- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Ben bide mefkuremlede yarisiyorum bu haftahic kacamak yapmama lazim kadin azimli bu sefer gecmesjn beni
Hayirlisi canimTayinimiz cikmadi yine kaldik antepte
Insallah canimKonya dalar evimiz uzak biraz bu hafta kombi taktırdı ev sahibi eşim işçilerin başında duruyor ev soguk bide o yüzden geldik açılInca gideceğiz pazartesi açılır inşallah
Aksam 8 de belli olur ablaHepsi ayni bence ablailla yicem diyosan yarim sutlac yada ince dilim kek ye
[QUOTE1="Seyhan77, post: 54877372, member: 294425"]Kacinci olduk kaptanim
Hayırkısı olsun canım hiç sıkma canınıTayinimiz cikmadi yine kaldik antepte
Menü super kaptanım yarın ben de menemen yapıcam ya spor yaoma sen yapma artık rabiz ne yorcan kendinş bu saatteMenum
Sabah
Menemen
Peynir
Cay
Ogle
Yok
Ara
1.5 muz
Aksam
Baharatli nohut
Bi kase yogurt
Su 2.5 lt
Spor firsatin olursa yapcam insallaj
Menün cok guzel canım afşyet olsjn930 ilik limonlu su
11 tazr inek peyniri 5 dilim
1 dilim ekmek
Yumurta
Sut
16gun kurusu ceviz sutlu kahve
19 tavuk kavurmasi yogurt
Afiyet olsum kaptanim gzel menu yanliz arada 1 mus ve yanina yogurt yada sut icseydiniz daha iyi olurdu bu arada baharatli nohut nasil oluyorMenum
Sabah
Menemen
Peynir
Cay
Ogle
Yok
Ara
1.5 muz
Aksam
Baharatli nohut
Bi kase yogurt
Su 2.5 lt
Spor firsatin olursa yapcam insallaj
Grupta en korktugum sensin:)Eveeeet arkadaslar hazırmıyız 1. Grubun yuzunu kızartmaya aclıktan bosuna süründürmeye azmimizle iradelerini kırmaya ben cok fena fırslandım bak simdibu geceden itibaren yuklenelim üstlerine
fattylamb94 DELIveCesur P pembebulut5 S smygnc bence birbirimizi cok iyi taköp edelim sporumuzj suyumuzu vs hallederiz eminim
Canım benim gördügün üzere yememek fayda etmiyor mutlaka diyet listeni güncellemelisin bence böylemyemiyerek olmaz burdaki ablalarından yardım isteyebilşrsinKilom
Bu cuma :69.6
Gecen cuma:69.8
Fark: 2 gram
(Ya birsey de yemiyorum be oluyor boyle anlayamadim ben
Kork bendeeenGrupta en korktugum sensin:)
Menum
Kahvalti 09.30
1 yk yulaf 1 kivi 1cb sut
Oglen 1400
4 cigkoftebol marul 4 yk yogurt
Ara 17.00
3 tam ceviz
Aksam 20.00
1kk peynirli salata
3 lt su
1 kupa yesil cay
Spor yok suan yapicamm madem takim icinde yariatayiz
Eveeeet arkadaslar hazırmıyız 1. Grubun yuzunu kızartmaya aclıktan bosuna süründürmeye azmimizle iradelerini kırmaya ben cok fena fırslandım bak simdibu geceden itibaren yuklenelim üstlerine
fattylamb94 DELIveCesur P pembebulut5 S smygnc bence birbirimizi cok iyi taköp edelim sporumuzj suyumuzu vs hallederiz eminim
K
ya yanlis yazmisim82.6 olcak. Tlfnu degistim alisana kdr yanlis yazarim artik
Canim kaptanimKanguru_ ve saz arkadaslarim bugün kizimi ve damadimi yemege cagirdim ciss olarak sütlac portakalli kek ve pirinc pilavi var en masim hangisi ben simdi hangisinden bi parca yesem diyetimi bozmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?