- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Esracigim detoks sulariyla ilgili biraz bilgi verirmisin esime icirecemdeOhh çok iyi yapmışsınız :)
Canım krem sürdüler uyuşukluk olmazsa iğne yapıp bölgesel uyuşturucaz ddi dr. Bu kdr kçük bebeklerr genel anestezi önermiyoruz ddi. Merdical park tokatta oldk biz cnmTugceilker canim sen oğlunu sünnet ettirmissin ya lokal mi genel anestesi mi ?
Abla ödem atmaya yarıyor detoks suları bence diyetin olmazsa olmazı. Her diyetisyen mutlaka detoks suyu veriyor. Sen akşamdan hazırla ikinizede öğlene kadar bitirin o sularıEsracigim detoks sulariyla ilgili biraz bilgi verirmisin esime icirecemde
Canım krem sürdüler uyuşukluk olmazsa iğne yapıp bölgesel uyuşturucaz ddi dr. Bu kdr kçük bebeklerr genel anestezi önermiyoruz ddi. Merdical park tokatta oldk biz cnm
Ton balıklı salatayı nasıl yapıyrsun canım ben hiç yapmadım gecen ton balıgı aldım da
Kızlar ya değişik bi spor bulsak aletsiz hepimiz onu yapsak. Ama terletecek bişeyler cardio tarzında, egzersiz gibi olmasın. Leslieden sıkıldım
Aynen bende öyle istiyorum kuzum ya küçücük bebeğe narkoz istemiyorum ben istanbuldayım buradaki medicalparka sorayim o zaman nasıl oldu peki bebeğin sonrasında canı çok yandı mi
Hemen bakıyorum ona akşam yapayım leslei sıktıCanım sevdiğin yeşillikleri koyup içine ton balığı koyuyorsun o kadar dereotu çok yakışıyor
Fitness blender sanırım adı güzel videoları var
Bende avrupa yakasindayim canim sen hangi hastanede yaptırdınBende lokal yaptırdım, 4.5 aylıktı iyi ki yaptırmışım doktoruda çok iyiydi, Avrupa yakasında oturuyordum ama Anadolu'ya geçtim sünnet için
Yapabiliyor musun bariZor sartlarda spor
Birazdan bayılcam yumusatıcı kokusundanYapabiliyor musun bari
Birazdan bayılcam yumusatıcı kokusundan
Simdi aksam maydonoz salatalik ve limon koyuyorum suya sadece bu kadar demiAbla ödem atmaya yarıyor detoks suları bence diyetin olmazsa olmazı. Her diyetisyen mutlaka detoks suyu veriyor. Sen akşamdan hazırla ikinizede öğlene kadar bitirin o suları
Hemen bakıyorum ona akşam yapayım leslei sıktı
Bende avrupa yakasindayim canim sen hangi hastanede yaptırdın
6 ay doldu cnmSenin ne kadarlik canim
Ben salatalıklı hiç yapmadım abla ama zencefil ve tarçın mutlaka koyarımSimdi aksam maydonoz salatalik ve limon koyuyorum suya sadece bu kadar demi
Maydonoz tarcin zencefilmi koyayim canim kusura bakma cok sordum ama faydasi olsun istiyorumBen salatalıklı hiç yapmadım abla ama zencefil ve tarçın mutlaka koyarım
Ay bende hic sevmem ne deterjan ne yumusatici offfBirazdan bayılcam yumusatıcı kokusundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?