Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen bende öyle istiyorum kuzum ya küçücük bebeğe narkoz istemiyorum ben istanbuldayım buradaki medicalparka sorayim o zaman nasıl oldu peki bebeğin sonrasında canı çok yandı mi
Ameliyattan geldi ki ağlıyo. Uyuşukluk gtmiş oluuo ya ondan cnm. Dikişi acıyo bez değdiği için. Bzm dokyorumuz karton bardağı kesin pipisine koyup öyle bezleyn ddi. Öyle yaptk cnm bez de değmemiş oldu. Kremi var ağrıyı alan fln fitil verdiler bide. Bi gece sıkıntı oluyo çiş yapamıyo uyanıyo bz yaptırıyoruz ayağa kaldırıp gezdiriyorz o yapıyo öyle :)

C
Selam kizlar yorgunlukdan oluyorum. Kac gundur hicbise yapmamistim evde acisi cikti. Yemek yap evi sil super etrafi topla bu saat oldu
COk deil iki gun yapma sanki aylarca ortaligii ......... goturuyo gibi oluyor ya sinir oluyorumm gecmis olsn kapatanim bitmis hicolmazsa

Maydonoz tarcin zencefilmi koyayim canim kusura bakma cok sordum ama faydasi olsun istiyorum
Estağfurullah abla sor hic sorun değil. Öyle yap abla limon yada sirkede koy. Akşamdan normal ılık suyun içine koyarsın sabah icindekileri çıkartırsın hatta ben çıkartmadan içiyorum

Uyanınca: ılık limonlu su + çörek otu yağı

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta
2 küp otlu beyaz peynirli

Ara: 6 çiğ badem

Öğle: 1 yemek tabağı salata (fazla almadım)

Ara: taze naneli ayran

Akşam: 3 çanak enginar, hindi, soğan, biber az zeytinyağı ile kavurdum birazı kaldı
3 yk yoğurt

3 lt su
1 soda
Limonlu yeşil çay
1 Türk kahvesi

Sporumu yapacağım, dün ki sporum ile aynısı

Ne kadarlık çocuğun, bizim ki 4,5 aylık oldu hiç sorun yaşamadık ilk çişini yapınca bağırdı biraz sonra geçti tamamen dikişleride 3 - 4 günde düştü tamamen

Teşekkür ederim kuzum not aldım araştırma asamasindayiz ❤ sağol

Harika menün

Sağol bilgi verdiğin için kuzum yani sıkıntısı 1 gece sürdü dmi

İnşallah canımm. İnsan kıyamıyo ama bi nevi kçükken olmasıda iyi ama hatırlamycak işte :)

Aynen canim bizim doktorumuz da çok iyi bir doktor aslında daha erken istemişti sünneti sağlık acısından da ne kadar küçük sünnet olursa o kadar iyimis
Hastalığı girince araya kaldı..
Bizim doktorumuz okul cağında önermiyorum psikoloji olarak çocuğu çok etkiliyor dedi ve başka ünlü ıyi bir doktor da ne kadar küçük olursa o kadar iyi olur dedi Öyle bu ay olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…