menun cok kotu bence 6 ogun yemelisin:)Sabah 10.30
1 haslanmıs yumurta
1 avuc kadar peynir
Domates aalatalık roka
7-8 kırma zeytin
Aksam 17.30
1 kase corba
1.5 tavuk but
2 ymk kasıgı nohut
Bol salata
Su cok az arkadaslar misafielikteydim oyle zorlandımki bugun kıymalı börek yas pasta yaprak sarma limonatalar kolalar herseye hayır dedim
Afiyet olsun cnm sporda yap bu hafta bol spor olsun ezelim su garipleri930 ilik limonlu su
11 tazr inek peyniri 5 dilim
1 dilim ekmek
Yumurta
Sut
16gun kurusu ceviz sutlu kahve
19 tavuk kavurmasi yogurt
3 yas 3 ay oldu ilk baslarda soyluyordu slmra bıraktı söylemeyi kacırıp kacırıp duruyordu ben götürünce de isyanalrdaydı bir ara simdilerde kendisi söylüyor kacsa da biraz idare ediyoruz artık ne yapalım cocuk yani kızsan da bişey fayda etmiyorAksam 8 de belli olur abla
Kac yasindaki? Bende ruzgarda cok ugrastim. Kac defa basladik biraktik en sonunda kendi cikardi bezi
ben camasir asmayi cok severdim simdi nefret ediyorum 2 gunde bir asinca
HAHAHAHAHAYYYYYYYYYTTR ben buna gulerim isteEveeeet arkadaslar hazırmıyız 1. Grubun yuzunu kızartmaya aclıktan bosuna süründürmeye azmimizle iradelerini kırmaya ben cok fena fırslandım bak simdibu geceden itibaren yuklenelim üstlerine
@fattylamb94 @Deli ve Cesur P pembebulut5 @smygnc bence birbirimizi cok iyi taköp edelim sporumuzj suyumuzu vs hallederiz eminim
Selaam. Bu gubki menum dune gore biraz daha duyurucu sanirim
Sabah : gene nesfit k ( valla yanlis anlamayin ama zaten 6.30 da kalkip yemek yitorum bu kadar oluyo
ARA OGUN YEMEYI UNUTTUM
Oglen:tam corba tahin-pekmezli yagurt (1 dilim tam bugday ekmegi)
Ara ogun bir avuca yakin findik
Aksam: bulgur ve kuru fasulye yaninda da yogurt
Biliyorum yanlis ama saglik sorublarindan dolayi bu gunluk eliptik yapamadim ama yapmayi denicem yarin
Az yemek yiyerek kilo verilmiyomus bunuda ogrenmis oldunKilom
Bu cuma :69.6
Gecen cuma:69.8
Fark: 2 gram
(Ya birsey de yemiyorum be oluyor boyle anlayamadim ben
Muzu cocuklara yedirirken kiyisindan kosesinden yedimAfiyet olsum kaptanim gzel menu yanliz arada 1 mus ve yanina yogurt yada sut icseydiniz daha iyi olurdu bu arada baharatli nohut nasil oluyor
kiz ne korkuyon ondan o bizden korksunGrupta en korktugum sensin:)
afiyet olsun cnm. Cok guzel menu. Sporunuda yap mutlaka bende cocuklari uyutuyorum yapcam hemenMenum
Kahvalti 09.30
1 yk yulaf 1 kivi 1cb sut
Oglen 1400
4 cigkoftebol marul 4 yk yogurt
Ara 17.00
3 tam ceviz
Aksam 20.00
1kk peynirli salata
3 lt su
1 kupa yesil cay
Spor yok suan yapicamm madem takim icinde yariatayiz
Sabah 10.30
1 haslanmıs yumurta
1 avuc kadar peynir
Domates aalatalık roka
7-8 kırma zeytin
Aksam 17.30
1 kase corba
1.5 tavuk but
2 ymk kasıgı nohut
Bol salata
Su cok az arkadaslar misafielikteydim oyle zorlandımki bugun kıymalı börek yas pasta yaprak sarma limonatalar kolalar herseye hayır dedim
haaaazirizzz biz kazanacagizEveeeet arkadaslar hazırmıyız 1. Grubun yuzunu kızartmaya aclıktan bosuna süründürmeye azmimizle iradelerini kırmaya ben cok fena fırslandım bak simdibu geceden itibaren yuklenelim üstlerine
@fattylamb94 @Deli ve Cesur P pembebulut5 @smygnc bence birbirimizi cok iyi taköp edelim sporumuzj suyumuzu vs hallederiz eminim
Iyim abla sen nasilsin. Valla bugun aklima geldin nedrn mesajima cvp vermedi diye :)Kaptanıçem nasılsın
Elıfın meleklerı sızler nasılsınız
Özelın kapalımı elıf mesaj yazmişsın dönemiyom
Ne kadar komiiiiikkklhaaaazirizzz biz kazanacagiz
Ahh seyhancim mefkure eskisi gibi veremiyor malesef
Bu saatte spormu yapilir kizzz :))Haydi ben spora
Son gülen iyi gülerNe kadar komiiiiikkkl
Menün süüper, ayni performansi bütün hafta bekliyorum sendenSabah 10.30
1 haslanmıs yumurta
1 avuc kadar peynir
Domates aalatalık roka
7-8 kırma zeytin
Aksam 17.30
1 kase corba
1.5 tavuk but
2 ymk kasıgı nohut
Bol salata
afiyet olsun cnm spor yok mu sporrrBEn menümü yazıp kaçayım, sinemadayız
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
