Plastigin muzlu pankeki var iki yumurtaya 1 muzu iyice eziyorsun tavada pankek gibi kizartiyorsun bn resmini gordum cok gzele benziyordu hemde diyete uygun varsa elinde 1 kasik yulaf unuda koyabilirsin diyete uygun olurBilemedim kii yoksa çok yüklendim de ağrı mı oluyor anlamadım gitti .. inşallah önemli birşey değildir.
Kızlar canım acayip pankek çekti. Diyet için olanı yapsam mııı kii
Evet evettt aynen bu tarifi yapıyorumPlastigin muzlu pankeki var iki yumurtaya 1 muzu iyice eziyorsun tavada pankek gibi kizartiyorsun bn resmini gordum cok gzele benziyordu hemde diyete uygun varsa elinde 1 kasik yulaf unuda koyabilirsin diyete uygun olur
Asagi yukari bi dk yaz cnm oratalama gibi atiyorum 1 saat3 yakindir diosan 40 50 dk normal tempo yuruyus diyebilirsinOlsun hiç hareketsizlikten iyidir :) bende salı günü yürüdüm ama kaç dk hic hatirlamiyorum o yuzden yazmadim
Ton balıklı salatayı nasıl yapıyrsun canım ben hiç yapmadım gecen ton balıgı aldım daBende sabah gec ve siki bi kahvalti yaptim iki ogun olucak bnimkide ama aksama karar veremedim daha tonbalikli salata die dusunuyirum ama kararim degisebilirdeee boll su icelim bide atalirm pis yagciklarii
Anaamm hiç bişey kalmamış kız yaparsın sen
Evet ya su nekadsr cok etkiliyor insanı wc ye gittilce icimin temizlensigini hissediyorum resmenBende sabah gec ve siki bi kahvalti yaptim iki ogun olucak bnimkide ama aksama karar veremedim daha tonbalikli salata die dusunuyirum ama kararim degisebilirdeee boll su icelim bide atalirm pis yagciklarii
acaba biz bu pankekin yanında normal karatay kahvaltısı yapabiliröiyiz kiPlastigin muzlu pankeki var iki yumurtaya 1 muzu iyice eziyorsun tavada pankek gibi kizartiyorsun bn resmini gordum cok gzele benziyordu hemde diyete uygun varsa elinde 1 kasik yulaf unuda koyabilirsin diyete uygun olur
Tmm cnm sen bilirsinEvet kaptanım müsadenle izne ayrılmak istiyorum biraz toparlanıp öyle listeye girmek istiyorum. Zaten dediğim gibi daha 1 ay hep burda olcam
listedesin bu hafta cnmHadi ya ben listede degilim saniyodum
Canim bugün tartıldım 50.5 cıktı inşallah yarına mezun olurum yaSelam kizlar anca gelebildim. Kahvaltiydi evi toplamaydi derken bu saat oldu. Daha yemek yapcam evi supurcem
Istedigim yesillikleri yikayio suyunu iyice suzduruyorum bazen yarim havuc rendeligorum tonbaliginda suyunu iyice suzduruyorum oyle dokuyorum yesilliklerin icine cunku yagli oluyor suyu eger gun icinde kuruyemis tuketmediysem iko ceviz de atiyorum icine cok gzel oluyor cnm ben sevmiyorum ama misir da atabilirsin 1 kasik kadarTon balıklı salatayı nasıl yapıyrsun canım ben hiç yapmadım gecen ton balıgı aldım da
Hahah bende onu sorucaktim oglan analarinin ortak derdi bende bi ay icinde yaptirmayi dusunuyorumTugceilker canim sen oğlunu sünnet ettirmissin ya lokal mi genel anestesi mi ?
Karatay hakkonda bi bilgim yok cnm benim cok esra daha iyi biliyorEvet ya su nekadsr cok etkiliyor insanı wc ye gittilce icimin temizlensigini hissediyorum resmen
acaba biz bu pankekin yanında normal karatay kahvaltısı yapabiliröiyiz ki
Tünaydın aşkım nerelerdesin sen
Tünaydııın
Senin ne kadarlik canimHahah bende onu sorucaktim oglan analarinin ortak derdi bende bi ay icinde yaptirmayi dusunuyorum
Ohh çok iyi yapmışsınız :)Geldim gülüm' çok güzel öğlen gunesi vardı cocuklari dışarı çıkardim biraz dolandik eve gelip çocuklara yemek yedirdim anca girebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?