Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canım çok doğru.. e hadi bakalm inşallah cnm

Menü

Sabah yok

Öğlen
2 dilim kepek ekmeği
5yk patates yemeği
3 bardak çay
2 çatal rus salatası

Akşam daha yemedim kızlar oğlum huysuz yersemde yoğurt yerim bu satten sonra baksa bisi yiyemem

Uyaninca:
sogan kürü
Kahvalti:
2 yumurtadan az peynirli omlet
peynir
zeytin
1/2 kapya biberi, salatalik
süt
Öglen:
yogurtlu karnabahar kavurmasi
Aksam:
(Önce sogan kürü) yogurtlu karnabahar, yumurtali ispanak

2.5-3 lt su, sütlü filtre kahve, Spor salonuna gittim 219 puan

Afiyet olsun canim

plasticwoman takimimizin yasam kocu bana bi el at be hocam :) aldim basimi gidiyorum. Cok skildim artik

Ah kaptanım inan bende aynı durumdayım bi türlü kendimi diyet moduna sokamiyorum yediklerime dikkat etsem spor yapmıyorum spor yapsam yediklerime dikkat etmiyorum. Halbuki normalde hergun spor yapardim şimdi ise hiç bişey yapma isteğim yok gerçekten bende cok sıkıldım ne olucak sonum bilmiyorum çok moralim bozuk cokkk

ya bende ayniyim acileb listeye girmemiz lazim birbirimize destek olalim canim ya yoksa basladigimiz yere doncez ki bnm az kaldi yani

Şuan da başım çatlıyor ve acayip mide bulantısı var ne ıyi gelir acaba ya kuzum bi fikrin var mi
aclikdandir o yogurt sut fln biseler ye

ya bende ayniyim acileb listeye girmemiz lazim birbirimize destek olalim canim ya yoksa basladigimiz yere doncez ki bnm az kaldi yani

aclikdandir o yogurt sut fln biseler ye

Kuzum bugün öğlen yerken de vardı bıraktım yemeği ya midem çok bulanıyor
Az kaldı

Kuzum bugün öğlen yerken de vardı bıraktım yemeği ya midem çok bulanıyor
Az kaldı
Usuttun mu acaba bu ara salginda var bi kac kisidrn daha duydum midem bulaniyor yemek yiyemiyorum diye. Dikkat et. Yarin gecmezse en azindan aile hekimine bi gorun. Mide bulantisina ne iyi gelir bilmiyorum

Usuttun mu acaba bu ara salginda var bi kac kisidrn daha duydum midem bulaniyor yemek yiyemiyorum diye. Dikkat et. Yarin gecmezse en azindan aile hekimine bi gorun. Mide bulantisina ne iyi gelir bilmiyorum

Ya salgın mi Varmış elim ayağım boşalıyor sanki ya spor yapacaktım takatim yok resmen oğlum da bir iki gündür tekrar hava vermeye başladım oda rahatsız iyice yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…