Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bilemedim kii yoksa çok yüklendim de ağrı mı oluyor anlamadım gitti .. inşallah önemli birşey değildir.
Kızlar canım acayip pankek çekti. Diyet için olanı yapsam mııı kii
Plastigin muzlu pankeki var iki yumurtaya 1 muzu iyice eziyorsun tavada pankek gibi kizartiyorsun bn resmini gordum cok gzele benziyordu hemde diyete uygun varsa elinde 1 kasik yulaf unuda koyabilirsin diyete uygun olur

Plastigin muzlu pankeki var iki yumurtaya 1 muzu iyice eziyorsun tavada pankek gibi kizartiyorsun bn resmini gordum cok gzele benziyordu hemde diyete uygun varsa elinde 1 kasik yulaf unuda koyabilirsin diyete uygun olur
Evet evettt aynen bu tarifi yapıyorum

Bende sabah gec ve siki bi kahvalti yaptim iki ogun olucak bnimkide ama aksama karar veremedim daha tonbalikli salata die dusunuyirum ama kararim degisebilirdeee boll su icelim bide atalirm pis yagciklarii
Ton balıklı salatayı nasıl yapıyrsun canım ben hiç yapmadım gecen ton balıgı aldım da

Pazartesi
Pembebulut05 - 100 puan
Huzurvermeyolunda - 1381 puan
Belcimim - 338 puan
Fattylamb94 - 215 puan

Salı
Pembebulut05 - 123 puan
Huzurvermeyolunda -
Belcimim -
Fattylamb94 -

Çarşamba

Pembebulut05 -
Huzurvermeyolunda - 337.5 puan
Belcimim - 320 puan
Fattylamb94 - 302 puan
Plastic - 306 puan
NGY
- 60 puan

Bende sabah gec ve siki bi kahvalti yaptim iki ogun olucak bnimkide ama aksama karar veremedim daha tonbalikli salata die dusunuyirum ama kararim degisebilirdeee boll su icelim bide atalirm pis yagciklarii
Evet ya su nekadsr cok etkiliyor insanı wc ye gittilce icimin temizlensigini hissediyorum resmen
acaba biz bu pankekin yanında normal karatay kahvaltısı yapabiliröiyiz ki

Ton balıklı salatayı nasıl yapıyrsun canım ben hiç yapmadım gecen ton balıgı aldım da
Istedigim yesillikleri yikayio suyunu iyice suzduruyorum bazen yarim havuc rendeligorum tonbaliginda suyunu iyice suzduruyorum oyle dokuyorum yesilliklerin icine cunku yagli oluyor suyu eger gun icinde kuruyemis tuketmediysem iko ceviz de atiyorum icine cok gzel oluyor cnm ben sevmiyorum ama misir da atabilirsin 1 kasik kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…