- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Uuuw ! Kullanmıycam dahaaAynen @philosophergirl katılıyorum emziriyorsun bide kuzum kullanma bıktı çayı ben zamanında aptallık edip sinameki icip hastaneye kaldırılmış insanım
Ne zamana toplanır bu doğumdan belirtiler yahuu bıktım valla hii uf gitsn bian önce kilolar.Ama normal kuzum daha 7 ay oldu doğum yapalı
Allahıım ne güzel bi cümle o. İnşallah bende duyarım :) bölgeselde çalışıyorum ama yürüyüş de etki eder mi acaba. Bn çok yürüyorum günde 20.000 adım buluyo bazen geçiyo bile
ama hak ediyorsun..benim menülerime yorum yapma kız yerden yere caliyosun beni
Ben 2 buçuk ay oldu başlayalı bak eski halime dondum ama spor çok etkiliNe zamana toplanır bu doğumdan belirtiler yahuu bıktım valla hii uf gitsn bian önce kilolar.
Hoşgeldiniz arkadaşlar.Grubumuza renk geldi.
Sanırım en çok sopayı ben yiyeceğim.
Aynen @philosophergirl katılıyorum emziriyorsun bide kuzum kullanma bıktı çayı ben zamanında aptallık edip sinameki icip hastaneye kaldırılmış insanım
ayırmak zorundayız. biliyorum bende severim yoğurt ıspanak ikilisini ama ıspanak kıyma yumurta üçlüsü de ayrı güzel be..Bence de ispanagin yanında çok güzel oluyor yoğurt.Bengi__ sevenleri ayirmayalim
Maşallah .. bölgesel ddn ya en çok hangi hateketleri yaptınBen 2 buçuk ay oldu başlayalı bak eski halime dondum ama spor çok etkili
Biliyorumama hak ediyorsun..
hoş bulduk.
Aldım canımm vücut ölçümüSpor kadar etkili olmuyo malesef kuzum
vücut ölçülerini de al canimher ay alıyoruz biz yeni başladık 1. Sayfada var
Simdi gordum sok oldum.
Evet evettr bgnde ağrıdı bacaklarm çok mu zorluyorm acabahoş bulduk.
senin kas ağrıların geleceğim birazdan dün yazmıştın.
Hoşbuldum canımm
Nickname ve davranış uyumu
Uygulamayı indir kuzumMaşallah .. bölgesel ddn ya en çok hangi hateketleri yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?