken saat 1 oluyo. Beni dışarı hayatı çok yoruyor evdeyken bütün evi temizlesem hic oturmasam yorulmuyorum ama trafik o sesler vs bitiriyo beni
Hangi sehir ne kursu kpss mi ay cok merakliyim
hadi yaAaa canım senin de sevgililer gunun kutlu olsun senden baaka kutlayanımız olmayacak galiba bugun zira aramız bşraz limoni
Canım 18. Aydan bildiriyorum hala uyku duzeni yok zırt bırt kalkıs vara yoga aglayıs var zira sütten kesene kadar da umidim yok
Uu cok çalışıyorsun Allah yardımcın olsun :))Çok şükür benim mesai gece 1 de bitip sabah 6 da başliyor 5 saatlik boşluğum varbi otomotiv yan sanayi fabrikasında kalite uretim ve tasarım mühendisliklerini harmanlayarak çalışıyorum
3 dk sabredince istek geçiyormuş ben dün bizzat denedim :)) her saat başı cnm istiyordu bekliyordum geçiyorduYemedikçe unutursun diye düşünüyorum. Işte eskiden cahillik vardı. Annem sütüme şeker koyardı bu çok normaldi. O yüzden hepimiz bu haldeyiz şimdi. Benimd canım çok tatlı istiyo
Adam baktı eşi gittikçe güzelleşiyor yeniden aşık oldu heralde :)
Gunaydin kizlarrrr hepinizin sevgililer gunu kutlj olsunnnn
Ne yemiyoki tatlim istahi cok acik dm de l carnitinler var istah azaltiyomus sana zahmet sorarmisin bi sagliga zararlimi gizlice icirsem
hadi yaanne hakkı neden ödenmez şimdi anlıyorum
Uu cok çalışıyorsun Allah yardımcın olsun :))
3 dk sabredince istek geçiyormuş ben dün bizzat denedim :)) her saat başı cnm istiyordu bekliyordum geçiyordu
Valla benim 1 saattede gecmiyo bağımlızı olmuşum artık ama kendimi tutuyorum mecburen.hadi yaanne hakkı neden ödenmez şimdi anlıyorum
Uu cok çalışıyorsun Allah yardımcın olsun :))
3 dk sabredince istek geçiyormuş ben dün bizzat denedim :)) her saat başı cnm istiyordu bekliyordum geçiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?