- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Ameliyattan geldi ki ağlıyo. Uyuşukluk gtmiş oluuo ya ondan cnm. Dikişi acıyo bez değdiği için. Bzm dokyorumuz karton bardağı kesin pipisine koyup öyle bezleyn ddi. Öyle yaptk cnm bez de değmemiş oldu. Kremi var ağrıyı alan fln fitil verdiler bide. Bi gece sıkıntı oluyo çiş yapamıyo uyanıyo bz yaptırıyoruz ayağa kaldırıp gezdiriyorz o yapıyo öyle :)Aynen bende öyle istiyorum kuzum ya küçücük bebeğe narkoz istemiyorum ben istanbuldayım buradaki medicalparka sorayim o zaman nasıl oldu peki bebeğin sonrasında canı çok yandı mi
COk deil iki gun yapma sanki aylarca ortaligii ......... goturuyo gibi oluyor ya sinir oluyorumm gecmis olsn kapatanim bitmis hicolmazsaSelam kizlar yorgunlukdan oluyorum. Kac gundur hicbise yapmamistim evde acisi cikti. Yemek yap evi sil super etrafi topla bu saat oldu
Bz geMeye gidiyoruz o yuzden bugun yemekten yapmaktan kurtuldm ama ben kndime tonbalikli salata yaptim yedm bileeBen aksam et ve salata yiyecem kizlar sizler neler yaptiniz
Aynen oylr yaa gelen gidende oldu. Iyice batti neyseki toparladimC
COk deil iki gun yapma sanki aylarca ortaligii ......... goturuyo gibi oluyor ya sinir oluyorumm gecmis olsn kapatanim bitmis hicolmazsa
Estağfurullah abla sor hic sorun değil. Öyle yap abla limon yada sirkede koy. Akşamdan normal ılık suyun içine koyarsın sabah icindekileri çıkartırsın hatta ben çıkartmadan içiyorumMaydonoz tarcin zencefilmi koyayim canim kusura bakma cok sordum ama faydasi olsun istiyorum
Ben aksam et ve salata yiyecem kizlar sizler neler yaptiniz
Ameliyattan geldi ki ağlıyo. Uyuşukluk gtmiş oluuo ya ondan cnm. Dikişi acıyo bez değdiği için. Bzm dokyorumuz karton bardağı kesin pipisine koyup öyle bezleyn ddi. Öyle yaptk cnm bez de değmemiş oldu. Kremi var ağrıyı alan fln fitil verdiler bide. Bi gece sıkıntı oluyo çiş yapamıyo uyanıyo bz yaptırıyoruz ayağa kaldırıp gezdiriyorz o yapıyo öyle :)
AYnen sıkıcı Leslie
Canım bu doktorda çok sünnet ettiren arkadaşım oldu tavsiyeyle gittim çok memnun kaldım, verdiği krem bile öyle iyi geldi ki çoğu doktor yazmıyor o kremi, içinde direk sünnet için kullanılır diye yazıyordu, çakmak erdem de yaptırdım özgür bey olması lazım adı sadece sünnet yapıyor biz orda beklerken baya çocuk vardı bu çok önemli zaten çok sayıda yapması
Oyy yerim benimki 7 aylık6 ay doldu cnm
Harika menünUyanınca: ılık limonlu su + çörek otu yağı
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta
2 küp otlu beyaz peynirli
Ara: 6 çiğ badem
Öğle: 1 yemek tabağı salata (fazla almadım)
Ara: taze naneli ayran
Akşam: 3 çanak enginar, hindi, soğan, biber az zeytinyağı ile kavurdum birazı kaldı
3 yk yoğurt
3 lt su
1 soda
Limonlu yeşil çay
1 Türk kahvesi
Sporumu yapacağım, dün ki sporum ile aynısı
Ameliyattan geldi ki ağlıyo. Uyuşukluk gtmiş oluuo ya ondan cnm. Dikişi acıyo bez değdiği için. Bzm dokyorumuz karton bardağı kesin pipisine koyup öyle bezleyn ddi. Öyle yaptk cnm bez de değmemiş oldu. Kremi var ağrıyı alan fln fitil verdiler bide. Bi gece sıkıntı oluyo çiş yapamıyo uyanıyo bz yaptırıyoruz ayağa kaldırıp gezdiriyorz o yapıyo öyle :)
Bzmkisi 7 aylık cnm ve çok hareketli aktif bi bebekNe kadarlık çocuğun, bizim ki 4,5 aylık oldu hiç sorun yaşamadık ilk çişini yapınca bağırdı biraz sonra geçti tamamen dikişleride 3 - 4 günde düştü tamamen
Evet canım aynenSağol bilgi verdiğin için kuzum yani sıkıntısı 1 gece sürdü dmi
Iyi ya çok şükür bizde yaptircaz bu ay canim insallah kolay atlatırızEvet canım aynen
İnşallah canımm. İnsan kıyamıyo ama bi nevi kçükken olmasıda iyi ama hatırlamycak işte :)Iyi ya çok şükür bizde yaptircaz bu ay canim insallah kolay atlatırız
İnşallah canımm. İnsan kıyamıyo ama bi nevi kçükken olmasıda iyi ama hatırlamycak işte :)
Sen emziriyosun dmi canimAkşam yemeğim kabak yemeği yedm. 1 kase yoğurt bol salata. 1.5 lt su içtm gün boyu. Afımlarn şuan 15.852 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?