Ye canim ye daga cok yeseydin neden yemedin kiMenum REZIL
Sabah
2 tane yağlı(hamur)
4 y.k patates salatası
Akşam
Yarım kase barbunya
2 dilim pasta
Yarından itibaren protein diyeti başlayıp sıkı spor yapcam kızlar
Çok pişmanım yediklerime
Burcucum biraz yeşillik havuç vs ekle istersen kahvaltına hem tam doyarsın hem sağlıklı beslenmiş olursun.930 ilik limonlu su
11 tazr inek peyniri 5 dilim
1 dilim ekmek
Yumurta
Sut
16gun kurusu ceviz sutlu kahve
19 tavuk kavurmasi yogurt
Ben hiç hazır olmadığım kadar hazırım yarından itibaren full spor ve sımsıkı bir diyetEveeeet arkadaslar hazırmıyız 1. Grubun yuzunu kızartmaya aclıktan bosuna süründürmeye azmimizle iradelerini kırmaya ben cok fena fırslandım bak simdibu geceden itibaren yuklenelim üstlerine
fattylamb94 DELIveCesur P pembebulut5 @smygnc bence birbirimizi cok iyi taköp edelim sporumuzj suyumuzu vs hallederiz eminim
Selaam. Bu gubki menum dune gore biraz daha duyurucu sanirim
Sabah : gene nesfit k ( valla yanlis anlamayin ama zaten 6.30 da kalkip yemek yitorum bu kadar oluyo
ARA OGUN YEMEYI UNUTTUM
Oglen:tam corba tahin-pekmezli yagurt (1 dilim tam bugday ekmegi)
Ara ogun bir avuca yakin findik
Aksam: bulgur ve kuru fasulye yaninda da yogurt
Biliyorum yanlis ama saglik sorublarindan dolayi bu gunluk eliptik yapamadim ama yapmayi denicem yarin
Çok güsel nergizcim afiyet olsunMenum
Kahvalti 09.30
1 yk yulaf 1 kivi 1cb sut
Oglen 1400
4 cigkoftebol marul 4 yk yogurt
Ara 17.00
3 tam ceviz
Aksam 20.00
1kk peynirli salata
3 lt su
1 kupa yesil cay
Spor yok suan yapicamm madem takim icinde yariatayiz
Muhteşemsin 69 geliyor bu haftaSabah 10.30
1 haslanmıs yumurta
1 avuc kadar peynir
Domates aalatalık roka
7-8 kırma zeytin
Aksam 17.30
1 kase corba
1.5 tavuk but
2 ymk kasıgı nohut
Bol salata
Su cok az arkadaslar misafielikteydim oyle zorlandımki bugun kıymalı börek yas pasta yaprak sarma limonatalar kolalar herseye hayır dedim
Bence gayet menün güzel. Porsiyonlarını küçülttün mü Karata başladığında ?Bugünki menüm
Kahvalti: 2 yumurta, 1 Havuc, 1 kücük firinda patlican, peynir, biraz ananas, 1/2 cb ceviz, 1 bardak süt
Öglen: yogurt, ananas (aceleden yiyecek birsey bulamadim kendime uygun sorry girls ama yemem bidaha)
Aksam: kiyma sebzeli, yogurt
Su iciyorum daha 2-2.5 l olur, 2 sütlü filtre kahve
93 x ic bacak (18-23 kg agirlikla)
135 x dis bacak (27-36 kg agirlikla)
50 x mekik aleti 23 kg
50 x komple bacak 23 kg
100 x komple bacak 23-41 kg
10 dkk kondisyon bisiklet 4 km yüksek tempo
40 dkk yürüyüs
1 dkk Plank
Sporu daha da arttircam takim, malum sampiyon belli
Menü
Sabah:müsli süt sütlü kahve
Ögle:bir lahmacun ici maydonoz ve sogan dolu yanina yesilcay zencefilli
Aksam:domates corbasi yesil salata etli kurufasulye iki kasik pilav bir fincan sütlac üstü ananasli
Cay yanina bir dilim portakalli kek
Spor:yok
Su:1,5 anca iki kere daha kahve ictim
Dünyalari yemisim aferin bana
Hadi sabah uymusun bi seytana canim daa aksam 2 seytanaaa uydun galibaaa seker komasına girmedin mi nasil yedinnnnMenum REZIL
Sabah
2 tane yağlı(hamur)
4 y.k patates salatası
Akşam
Yarım kase barbunya
2 dilim pasta
Yarından itibaren protein diyeti başlayıp sıkı spor yapcam kızlar
Çok pişmanım yediklerime
Naptın eliptik aldınmıBurcucum biraz yeşillik havuç vs ekle istersen kahvaltına hem tam doyarsın hem sağlıklı beslenmiş olursun.