5 cherry domates
2 wasa
Ara : 1 hurma
Öğle: hindi fümeli salata
Akşam: biftek
Salata
3 lt su
Ananaslı açaili yeşil çay
1 soda
1 Türk kahvesi
Cocuklar uyurken yapiyorum yoksa firsat vermiyllar ki :)Bu saatte spormu yapilir kizzz :))
gorceeezzzSon gülen iyi güler
Ay deli gercek diyorsun sandım bi an var yamenun cok kotu bence 6 ogun yemelisin:)
Menun hic iyi degil bence 6 ogun yememisin
bayagada buyukmus artij alismasi lazim sabret biraZ daha alisir elbetAfiyet olsun cnm sporda yap bu hafta bol spor olsun ezelim su garipleri
3 yas 3 ay oldu ilk baslarda soyluyordu slmra bıraktı söylemeyi kacırıp kacırıp duruyordu ben götürünce de isyanalrdaydı bir ara simdilerde kendisi söylüyor kacsa da biraz idare ediyoruz artık ne yapalım cocuk yani kızsan da bişey fayda etmiyor
Hayırkısı olsun canım hiç sıkma canını
Menü super kaptanım yarın ben de menemen yapıcam ya spor yaoma sen yapma artık rabiz ne yorcan kendinş bu saatte
Menün cok guzel canım afşyet olsjn
ay canım bu karsı takım cok fena menülere yazılan yorumlars bak birbirimize sahip cıkalım beb simdi spora başlicamMenün süüper, ayni performansi bütün hafta bekliyorum sendenspor da yap kesinlikle, unutma sampiyon biziz
spor süpeeer sampiyonluga giden yolda ter akıtmamız lazııımBugünki menüm
Kahvalti: 2 yumurta, 1 Havuc, 1 kücük firinda patlican, peynir, biraz ananas, 1/2 cb ceviz, 1 bardak süt
Öglen: yogurt, ananas (aceleden yiyecek birsey bulamadim kendime uygun sorry girls ama yemem bidaha)
Aksam: kiyma sebzeli, yogurt
Su iciyorum daha 2-2.5 l olur, 2 sütlü filtre kahve
93 x ic bacak (18-23 kg agirlikla)
135 x dis bacak (27-36 kg agirlikla)
50 x mekik aleti 23 kg
50 x komple bacak 23 kg
100 x komple bacak 23-41 kg
10 dkk kondisyon bisiklet 4 km yüksek tempo
40 dkk yürüyüs
1 dkk Plank
Sporu daha da arttircam takim, malum sampiyon belli
Iki kilo veriyodun her hafta diye hatirliyorum canim kaptanin isi zorAhh seyhancim mefkure eskisi gibi veremiyor malesef
Ama elimden geleni yapicam tabi :)))
Vaaay seniii seniii bu hafta -1 le gelmezsek biz deee otur da sen ye yas pastayıAy deli gercek diyorsun sandım bi an var ya
bayagada buyukmus artij alismasi lazim sabret biraZ daha alisir elbet
Yapcam spor cnm cocuklari uyutuyorum suan yapcam inadina
HAHAHAHAHAYYYYYYYYYTTR ben buna gulerim iste
Az yemek yiyerek kilo verilmiyomus bunuda ogrenmis oldun
Muzu cocuklara yedirirken kiyisindan kosesinden yedim
Nohutu haslayip 1 tk zeytin yagi cok az tuz tercih ettigin baharatlarla biraz karistirar hoopp yanina yogurttt afiyet olsn :)
kiz ne korkuyon ondan o bizden korksun
afiyet olsun cnm. Cok guzel menu. Sporunuda yap mutlaka bende cocuklari uyutuyorum yapcam hemen
niye yemedin ki canim bi gun yeseydin nolcakti ask olsun ayip ama ev sahibi okdr hazirlamis bidaha olmasin. Suyuda icme bosver bi ise yaradigi yok zaten
Niye ananas zayiflatir diye biliyodum benBugünki menüm
Kahvalti: 2 yumurta, 1 Havuc, 1 kücük firinda patlican, peynir, biraz ananas, 1/2 cb ceviz, 1 bardak süt
Öglen: yogurt, ananas (aceleden yiyecek birsey bulamadim kendime uygun sorry girls ama yemem bidaha)
Aksam: kiyma sebzeli, yogurt
Su iciyorum daha 2-2.5 l olur, 2 sütlü filtre kahve
93 x ic bacak (18-23 kg agirlikla)
135 x dis bacak (27-36 kg agirlikla)
50 x mekik aleti 23 kg
50 x komple bacak 23 kg
100 x komple bacak 23-41 kg
10 dkk kondisyon bisiklet 4 km yüksek tempo
40 dkk yürüyüs
1 dkk Plank
Sporu daha da arttircam takim, malum sampiyon belli
Ben aslinda senide istemistim takimaVaaay seniii seniii bu hafta -1 le gelmezsek biz deee otur da sen ye yas pastayı
ay canım bu karsı takım cok fena menülere yazılan yorumlars bak birbirimize sahip cıkalım beb simdi spora başlicam
spor süpeeer sampiyonluga giden yolda ter akıtmamız lazııım
Aa kaptanim resmenn pistiiiiSporumu yaptim simdide sekersiz turk kahvemi iciyorumsonra ilik bir dusss sonra yatakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?