- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Oiii olsun annesi sağlıklı olsnda. Bnde 40ı çıkana kadar emziremedim. Göğüs ucum yok. Sütte gelince göğüs şişti hiç tutamadı. 40ı çıktığı gün tuttu. O güne kdr hep sağdım da verdim. İlk bebeğim ve zor bi lohusalık geçirdim hergün ağlıuodum
Çok zor olsa gerek, allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. Senin lohusalıkta baya baya zor geçmiş.. 2.cocuğu istiyorm ama bazende çok korkuyorm aynı şeyleri yaşamaktn. Bide böyle arkadaşlarıma bakıuorm bekar hep gezmece süslenmece fln. Kendmi avutuyorm bn 30 yaşıma geldğmde kayra okula gdyo olack oturmş bi hayatm olck onlar yeni hamile kalmş doğurmşta eski hallerine dönmeye çalışaçıyo olacKlar bnde çocuklarmla geziyor olavağm diyormBenim 2. Canim kızımi erken doğum ile kaybettim oğlum da erken doğdu tutamadı memeyi emme refleksi gelişmemişti benim lohusalık kabustu :)
Çok zor olsa gerek, allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. Senin lohusalıkta baya baya zor geçmiş.. 2.cocuğu istiyorm ama bazende çok korkuyorm aynı şeyleri yaşamaktn. Bide böyle arkadaşlarıma bakıuorm bekar hep gezmece süslenmece fln. Kendmi avutuyorm bn 30 yaşıma geldğmde kayra okula gdyo olack oturmş bi hayatm olck onlar yeni hamile kalmş doğurmşta eski hallerine dönmeye çalışaçıyo olacKlar bnde çocuklarmla geziyor olavağm diyorm
ya bende ayniyimacileb listeye girmemiz lazim birbirimize destek olalim canim ya yoksa basladigimiz yere doncez ki bnm az kaldi yani
aclikdandir oyogurt sut fln biseler ye
Kızlar ben size bu hafta yaptıklarını anlatayım @Rzgrece istedi ama başka arkadaşlarında ihtiyacı olduğunu gördüm;
Öncelikle önceden sağlıklı olan yemekten Yani 1 yk zeytinyağı ile 1 kilo sebzeyi pişir hepsini bile yiyebilirsin diyordu bende bol yiyordum ama artık tek tabak yapıyorum, geniş düz servis tabaklarına, mesela sebzemi yoğurdumu koyup yiyorum, salata extra yemiyorum salata da yersem o tabak kadar yiyorum ama tıka basa değil tabağım. Salatayı da azalttım kocaman tabakla yiyordum dev salata ama daha az yiyorum öncelikle bunu yaptım. Listeme gelirsek şoklamaya geçtik bu hafta 1 Ay böyle devam edicem
Sabahları: 1 yumurta, lor, mevsim yeşilliği 4-5 kırma yeşil zeytin yiyorum ama yumurtayı gün aşırı, 1 gün var 1 gün Yok
2 ara öğün yapıyorum artık, sabah 6 çiğ badem veya 3 ceviz içi, öğlen ile akşam arası öğünümde naneli ayran içiyorum.
Öğlen yine devam tavuk yememeye, kızartma, patates, bezelye, kurubakliyat, sakatat hiç Bi öğünümde Yok, öğlen mesela pzt sebze vardı yoğurtla yiyebilirim yanına salata almıyorum, sulu köfte vardı mesela suyu patatesi hariç yoğurt eşliğinde yedim, yarın et döner ve salata var yine salatamı ölçülü alarak yiyeceğim çünkü döner çok almam, bu şekilde öğle
Akşamda mesela bugün enginarlı hindi pişirdim, sebze varsa sebze yiyorum yine ölçülü miktarını azaltıp, ekmek kesinlikle hiç bir öğünümde Yok, hafta sonu yulaf ile omlet yapıyorum sadece bu.
