- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Maaşallah sana super vermissin
Süpersinkalan kilonuda hızla vereceksin inanıyorum sana
O 2 gün ve öncesinde yediklerinize bakarak değerlendirme yapmak lazım. Baş agrisinin bir çok nedeni olabilir. Yetersiz kalori veya yetersiz karbonhidrat alımı da bas agrisi yapar. Açlık hissetmiyor olabilirsiniz ama bu yeterli beslendiğiniz anlamına gelmeye bilir.
Geçen cuma: 68.8
Bu cuma: 67.6
Fark: 1.2
% 1.74
plasticwoman teşekkür ederim
@Rzgrece
SupersinGeçen cuma: 68.8
% 1.74
@Rzgrece
Kız burayı bırakır mıyım ben sadece tartılmayı birakcam. Haftaya kardeşim geliyor ister istemez kaçamak yaparım, ne zaman kesinlikle yemicem desem yiyorum çünkü. Tekrar 1 kg fazla çıkıp motivasyonumu dusurmek istemiyorum. O yüzden izne ayrılcam ki zaten şimdi ayrılmasam martın son haftası ya da nisanın ilk haftası ayrılmam gerekiyorBen teşekkür ederim emek senin benden destek :)
Süpersin birde bırakıcam burayı diyorsun :)) devam devam haftaya çiçeklerim geliyor :))
Bence gayet güzel düz 65i görürsün bu haftaGecen cuma 66.7
Bu cuma 66
Fark: 0.7
% 1.049 bu hafta genel itibari sabit gibiydim bide listede oldugumu bilmiyodum
Ha-ri-ka-sın ya super sana 20 kilo neder kesinlikle verirsin hepsiniGünaydın kızlar ben kilomu bildireyim
Geçen hafta : 93
Güncel: 92
Fark : -1 kg
Yüzde : %1,075 (yuvarlayacak mıyız? @Rzgrece )
Esraaa bu neee masallah sana durdun durdun plasticle turnayı gözünden vurdun tebrik ederim canımmmmGeçen cuma: 68.8
% 1.74
@Rzgrece
Seninkide cok guzel canım tebriklerGecen cuma 66.7
Bu cuma 66
Fark: 0.7
% 1.049 bu hafta genel itibari sabit gibiydim bide listede oldugumu bilmiyodum
tabi susuzlukta bir etkendir. fazla veya eksik kafein alımı da?Teşekkürler canım
İnşallah canım hep beraber verelim
Benim %100 susuzluktan ağrırır her zaman hatta çoğu insanın susuzluktan ağrır ama fark etmez
Günaydın, hoşgeldin :)Günaydın kızlar kambersiz düğün olmaz bende burdayım :)
Inşallah devamını getirebilirimHa-ri-ka-sın ya super sana 20 kilo neder kesinlikle verirsin hepsini
Esraaa bu neee masallah sana durdun durdun plasticle turnayı gözünden vurdun tebrik ederim canımmmm
Seninkide cok guzel canım tebrikler
Kesinlikle getirirsin canım bak gördün artık nasıl verilecegini sakın pes etme dusunsene haftaya da aynı verşceksin bitti gitti yaglarInşallah devamını getirebilirim
Neredeyse 15 kg var vermem gereken pes edemem ama arada duraklamalar oluyor ya o insanın motivasyonunu düşürüyor. Bundan heralde 1.5 2 ay once yine 1 haftada 2 kilo civari vermistim ama devamı hüsran oldu aklıma o geliyoKesinlikle getirirsin canım bak gördün artık nasıl verilecegini sakın pes etme dusunsene haftaya da aynı verşceksin bitti gitti yaglar
Hahha :) ya boyun kaç. Kilon gayet iyii snin bye diyettesnAynen canim :)
Ben bi daha 5 yıl sonra artık yaşarsam:)
Susuzluktan agrima ihtimali yok ya ben gunluk en az 3 lt tuketiyorum cogu zman geciyordr bileTeşekkürler canım
İnşallah canım hep beraber verelim
Benim %100 susuzluktan ağrırır her zaman hatta çoğu insanın susuzluktan ağrır ama fark etmez
Ahh esraa sabahh tartida o eksiyi goren sen deilmisdin gibi hmn motive yerlerde yapma boyleee kardesinlede yap kacamk ama 1 kere yap mesela o izne ayrildigin tarihe kadar en az 3 kilo daha verirsin boyle devam ettigin surece bence vazgecmeNeredeyse 15 kg var vermem gereken pes edemem ama arada duraklamalar oluyor ya o insanın motivasyonunu düşürüyor. Bundan heralde 1.5 2 ay once yine 1 haftada 2 kilo civari vermistim ama devamı hüsran oldu aklıma o geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?