Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maaşallah sana super vermissin

Teşekkürler canım

Süpersin kalan kilonuda hızla vereceksin inanıyorum sana

İnşallah canım hep beraber verelim

Benim %100 susuzluktan ağrırır her zaman hatta çoğu insanın susuzluktan ağrır ama fark etmez

Ben teşekkür ederim emek senin benden destek :)
Süpersin birde bırakıcam burayı diyorsun :)) devam devam haftaya çiçeklerim geliyor :))
Kız burayı bırakır mıyım ben sadece tartılmayı birakcam. Haftaya kardeşim geliyor ister istemez kaçamak yaparım, ne zaman kesinlikle yemicem desem yiyorum çünkü. Tekrar 1 kg fazla çıkıp motivasyonumu dusurmek istemiyorum. O yüzden izne ayrılcam ki zaten şimdi ayrılmasam martın son haftası ya da nisanın ilk haftası ayrılmam gerekiyor

Günaydın kızlar ben kilomu bildireyim

Geçen hafta : 93
Güncel: 92
Fark : -1 kg
Yüzde : %1,075 (yuvarlayacak mıyız? @Rzgrece )
Ha-ri-ka-sın ya super sana 20 kilo neder kesinlikle verirsin hepsini

Geçen cuma: 68.8
Bu cuma: 67.6
Fark: 1.2
% 1.74
plasticwoman teşekkür ederim

@Rzgrece
Esraaa bu neee masallah sana durdun durdun plasticle turnayı gözünden vurdun tebrik ederim canımmmm
Gecen cuma 66.7
Bu cuma 66
Fark: 0.7
% 1.049 bu hafta genel itibari sabit gibiydim bide listede oldugumu bilmiyodum
Seninkide cok guzel canım tebrikler

Pazartesi
Pembebulut05 - 100 puan
Huzurvermeyolunda - 1381 puan
Belcimim - 338 puan
Fattylamb94 - 215 puan

Salı
Pembebulut05 - 123 puan
Huzurvermeyolunda -
Belcimim -
Fattylamb94 -

Çarşamba

Pembebulut05 -
Huzurvermeyolunda - 337.5 puan
Belcimim - 320 puan
Fattylamb94 - 302 puan
Plastic - 306 puan
NGY
- 60 puan

Perşembe

Pembebulut05 -
Huzurvermeyolunda -
891 puan
Belcimim -
Fattylamb94 -
302 puan
Plastic - 306 puan

NGY -

Kesinlikle getirirsin canım bak gördün artık nasıl verilecegini sakın pes etme dusunsene haftaya da aynı verşceksin bitti gitti yaglar
Neredeyse 15 kg var vermem gereken pes edemem ama arada duraklamalar oluyor ya o insanın motivasyonunu düşürüyor. Bundan heralde 1.5 2 ay once yine 1 haftada 2 kilo civari vermistim ama devamı hüsran oldu aklıma o geliyo

Neredeyse 15 kg var vermem gereken pes edemem ama arada duraklamalar oluyor ya o insanın motivasyonunu düşürüyor. Bundan heralde 1.5 2 ay once yine 1 haftada 2 kilo civari vermistim ama devamı hüsran oldu aklıma o geliyo
Ahh esraa sabahh tartida o eksiyi goren sen deilmisdin gibi hmn motive yerlerde yapma boyleee kardesinlede yap kacamk ama 1 kere yap mesela o izne ayrildigin tarihe kadar en az 3 kilo daha verirsin boyle devam ettigin surece bence vazgecme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…