- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Evet canım çok doğru.. e hadi bakalm inşallah cnmAynen canim bizim doktorumuz da çok iyi bir doktor aslında daha erken istemişti sünneti sağlık acısından da ne kadar küçük sünnet olursa o kadar iyimis
Hastalığı girince araya kaldı..
Bizim doktorumuz okul cağında önermiyorum psikoloji olarak çocuğu çok etkiliyor dedi ve başka ünlü ıyi bir doktor da ne kadar küçük olursa o kadar iyi olur dedi Öyle bu ay olacak inşallah
Evett canım emziriyorumSen emziriyosun dmi canim
Kizlarr aramiza 13. Takimdan yeni arkadaslar gelicek. Bayaga kalabalik olcazDELIveCesur ayagini surerek geldin heralde
Maşallah devam et kuzum bırakma ben emziremedim prematür e doğdu benim meleğim ❤Evett canım emziriyorum
Daha belli degik cnm konusuyoruz suan.:) gelirsin arada unutma bizi hemen :)Aa kim gelicek ?ben gidicem onlar gelicek desene
Gelirim tabi kuzu menümü yazarım size hatta fırsat buldukça burada olurum inşallah kendileri mi transfer olmak istediDaha belli degik cnm konusuyoruz suan.:) gelirsin arada unutma bizi hemen :)
Evet cnm kendileri istedi. Gelene kapimiz aciikGelirim tabi kuzu menümü yazarım size hatta fırsat buldukça burada olurum inşallah kendileri mi transfer olmak istedi
Bu ne canim ac gezmissin resmenMenü
Sabah yok
Öğlen
2 dilim kepek ekmeği
5yk patates yemeği
3 bardak çay
2 çatal rus salatası
Akşam daha yemedim kızlar oğlum huysuz yersemde yoğurt yerim bu satten sonra baksa bisi yiyemem
Afiyet olsun canimUyaninca:
sogan kürü
Kahvalti:
2 yumurtadan az peynirli omlet
peynir
zeytin
1/2 kapya biberi, salatalik
süt
Öglen:
yogurtlu karnabahar kavurmasi
Aksam:
(Önce sogan kürü) yogurtlu karnabahar, yumurtali ispanak
2.5-3 lt su, sütlü filtre kahve, Spor salonuna gittim 219 puan
plasticwoman takimimizin yasam kocu bana bi el at be hocam :) aldim basimi gidiyorum. Cok skildim artik
Bu ne canim ac gezmissin resmen
ya bende ayniyimAh kaptanım inan bende aynı durumdayım bi türlü kendimi diyet moduna sokamiyorum yediklerime dikkat etsem spor yapmıyorum spor yapsam yediklerime dikkat etmiyorum. Halbuki normalde hergun spor yapardim şimdi ise hiç bişey yapma isteğim yok gerçekten bende cok sıkıldım ne olucak sonum bilmiyorum çok moralim bozuk cokkk
aclikdandir oŞuan da başım çatlıyor ve acayip mide bulantısı var ne ıyi gelir acaba ya kuzum bi fikrin var mi
ya bende ayniyimacileb listeye girmemiz lazim birbirimize destek olalim canim ya yoksa basladigimiz yere doncez ki bnm az kaldi yani
aclikdandir oyogurt sut fln biseler ye
Usuttun mu acabaKuzum bugün öğlen yerken de vardı bıraktım yemeği ya midem çok bulanıyor
Az kaldı
plasticwoman takimimizin yasam kocu bana bi el at be hocam :) aldim basimi gidiyorum. Cok skildim artik
Usuttun mu acababu ara salginda var bi kac kisidrn daha duydum midem bulaniyor yemek yiyemiyorum diye. Dikkat et. Yarin gecmezse en azindan aile hekimine bi gorun. Mide bulantisina ne iyi gelir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?