Kaptanı etiketleyip yaz istersen kuzumAldım canımm vücut ölçümü
Haha yüklü bn yapıyorm onu en sonda hep plank yaptırıyorUygulamayı indir kuzum
30 günde kilo verme yaz çıkar zaten onunla yaptım ben
Inşallah ya akşamdan beri var bu muhabbetSimdi gordum sok oldum.insallah kapatilmaz
Kesinlikle ünlü de olsan evlendikten sonra kilo alıyorsun
Kızlar sbah kahvaltım 299 kalorilikti.
Doğadan limonlu form bitki çayı
1 yemek kaşığı terayağda yapılmş sucuklu yumurta
3 çeri domates
1 dlim ekmek
1 zeytin
Ardından spora çıktm 1 saat tempolu yürüdm.
7856 adım adıp
5.49 km yol yapıp, 271 kalori yaktım.
canıım cok teşekkürederim bu hafta cok sacmalık yaptım haftaya daha duzenli bol sporlu bol sulu olucam hep birlikte daha dikkat edelim sen de kardesin gelmeden önceki bir hafta cok dikkat et de rahat kacamak yapar vicdan azabı duymazsın
Hoşgeldin canım tebrik ederiiim :)
bende 2 gündür aynıyım noluyo anlamadım
Bi çıksam 48 ı görcem o derece
Tamamdır cnmKaptanı etiketleyip yaz istersen kuzum
Aynen sonra sonra zorlasyor amaHaha yüklü bn yapıyorm onu en sonda hep plank yaptırıyor
Kesinlikle öyle canım :)
Canım işlenmiş gıda yemesen güzel olurmuş
Kızlar sabahları kahvaltı yarım saat önce 1 tk çörek otu yağı İçin hiç Bi sorun kalmıyor
Yaaaa kesinleşti miKizlar takimlar kapaniyo
Kesin gibiYaaaa kesinleşti mi
bölgesel zayıflama diye bir sey yok ne yazık ki?Allahıım ne güzel bi cümle o. İnşallah bende duyarım :) bölgeselde çalışıyorum ama yürüyüş de etki eder mi acaba. Bn çok yürüyorum günde 20.000 adım buluyo bazen geçiyo bile
bu durumum sürdürülebilir değil. kayısılı form çayında sinemaki var seni dışarı çıkartan o. onuz dışarı çıkamama nedenin de artık bağırsak floranın bozulmuş olması. diyetisyeninden bu konuda yardım talep etmelisin. kefir içebilirsin. probiyotikleri arttırır. birde yulaf kepeği olabilir. lif içeriği sayesinde bağırsak çalıştırır. ama bunu doktorla görüşsen iyi olacak. bağırsak tembelliği olmuş. uzun süre sinemaki kullanımı bağırsak yırtılmasına neden olabilir.Kayısılı form çay içmediğim zaman ben boşaltım yapamıyorum.Defalarca denedim bunu.Ki diyetisyenle çalışıyorum ve bi ara öğünüm 3 kuru kayısı.Başka çözüm yolu bulamadım.
Tmm cnmAynen sonra sonra zorlasyor ama
Ayyy demeee. Bundan snra sıkı bir kahvaltı yapıcam. Ama karbonhidrat yerine proteinli beslenin diyolar o nasl olacakk bn bu zayıflama işinden pek bşy anlamadm arkadaşm.bölgesel zayıflama diye bir sey yok ne yazık ki?
zayıflarken her yerden gidebilir. spor kas çalıştırır yağ eritmez. ama kaslar yağdan az yer kaplar bu yüzden 60 kilo kaslı biri ile 60 kilo yağlı biri arasınd aacayip fark vardır.
bacak ağrılarına gelince;
pek fazla menünü göremedim ama sabah sadece portakal yediğini görünce sana muhtemel şu yorumu yapacağım. yetersiz protein aldığın ve yetersiz beslendiğin için kas kaybı yaşıyorsun. kas kaybının belirtisi ağrıdır. ama her kas ağrısı kas kaybı olacak diye bi şey yok. menülerini daha çok paylaşırsan emin olabilirim. kas kabını ihtimalini gözardı etmemek lazım.
tartıda eksili rakamlar görüp incelme gözlenmiyorsa durum oldukça sıkıntılıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?