- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Aloooo heyyy ablaaa senin takim arkadasin benimIki kilo veriyodun her hafta diye hatirliyorum canim kaptanin isi zor
Bende istanbullu geline takildimAa kaptanim resmenn pistiiiiben araya fii sikistiricam ama
Menü
Sabah:müsli süt sütlü kahve
Ögle:bir lahmacun ici maydonoz ve sogan dolu yanina yesilcay zencefilli
Aksam:domates corbasi yesil salata etli kurufasulye iki kasik pilav bir fincan sütlac üstü ananasli
Cay yanina bir dilim portakalli kek
Spor:yok
Su:1,5 anca iki kere daha kahve ictim
Dünyalari yemisim aferin bana
Yok gidip bisiklet süreyim bari birazhakikaten dunyalari yemissin abla pilav sutlac kek sporda yok
Bende yuvamdaki düsmana bakiyorum baktinizmi hicAloooo heyyy ablaaa senin takim arkadasin benimbeni desteklemen lazim noluyo
Bende istanbullu geline takildimhatta simdi reklam verdi biraz daha spor yapicim
Menü
Aksam:domates corbasi yesil salata etli kurufasulye iki kasik pilav bir fincan sütlac üstü ananasli
Hadi abla gozunu seveyim bu hafta guzel yuzde gelsin. 2. Takimi gomelim suraya :)Yok gidip bisiklet süreyim bari biraz
ilk bolumunu izlemistim sadece :)Bende yuvamdaki düsmana bakiyorum baktinizmi hic
Abla supersin aynnnnennn devam aynen bu satte de ugrasma spor mupor ya boşver al cipsini mipsini dizi izleeMenü
Sus kizAbla supersin aynnnnennn devam aynen bu satte de ugrasma spor mupor ya boşver al cipsini mipsini dizi izlee
Etiketledim ya seni bildirkmlere bakmiyomusun bak bakim bi bildirimlere rzgrecr sizi etiketledi diye bi yazi olcak ona tikla bakKızlar 1. Takım muhabbeti ne ben anlamadım
Bor sürü bildirim var o yok kiEtiketledim ya seni bildirkmlere bakmiyomusun bak bakim bi bildirimlere rzgrecr sizi etiketledi diye bi yazi olcak ona tikla bak
İş işten gecti bebegimdilim kekler sütlaçlar gırla gitmişSus kizseyhan abla metayi sasirtmak icin yapti bank simdi nasil gidecek kilolar siz de oyyyle izleyin bizi
Gorursun sen cuma gunu seyhan abla utandircak seni dimiİş işten gecti bebegimdilim kekler sütlaçlar gırla gitmiş
[/QUOTE]
Eveeeeett hanimlaarrr
Bugunden itibaren iki grup olarak yarisiyoruz.
Gruplari belirledim. Herhangi bir itiraziniz olursa konusurz hallederiz
Cekismeli bir hafta olsun.
Yuzdesi yuksek olan grup diger gruba ceza verir
Ohooommmgruplari yaziyorum
Birinci grup
@plasticwoman
N NGY
Findikfaresi123
@belcimim
Rzgrece
Ikinci grup
S smygnc
Huzurvermeyolunda
@fattylamb94
DELIveCesur cesur
P pembebulut5
Sizlerden bir istegim var. Isimlerinizin altina hangi grupdan oldugunuzu yazarsaniz rakiplerimizi tanir ona gore yorum yapariz
Hadi bakalimmmmm
Yarissss baslasiiiinnnnnm
Ama meyve oldugu icin bilemedim evde birtek o vardi hemen yiyebilecegimNiye ananas zayiflatir diye biliyodum ben
TabikiGorursun sen cuma gunu seyhan abla utandircak seni dimiFindikfaresi123
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?