• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol canım şu sporu arttırsam 1,2 falan veririm kesinde

Sağol canım :)

Evet kötüydü dengeledik şimdi verme zamanı 2 kg verdik kısa sürede <3 şimdi hedef 65, tabi ki bozamazsın terliği yersin :)) öyle Bi korkuttum ki Kanguru_ Kanguru_ yemek yemiyor :))

Ay bugün rüyamda ekmek arası falan yiyordum nasıl midem bulanıyordu :) sabah uyandım yemek görmek istemiyorum diye yağlı yağlı ekmek arası eski yediklerim aslında ama gerçekten şu an yesem midem bulanır :) yemekten tiksindim sabah :))
Senden terlik benden oklava yer :KK53: :sopa: ayagini denk al esra bu isin sonu kotu dayak yiceksin :D
Kız valla çok korkutmuşsun beni he normalde yiyeceğim hiç bir şeyi yemiyorum sayende.

Keşke bende tiksinebilsem ama yok hala severim zararlı şeyleri :KK70:
Bende artik oyle vicik vicik seylerden tiksiniyorum gormek bile istemiyorum :halay:
Gecen cuma 71.6
71.0
Fark 600
Yuzde bilemiyorum :)
Hedefe emin adimlarla... :)
Geçen hafta 88.6
Bu cuma 88.6
Fark : 0
neden sabitsin ki :(

hala sabitim maalesef, en azindan + degil :işsiz:
regl oldun ya bu hafta dususr grcer haftaya cuma bomba gibi bi yuzdeyle listeye girersin

Elif-Hakan Elif-Hakan istersen izine ayrilabilirsin. Yarismadan ayrilirsab 6 ay yarisamazsin. Bence izine ayril istedigin zaman,istedigin takimda yarismaya devam edebilirsn

Senden terlik benden oklava yer :KK53: :sopa: ayagini denk al esra bu isin sonu kotu dayak yiceksin :KK70:

Bende artik oyle vicik vicik seylerden tiksiniyorum gormek bile istemiyorum :halay:

Hedefe emin adimlarla... :)
neden sabitsin ki :KK43:

regl oldun ya bu hafta dususr grcer haftaya cuma bomba gibi bi yuzdeyle listeye girersin
Yağlı şeyleri ben hiç sevmedim ya ama hamur işi tatlı vs tiksinemedim bi türlü :(
Kizlar ben pazartesi kilomu baz alcam. Cunku ciddi anlamda diyete ozaman basladim :KK53:
Pazartesi 83.8
Bugun 83.6
Fark 1.2 kg :halay: :KK49::KK76::rapci::KK55::21::KK70::KK71::KK73::KK9::rolleyes:
82.6 olabilir mi acaba :) çok güzel vermişsin bak bozma bi daha ne güzel adapte oldun

Yap biraz değişik tarifler denersen bozma isteğin gider. Karatay pizzası yap harika oluyo mercimekli pırasalı yada ıspanaklı börek karnabahar kısırı mercimek köftesi çok güzeller

Çok çok güzel 6lara bişey kalmadı
yaa pırasalı mercimekliyi begenmedim pek kötünün iyisi tabi ama mercimek köftesini sevecegime eminim ;) evet ya ilk hedefim 70ti sonra 65 bakalım az kaldı inş sabah kahvaltıdaydık gözlemeler biberli ekmekler hashaslılar bir ton baskılar ben yemiyorum dedim de baska bişey demedim artık hayır demek okadar da zor gelmiyor ;)

hedefeme adim adim tebrikler
İnş canım ya hep birlikte inş ;)
Sen gecen hafta 71.7 degil miydin huzurcuğum
kız bilemedim plastic de öyle demiş 71.6 pazartesiydi heralde karıstırdım ben

hala sabitim maalesef, en azindan + degil :işsiz:
Canım regldendir uzulme
Evet 71,7 geçen cuma
valla öyleymiş ben p.tesiyle karıstırmısım ozaman da bildirim yaptık ya :)

Back
X