Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahh esraa sabahh tartida o eksiyi goren sen deilmisdin gibi hmn motive yerlerde yapma boyleee kardesinlede yap kacamk ama 1 kere yap mesela o izne ayrildigin tarihe kadar en az 3 kilo daha verirsin boyle devam ettigin surece bence vazgecme
Yok yok hiç vazgecmicem bu sefer kararlıyım. Kardeşim haftaya geliyor 3 4 gün kalacak. Benim demek istediğim anlık artılarla motivasyonumun düşmesi. Yoksa bu ara spor ve diyete çok odaklandım vereceğime inanıyorum

merhaba kızlar dün gece hızlı bir dalış yaptım. bende 13. takımın mezunlarındanım. beni onların yancısı, eli sopalı yol arkadaşları, geveze, çokbilmişi olarak tanıyabilirsiniz.
her şeyi direk söylemeyi severim bu yüzden sinir bozucu olabilirim. nacizene diyet ve spor konularında biraz bilgi sahibi olabilirim. laflarıma umarım alınmaz ve gücenmezsiniz. bir şey yazıyorsam bu kişisel sizinle alakalı değil yapılan yanlış ile alakalıdır. fazla üzerinize gidersem söyleyin. @Rzgrece kaptanım biraz rol çalmayı severim umarım kusura bakmazsın..

Merhaba hanımlar. Bizler arkadaşlarımla 6. takıma katılmaya geldik. Öncelikle @Rzgrece kaptanımıza bizleri kabul ettiği için teşekkür ederiz. berilceee ablamda bize yeni yuvamızı bulmamızı sağladı sağolsun. Bu arada biz yanımızda 3 tane de mezun getiriyoruz.Mezun oldular ama hala peşimizi bırakmıyorlar İyiki de bırakmıyorlar. @Bengi__ beslenme konusunda inanılmaz bilgilidir. Bizlere düzgün beslenmeyi sopalarla kovalaya kovalaya o öğretti. (Tavsiyem gazabından korkun :) ) @keryneia Spordan sorumlu bakandır :) Kendisi yogasına kadar herşeyi yapar. Birde tatlı prensesimiz @sevimlimmm var. İnşallah hep birlikte sağlıklı bir şekilde kilolarımızı veririz. Bizi kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ederiz :)

Oo ne guzel bayaga donanimli gelmissiniz

Dun 500 ip atlama 100 sag bacak 100 sol bacak 100 squat puan 280

körler sağırlar birbirini ağırlar modun da olacak ama çok tatlısın. Allonsy

Lafı dolandırmadan söyleyenlere iytiyacımız var iyiki gelmişsiniz

Pazartesi
Pembebulut05 - 100 puan
Huzurvermeyolunda - 1381 puan
Belcimim - 338 puan
Fattylamb94 - 215 puan

Salı
Pembebulut05 - 123 puan
Huzurvermeyolunda -
Belcimim -
Fattylamb94 -

Çarşamba

Pembebulut05 -
Huzurvermeyolunda - 337.5 puan
Belcimim - 320 puan
Fattylamb94 - 302 puan
Plastic - 306 puan
NGY
- 60 puan

Perşembe

Pembebulut05 -
Huzurvermeyolunda -
891 puan
Belcimim - 280 puan
Fattylamb94 - 302 puan
Plastic - 306 puan

NGY -

Son cuma: 86.3
Bu cuma: 85.7

Fark: -600
yüzdeyi bilmiyorum bakip hesaplayinca eklicem
gecen haftada Kilo vermem durmustu ona göre cokta gitmemis daha hizli vermek icin ne yapmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…