- 15 Eylül 2016
- 341
- 379
- 23
Hos geldin
bir iki menüne baktım. yeterli protein almıyorsun.Son cuma: 86.3
Bu cuma: 85.7
Fark: -600
yüzdeyi bilmiyorum bakip hesaplayinca eklicem
gecen haftada Kilo vermem durmustu ona göre cokta gitmemis daha hizli vermek icin ne yapmam gerek
Öyle şeyler olabiliyo aradabittiniz sizdün bi baktım zaten bazı menüler korkunç..
Bu arada Yeni katilanlar, hosgeldiniiz
hayvansal protein mi? günlük kac porsiyon yememi önerirsin? :)bir iki menüne baktım. yeterli protein almıyorsun.
ara öğünde yok metabozlimanı yavaşlatıyorsun.
Günaydın, hepiniz hoşgeldiniz :)Günaydın 6. Takım bende geldim :)
sabah standart bir kahvaltıhayvansal protein mi? günlük kac porsiyon yememi önerirsin? :)
menülerini yazmaya başla bende sopamı alıp geleyim..Öyle şeyler olabiliyo aradaartık eleşirileriniz sayesinde olmaz inşallah. Özellikle beni acımasız şekilde eleştirebilirsiniz hiç alınmam
Örnek menü icin tesekkürler, ama ara ögün yaparsam leptin hormonunun salgilanmasi icin firsat vermemis oluyorum. Ben daha cok karatay tarzi besleniyorum, yani ara ögün yapabilirim ama sadece sivi tüketerek yani süt/ayran ile. Ama protein konusunda dediklerini uygulicam! :)sabah standart bir kahvaltı
1 yumurta, 1 porsiyon peynir, 1 dilim ekmek veya 1 porsiyon kuruyemiş
bir öğün
1/2 göğüs veya 1 kalçalı but veya 4 köfte veya 200gr (1 orta boy ) balık
bol salata
bir öğün
7 yk sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
1 kepçe çorba veya 1 dilim ekmek
ara öğün
1 porsiyon meyve + 1 porsiyon kuruyemiş
veya
1 bardak süt veya yoğurt + 1 porsiyon kuruyemiş
veya
1 bardak yoğurt veya süt veya kefir+ 1 porsiyon meyve
sınırsız yeşillik
tüketirsen hem metabolizman hızlanacak hem yeterli proteini almış olacaksın hemde pkos için daha doğru ara öğünlü bir beslenme modeli olacak. az yemek doğru değil.
Hahha :) ya boyun kaç. Kilon gayet iyii snin bye diyettesn
karatay güzel bir beslenme modeli ama herkese uyun olmayabilir. leptin hormonuna çok takılmamak lazım. belli bir noktaya sağlıklı indip sonra bakmak lazım.Örnek menü icin tesekkürler, ama ara ögün yaparsam leptin hormonunun salgilanmasi icin firsat vermemis oluyorum. Ben daha cok karatay tarzi besleniyorum, yani ara ögün yapabilirim ama sadece sivi tüketerek yani süt/ayran ile. Ama protein konusunda dediklerini uygulicam! :)
Hoşgeldin canım takım baya renklendi :)Merhaba kızlar
24 yaşında 1.74 boyunda 103,5 kiloyum.
Yoluma sizlerle devam etmek istiyorum
Hoşgeldinizz :)Merhaba kizlar
@Rzgrece kaptanim @berilceee kaptanimin ricasini kirmayip bizi kabul ettiğin için çok tesekkür ederiz.
Tebrik ederim nehir hoşgeldin :)Gunaydin kizlar ve hayirli cumalar hepimize
Kilo bildirimi
Gecen hafta 71.3
Bu hafta 71
Giden 300 gr.