Ve kızlar bizim ev pastane gibi neler neler var görseniz, annem aşçı benim baya da ünlü Bi yerde çalışıyor sağolsun bize de getiriyor çok ihtiyacımız var gibi :)) ama tadına baktığım an yiyorum ve anlamıyorum bile elimde tabakla buluyorum kendimi o nedenle artık tadına bakmayı bıraktım, Bi lokma bile alsam biliyorum yine beyin obezliğim tebreşecek ve o an gözüm dönüp yiyeceğim sonrası mide ağrısı ve pişmanlık, hayatımız tercihlerimizden ibaret, tercih yapmak zorundayız 6 ay sonra tatile gidicez, 93 kilo olarak mı gitme istiyorum 63 kg olarak mı? Bunu soruyorum kendime, tabi ki 63 olarak, hayat hiç bir yiyecek istediğim bedende olacağım mutluluğu veremez bana, bollaşan kıyafetlerimin mutluluğunu vermez, işte o yüzden tercih yapıp en önemlisi en ufak bile tadına bakmamalıyız, biz yemek bağımlısıyız çoğumu öyleyiz ve tadına bakınca zararlı şeyleri yemem isteyeceğiz, engel olamayacağız, yani bu da Bi bağımlılık bence, nasıl ki bağımlılar kurtulmak İçin onu yaptıkları arkadaşlarını bile görüşmeyi kesiyor, eski arkadaşını görse bile yeniden başlıyor işte bizimde benzeri Bi durum, yasak olanı yediğimiz an, anlıkta olsa direncimiz gidiyor ve sonrasında kalkmak çok zor oluyor.
Ay ben yazdım be :) parmaklarım uyuştu telefonun altında kalanlar :) ona göre uygulayın, bu kadar Emeğe :)))
Hosgeldiniz,bu hafta basi iki gun basim cok agridi ki hic agrimaz normalde esim acliktan biseler ye diyip ustelediysede bn ac hissetmedigimden yemedim simdi sizin yazdihinizi okuyunca inandm acaba nie aciktigimi hissetmedimkiBulantıya nane limon iyi gelir. Baş agrisinin nedeni dusuk kalori alımı sevgili eski takım arkadasım
daha neyiyem bacım dunyayı yedim öğlen:)
Ah su kabulleniş yokmu yuksek kilonu kabulleniş verdigin kadarınınkabulleniş böyle de guzelimleri kabulleniş hep bunlar bizi geriletti zateb
Canım benim ne guzel yorumlamişsın ama artı cıkmz inş yarına(
Iyi ki yazmışsın ellerine sağlık beni yine kendime getirdin..
Kuzucuga neden hava veriyosun? Allerjisi astimi flnmi var
Hosgeldiniz kizlar
yaaaa ne guzel yazmissintam olarak beni anlatmissin. Ruzgar hastalaninca resmen kendimi yemege verdim. Nereye kadar diyet yapcam diye moral bozukluguyla ... tam karar veriyorun hop bise cikiyo. Yoruldum valla yoruldum surekli basa sarmaktan. Son kez denicem yine bisey cikar birakmak zorunda kalirsan diyeti birakicam. Belki 3 ay belki 1 sene sorna tekrar denerim. Motivasyonun sifir. Hersey ust uste geldi. Yoruldum.
Parmak uçlarına göz bebeklerine sağlık çok güzel anlatmışsın canim
Ohh gozunaydin cnm cok gzel vermissin bende 75 i bitirdiysem 15 kilo vermos olucam insallah buhun bi heyecan yaptim nedenseAn itibariyle -20,9 kilo vermiş bulunmaktayım, darısı diğer 20 kiloya :)
Maaşallah sana super vermissinAn itibariyle -20,9 kilo vermiş bulunmaktayım, darısı diğer 20 kiloya :)
SüpersinAn itibariyle -20,9 kilo vermiş bulunmaktayım, darısı diğer 20 kiloya :)
O 2 gün ve öncesinde yediklerinize bakarak değerlendirme yapmak lazım. Baş agrisinin bir çok nedeni olabilir. Yetersiz kalori veya yetersiz karbonhidrat alımı da bas agrisi yapar. Açlık hissetmiyor olabilirsiniz ama bu yeterli beslendiğiniz anlamına gelmeye bilir.Hosgeldiniz,bu hafta basi iki gun basim cok agridi ki hic agrimaz normalde esim acliktan biseler ye diyip ustelediysede bn ac hissetmedigimden yemedim simdi sizin yazdihinizi okuyunca inandm acaba nie aciktigimi hissetmedimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?