Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kesinlikle ünlü de olsan evlendikten sonra kilo alıyorsun

Kesinlikle öyle canım :)

Canım işlenmiş gıda yemesen güzel olurmuş

Bi çıksam 48 ı görcem o derece

Kızlar sabahları kahvaltı yarım saat önce 1 tk çörek otu yağı İçin hiç Bi sorun kalmıyor

Allahıım ne güzel bi cümle o. İnşallah bende duyarım :) bölgeselde çalışıyorum ama yürüyüş de etki eder mi acaba. Bn çok yürüyorum günde 20.000 adım buluyo bazen geçiyo bile
bölgesel zayıflama diye bir sey yok ne yazık ki?
zayıflarken her yerden gidebilir. spor kas çalıştırır yağ eritmez. ama kaslar yağdan az yer kaplar bu yüzden 60 kilo kaslı biri ile 60 kilo yağlı biri arasınd aacayip fark vardır.
bacak ağrılarına gelince;
pek fazla menünü göremedim ama sabah sadece portakal yediğini görünce sana muhtemel şu yorumu yapacağım. yetersiz protein aldığın ve yetersiz beslendiğin için kas kaybı yaşıyorsun. kas kaybının belirtisi ağrıdır. ama her kas ağrısı kas kaybı olacak diye bi şey yok. menülerini daha çok paylaşırsan emin olabilirim. kas kabını ihtimalini gözardı etmemek lazım.
tartıda eksili rakamlar görüp incelme gözlenmiyorsa durum oldukça sıkıntılıdır.

Kayısılı form çay içmediğim zaman ben boşaltım yapamıyorum.Defalarca denedim bunu.Ki diyetisyenle çalışıyorum ve bi ara öğünüm 3 kuru kayısı.Başka çözüm yolu bulamadım.
bu durumum sürdürülebilir değil. kayısılı form çayında sinemaki var seni dışarı çıkartan o. onuz dışarı çıkamama nedenin de artık bağırsak floranın bozulmuş olması. diyetisyeninden bu konuda yardım talep etmelisin. kefir içebilirsin. probiyotikleri arttırır. birde yulaf kepeği olabilir. lif içeriği sayesinde bağırsak çalıştırır. ama bunu doktorla görüşsen iyi olacak. bağırsak tembelliği olmuş. uzun süre sinemaki kullanımı bağırsak yırtılmasına neden olabilir.

Çarşamba tartıldım : 59.1
Kilo bildirimi yapmayacağm çok erken pazartesi bildirirm kaptan.
Vücut ölçüme gelirsek
Boy: 165
Göğüs : 90
Bel : 71
Kalça : 97
İç bacak : 57
Güncel kg : 59.1
Kanguru_

Ayyy demeee. Bundan snra sıkı bir kahvaltı yapıcam. Ama karbonhidrat yerine proteinli beslenin diyolar o nasl olacakk bn bu zayıflama işinden pek bşy anlamadm arkadaşm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…