Yuzde : 0.42
@Rzgrece
Vay bee iste buu emeklerinin karsılıgı tebrik ederim bştanemGecen hafta cuma:76
Bu hafta : 74.9
Fark:-1.100 %1.44
Hoşgeldin spordan sorumlu bakanımız ben sporu cok severim yardımcı olursan cok sevinirim :)Hoşbuldum
Size cok ihtiyqcımız var hele benim bu aralar sıkı bir sopaya asırı ihtiyacım varmerhaba kızlar dün gece hızlı bir dalış yaptım. bende 13. takımın mezunlarındanım. beni onların yancısı, eli sopalı yol arkadaşları, geveze, çokbilmişi olarak tanıyabilirsiniz.
her şeyi direk söylemeyi severim bu yüzden sinir bozucu olabilirim. nacizene diyet ve spor konularında biraz bilgi sahibi olabilirim. laflarıma umarım alınmaz ve gücenmezsiniz. bir şey yazıyorsam bu kişisel sizinle alakalı değil yapılan yanlış ile alakalıdır. fazla üzerinize gidersem söyleyin. @Rzgrece kaptanım biraz rol çalmayı severim umarım kusura bakmazsın..
Heppiniz heppiniz hoşgeldiniz takımımıza renk heycan verdiniz cok aevindim kendim adıma :))Merhaba hanımlar. Bizler arkadaşlarımla 6. takıma katılmaya geldik. Öncelikle @Rzgrece kaptanımıza bizleri kabul ettiği için teşekkür ederiz. @berilceee ablamda bize yeni yuvamızı bulmamızı sağladı sağolsun. Bu arada biz yanımızda 3 tane de mezun getiriyoruz.Mezun oldular ama hala peşimizi bırakmıyorlarİyiki de bırakmıyorlar. @Bengi__ beslenme konusunda inanılmaz bilgilidir. Bizlere düzgün beslenmeyi sopalarla kovalaya kovalaya o öğretti. (Tavsiyem gazabından korkun :) ) @keryneia Spordan sorumlu bakandır :) Kendisi yogasına kadar herşeyi yapar. Birde tatlı prensesimiz @sevimlimmm var. İnşallah hep birlikte sağlıklı bir şekilde kilolarımızı veririz. Bizi kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ederiz :)
Benim o korkunc öenü benimbittiniz sizdün bi baktım zaten bazı menüler korkunç..
canımm olsun sıkma canını 600 de iyi aslında spor vs de yaptın senSon cuma: 86.3
Bu cuma: 85.7
Fark: -600
yüzdeyi bilmiyorum bakip hesaplayinca eklicem
gecen haftada Kilo vermem durmustu ona göre cokta gitmemis daha hizli vermek icin ne yapmam gerek
tebrikler :)Bu arada bu hafta kilo bildirimimizi buraya yapacakmışız sanırım.
Geçen hafta:80,8
Bu hafta:80,1
Fark:-700 gr
%:0,86
@Rzgrece
hoşgeldinnnGünaydın 6. Takım bende geldim :)
Hoşgeldin canım takım baya renklendi :)
Hoşgeldinizz :)
Tebrik ederim nehir hoşgeldin :)
Vay bee iste buu emeklerinin karsılıgı tebrik ederim bştanem
Hoşgeldin spordan sorumlu bakanımız ben sporu cok severim yardımcı olursan cok sevinirim :)
Size cok ihtiyqcımız var hele benim bu aralar sıkı bir sopaya asırı ihtiyacım varverdigim 10 kilonun ardından sanki 36 bedenmişim gibi bi havalar birinşn beni kendime getirmesi lazım
Heppiniz heppiniz hoşgeldiniz takımımıza renk heycan verdiniz cok aevindim kendim adıma :))
Benim o korkunc öenü benimama duzelicem bugunden itibaren sözzz
canımm olsun sıkma canını 600 de iyi aslında spor vs de yaptın sen
tebrikler :)
hoşgeldinnn
Hoşgeldin canım takım baya renklendi :)
Heppiniz heppiniz hoşgeldiniz takımımıza renk heycan verdiniz cok aevindim kendim adıma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?