Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim 2. Canim kızımi erken doğum ile kaybettim oğlum da erken doğdu tutamadı memeyi emme refleksi gelişmemişti benim lohusalık kabustu :)

Benim 2. Canim kızımi erken doğum ile kaybettim oğlum da erken doğdu tutamadı memeyi emme refleksi gelişmemişti benim lohusalık kabustu :)
Çok zor olsa gerek, allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. Senin lohusalıkta baya baya zor geçmiş.. 2.cocuğu istiyorm ama bazende çok korkuyorm aynı şeyleri yaşamaktn. Bide böyle arkadaşlarıma bakıuorm bekar hep gezmece süslenmece fln. Kendmi avutuyorm bn 30 yaşıma geldğmde kayra okula gdyo olack oturmş bi hayatm olck onlar yeni hamile kalmş doğurmşta eski hallerine dönmeye çalışaçıyo olacKlar bnde çocuklarmla geziyor olavağm diyorm

Aynen canim :)
Ben bi daha 5 yıl sonra artık yaşarsam:)

ya bende ayniyim acileb listeye girmemiz lazim birbirimize destek olalim canim ya yoksa basladigimiz yere doncez ki bnm az kaldi yani

aclikdandir o yogurt sut fln biseler ye

Benimki gecti bile tarti korkunc...

Aynen canım biran önce listeye girmemiz lazım böyle olmuyo aldikalrimizida veremiyoruz ve ben listede degilim rahatligi var üstümde onu biturlu atamıyorum gerçekten moralim çok bozuk ve lütfen ikimiz listeye girmek için birbirimize çok destek olalim yoksa ha bugün ha yarın derken bi bakmisiz yaz gelmişss' 4 günlük diyet listesi yaptım yarindan itibaren uyguliycam eğer uyarsam güzel sonuç alacağımı düşünüyorum..

Parmak uçlarına göz bebeklerine sağlık çok güzel anlatmışsın canim

Bulantıya nane limon iyi gelir. Baş agrisinin nedeni dusuk kalori alımı sevgili eski takım arkadasım
Hosgeldiniz,bu hafta basi iki gun basim cok agridi ki hic agrimaz normalde esim acliktan biseler ye diyip ustelediysede bn ac hissetmedigimden yemedim simdi sizin yazdihinizi okuyunca inandm acaba nie aciktigimi hissetmedimki

Dunki menum
930 limonli su
11 yumurta 5 dilim peynir 6 zeytin bir dilim ekmek cay
15 sütlü kahve
19 ispanak yogurt salata
2litre su

Kabullenmiyeceğiz ve pes etmeyeceğiz o yüzden beraber devam ediyoruz ayağı takılanın elinden tutup kaldırıp yola devam edicez
Çıkmaz canım dengelemişsin merak etme

Iyi ki yazmışsın ellerine sağlık beni yine kendime getirdin..

Sağol canım sevindim yol uzun insan durup dinlenmek isteyebiliyor önemli olan birbirimize desteğimiz

Teşekkür ederim canım, bak en önemli nokta şu bence, takılsanda, süreç uzasa da yola devam etmek, bırakıcam ne demek, elbette takıldığımız olacak hemen pes mi edeceğiz, kız yağlar bizden daha mı akıllı yenecekler bizi :) kontrol bizde, obez beynimiz bizi yönetemez kontrolü verme, biz buradayız aşarız herşeyi yeter ki bırakma yola devam et geçte olsa varacaksın

Parmak uçlarına göz bebeklerine sağlık çok güzel anlatmışsın canim

Sağol canım

Günaydın kızlar.Nasılsınız?
plasticwoman ağzına ve yüreğine sağlık.Ne güzelde anlstmışsın yaşadıklarımızı.İki haftadır ne diyet var bende ne spor.
İki gündür soğan suyu içiyordum mahvetti beni.İnanılmaz bi kasık ağrısı.İlaç almama rağmen ağrı kesilmedi.Dün akşam ağrıdan nefes alamadım.Kürü bırakmama rağmen hala şiddetli ağrıyor.Karnım felaket bir şekilde şiş.Nasıl geçer bilmiyorum.Jinekologlarda randevu yok 6 Marta kadar.Sinirlerim ve moralim çok bozuk

Hosgeldiniz,bu hafta basi iki gun basim cok agridi ki hic agrimaz normalde esim acliktan biseler ye diyip ustelediysede bn ac hissetmedigimden yemedim simdi sizin yazdihinizi okuyunca inandm acaba nie aciktigimi hissetmedimki
O 2 gün ve öncesinde yediklerinize bakarak değerlendirme yapmak lazım. Baş agrisinin bir çok nedeni olabilir. Yetersiz kalori veya yetersiz karbonhidrat alımı da bas agrisi yapar. Açlık hissetmiyor olabilirsiniz ama bu yeterli beslendiğiniz anlamına gelmeye bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…