Ben hiç hazır olmadığım kadar hazırım yarından itibaren full spor ve sımsıkı bir diyet
Kuzucum bak sabah bende 6.10 da evden çıkıyorum ama akşamdan yumurtamı haşlıyorum. Yanınada meyveli chialı ya da yulaflı yoğurt yapıyorum. Şu nesfit kadar zararlı kalorili şekerli bir şey yok. Bana kalırsa yanına güzel bir kahvaltı götür peynir zeytin yeşillik çeri domates vs. Akşamları da sebze, et yanına salata yoğurt ye. Senin yaşın daha çok küçük sağlıklı beslenerek kilo verebilirsin. Öyle nesfitle falan değil.
Çok güsel nergizcim afiyet olsun
Muhteşemsin 69 geliyor bu hafta
Bence gayet menün güzel. Porsiyonlarını küçülttün mü Karata başladığında ?
Abla gerçekten pilavlar kekler tatlılar abartmışsın biraz. Bari sadece sütlaçla kalsaydın
Ekler yedimmmmmHadi sabah uymusun bi seytana canim daa aksam 2 seytanaaa uydun galibaaa seker komasına girmedin mi nasil yedinnnn
Ye canim ye daga cok yeseydin neden yemedin kibosver proteini fln boyle devam et
Menüm
07.30
1 portakal
1 y.kaşığı chia
2 y.kaşığı yoğurt
12.30
5 y.kaşığı ıspanak
Salata
Yoğurt
18.20
Izgara köfte
Akdeniz salata
Su 1.5 lt hala içiyorum 2.5 olur.
plasticwoman
menün cok güzel, yarinda spora basliyorsun degil mi?Menüm
07.30
1 portakal
1 y.kaşığı chia
2 y.kaşığı yoğurt
12.30
5 y.kaşığı ıspanak
Salata
Yoğurt
18.20
Izgara köfte
Akdeniz salata
Su 1.5 lt hala içiyorum 2.5 olur.
plasticwoman
Eliptik almaya gittim ama voit diye bi marka vardi nasildir bilemedim almadan geldim. Belki yarın alırım. Eliptik olmasada yürüyüş bandında yürücem yada leslie yaparım. Üstüne çok güzel kol inceltme göğüs kaldırma hareketleri buldum yani plateste yapcam. En az 1.5 saat spora ayırcamNaptın eliptik aldınmı
Ay esra bize deat benim ihtiyacm var o hareketlereEliptik almaya gittim ama voit diye bi marka vardi nasildir bilemedim almadan geldim. Belki yarın alırım. Eliptik olmasada yürüyüş bandında yürücem yada leslie yaparım. Üstüne çok güzel kol inceltme göğüs kaldırma hareketleri buldum yani plateste yapcam. En az 1.5 saat spora ayırcam
Afiyet olsun cnm senin menunde harikaaa valla portakali diyetteykn rahat yiyebilioz mu ya bi bilgin varmi benim diyetisyen ananas kivi elmadan baska bisey yazmadihi icin diger meyveleri pek yiyemezmisim gibi geldii acaba sekeri digerlerine gore daha mi cokki
Keske izin olsaaafattylamb94 porsiyonlari kücülttüm Pasta tabagi kullaniyorum Yemek tabagi yerine.. Ananas konusuna ne diyosun sence arada tüktebilirmiyim?
Bu kadar spor yapma ne gerek var arkadasim :) yat dinlen zaten 2 cocukla butun gun yoruluyosun2400 ip
100 sag bck
100 sol iç
40 duvr sınavı
90 sn plank
100 sag sol bel cevirme
100 bisiklet
40 bütün halde iki bck indrp kldrma
50 yarım kekik
50 sag arka bck
50 sol arka bck
888 puan kaptancımKanguru_
Evet inşallah hemde korseli taytlı :)menün cok güzel, yarinda spora basliyorsun degil mi?
fattylamb94 porsiyonlari kücülttüm Pasta tabagi kullaniyorum Yemek tabagi yerine.. Ananas konusuna ne diyosun sence arada tüktebilirmiyim?
Atarım tabi kız yüz yogası bile yapmayi dusunuyorum genç kalmak içinAy esra bize deat benim ihtiyacm var o hareketlere
Ibrahim Saracoglu dün aciklama yapti meyve'yi fruktoz yüzünden yasaklamak Cok yanlis dedi.. ben de haftada ~2 defa glisemik indeksi düsük meyve yemeyi düsünüyorum meyve konusunda kafam karisik aslinda iki tarafta hakliEvet inşallah hemde korseli taytlı :)
Porsiyonları küçültmen güzel olmuş. Meyve yasak karatayda biliyorsun ama bence hafta 1 gün sabah kahvaltıda 1 dilim ananas yenilebilir ya. Bazen görüyodum Karataycıların kahvaltısında ananas
iste bu2400 ip
100 sag bck
100 sol iç
40 duvr sınavı
90 sn plank
100 sag sol bel cevirme
100 bisiklet
40 bütün halde iki bck indrp kldrma
50 yarım kekik
50 sag arka bck
50 sol arka bck
888 puan kaptancımKanguru_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?