Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menum REZIL

Sabah
2 tane yağlı(hamur)
4 y.k patates salatası

Akşam
Yarım kase barbunya
2 dilim pasta

Yarından itibaren protein diyeti başlayıp sıkı spor yapcam kızlar
Çok pişmanım yediklerime
Ye canim ye daga cok yeseydin neden yemedin ki bosver proteini fln boyle devam et

930 ilik limonlu su
11 tazr inek peyniri 5 dilim
1 dilim ekmek
Yumurta
Sut
16gun kurusu ceviz sutlu kahve
19 tavuk kavurmasi yogurt
Burcucum biraz yeşillik havuç vs ekle istersen kahvaltına hem tam doyarsın hem sağlıklı beslenmiş olursun.

Ben hiç hazır olmadığım kadar hazırım yarından itibaren full spor ve sımsıkı bir diyet

Kuzucum bak sabah bende 6.10 da evden çıkıyorum ama akşamdan yumurtamı haşlıyorum. Yanınada meyveli chialı ya da yulaflı yoğurt yapıyorum. Şu nesfit kadar zararlı kalorili şekerli bir şey yok. Bana kalırsa yanına güzel bir kahvaltı götür peynir zeytin yeşillik çeri domates vs. Akşamları da sebze, et yanına salata yoğurt ye. Senin yaşın daha çok küçük sağlıklı beslenerek kilo verebilirsin. Öyle nesfitle falan değil.

Menum
Kahvalti 09.30
1 yk yulaf 1 kivi 1cb sut

Oglen 1400
4 cigkoftebol marul 4 yk yogurt

Ara 17.00
3 tam ceviz

Aksam 20.00
1kk peynirli salata

3 lt su
1 kupa yesil cay
Spor yok suan yapicamm madem takim icinde yariatayiz
Çok güsel nergizcim afiyet olsun

Muhteşemsin 69 geliyor bu hafta

Bence gayet menün güzel. Porsiyonlarını küçülttün mü Karata başladığında ?

Abla gerçekten pilavlar kekler tatlılar abartmışsın biraz. Bari sadece sütlaçla kalsaydın

Menum REZIL

Sabah
2 tane yağlı(hamur)
4 y.k patates salatası

Akşam
Yarım kase barbunya
2 dilim pasta

Yarından itibaren protein diyeti başlayıp sıkı spor yapcam kızlar
Çok pişmanım yediklerime
Hadi sabah uymusun bi seytana canim daa aksam 2 seytanaaa uydun galibaaa seker komasına girmedin mi nasil yedinnnn

Naptın eliptik aldınmı

Menüm

07.30
1 portakal
1 y.kaşığı chia
2 y.kaşığı yoğurt

12.30
5 y.kaşığı ıspanak
Salata
Yoğurt

18.20
Izgara köfte
Akdeniz salata

Su 1.5 lt hala içiyorum 2.5 olur.

plasticwoman

Afiyet olsun cnm senin menunde harikaaa valla portakali diyetteykn rahat yiyebilioz mu ya bi bilgin varmi benim diyetisyen ananas kivi elmadan baska bisey yazmadihi icin diger meyveleri pek yiyemezmisim gibi geldii acaba sekeri digerlerine gore daha mi cokki

Naptın eliptik aldınmı
Eliptik almaya gittim ama voit diye bi marka vardi nasildir bilemedim almadan geldim. Belki yarın alırım. Eliptik olmasada yürüyüş bandında yürücem yada leslie yaparım. Üstüne çok güzel kol inceltme göğüs kaldırma hareketleri buldum yani plateste yapcam. En az 1.5 saat spora ayırcam

Ay esra bize deat benim ihtiyacm var o hareketlere

Benim diyetisyen öyle bir kısıtlamada bulunmadı 1 porsiyon meyve dedi bende genellikle ananas kivi ve nar yiyorum ama arada değişiklik olsun diye mandalina elma portakalda yediğim oluyo

2400 ip
100 sag bck
100 sol iç
40 duvr sınavı
90 sn plank
100 sag sol bel cevirme
100 bisiklet
40 bütün halde iki bck indrp kldrma
50 yarım kekik
50 sag arka bck
50 sol arka bck

888 puan kaptancım Kanguru_
Bu kadar spor yapma ne gerek var arkadasim :) yat dinlen zaten 2 cocukla butun gun yoruluyosun

menün cok güzel, yarinda spora basliyorsun degil mi?
Evet inşallah hemde korseli taytlı :)
fattylamb94 porsiyonlari kücülttüm Pasta tabagi kullaniyorum Yemek tabagi yerine.. Ananas konusuna ne diyosun sence arada tüktebilirmiyim?

Porsiyonları küçültmen güzel olmuş. Meyve yasak karatayda biliyorsun ama bence hafta 1 gün sabah kahvaltıda 1 dilim ananas yenilebilir ya. Bazen görüyodum Karataycıların kahvaltısında ananas

Ibrahim Saracoglu dün aciklama yapti meyve'yi fruktoz yüzünden yasaklamak Cok yanlis dedi.. ben de haftada ~2 defa glisemik indeksi düsük meyve yemeyi düsünüyorum meyve konusunda kafam karisik aslinda iki tarafta hakli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…