Ama niye kapatilmak istiyor ki?Modum dustu resmen. Nesem kalmadi. Insallah kapatilmaz takimlsr
Kaptanlarin kavgasi iste. Mahalle kavgasi gibi oldu ayni. Onlarin yuzunden okadar insanin emegi cop olacakAma niye kapatilmak istiyor ki?
Inşallah ya bi kaç kişi için onca insanın emeğine kiymasinlarModum dustu resmen. Nesem kalmadi. Insallah kapatilmaz takimlsr
Insallah. Kazen ve seabahardan ses yok insallah devam edilir ya cok uzuldumInşallah ya bi kaç kişi için onca insanın emeğine kiymasinlar
Arada tartil bakalim dusus olcakmiKanguru_ canim bekliyorum ben yemedim bise iş falan yapıyorum tekrar ne zaman tartilayim
Tamam canim gerçi kapanırsa boşa tartılıyorumArada tartil bakalim dusus olcakmi
Kapanmaz kapanmaz insallahTamam canim gerçi kapanırsa boşa tartılıyorum
Bence kapanmayacakInsallah. Kazen ve seabahardan ses yok insallah devam edilir ya cok uzuldum
Modum dustu resmen. Nesem kalmadi. Insallah kapatilmaz takimlsr
Kapanirsa olmaz zaten okdr kisi var 2 kisinin bedelini biz neden odeyelimBence kapanmayacak
Kapatilirsa ki insallah kapatilmaz. Baska yerden devam edrriz kuzumİnşallah kapatılmaz ama eğer kapatılırsa bizim için hiç iyi olmaz malesef
Aynen ya topik açarızKapatilirsa ki insallah kapatilmaz. Baska yerden devam edrriz kuzum
Modum dustu resmen. Nesem kalmadi. Insallah kapatilmaz takimlsr
Off ıspanak istiyorum acıktım da zatenphilosophergirl bu senin icin. Altta ıspanak var kıymalı.
sabah standart bir kahvaltıAyyy demeee. Bundan snra sıkı bir kahvaltı yapıcam. Ama karbonhidrat yerine proteinli beslenin diyolar o nasl olacakk bn bu zayıflama işinden pek bşy anlamadm arkadaşm.
öğlen yemeğinde ne var. ben uskumru roka,tere,dereotu biraz brokoli, çig pancar yedim.Off ıspanak istiyorum acıktım da zaten
kac haftadir bi kavga var zaten tam duruldu ortalik derkrn yeniden basladi. Insallah hersey yoluna girerİnş kapanmaz ama Bi şeylerin değişmesi ve kontrol mekanizmasının süzgeçten geçirilmesi gerekiyordu o olur iyi de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?