Kızlar nurdan nerde 13. Takımda mi kaldıKizlar neseniz hic kaybolmasin.. gune cok guzel basladim sayenizde.. grubunuzun enerjisi super
Günaydın kızlar ben kilomu bildireyim
Geçen hafta : 93
Güncel: 92
Fark : -1 kg
Yüzde : %1,075 (yuvarlayacak mıyız?Kanguru_ )
Geçen cuma: 68.8
Bu cuma: 67.6
Fark: 1.2
% 1.74
@plasticwoman
teşekkür ederim
Kanguru_
Gecen cuma 66.7
Bu cuma 66
Fark: 0.7
% 1.049 bu hafta genel itibari sabit gibiydim bide listede oldugumu bilmiyodum
Gecen hafta cuma:76
Bu hafta : 74.9
Fark:-1.100 %1.44
Son cuma: 86.3
Bu cuma: 85.7
Fark: -600
yüzdeyi bilmiyorum bakip hesaplayinca eklicem
gecen haftada Kilo vermem durmustu ona göre cokta gitmemis daha hizli vermek icin ne yapmam gerek
Gecen cuma 71.0
Bu cuma 69.5
Fark 1.500
OooooGecen cuma 71.0
Bu cuma 69.5
Fark 1.500
Supersin cnm 5 lere az kaldiMerhaba arkadaşlar 13. Takımdan aranıza katılmış bulunmaktayim. Kendimi size tanıtacak bir mesaj atacağım ilk fırsatta ama öncelikle kilo bildirimin de bulunayım
Geçen Cuma:61.900
Bu cuma: 61.300
Gark: -600grKanguru_
sizinle dahada guzel oldu :)Kizlar neseniz hic kaybolmasin.. gune cok guzel basladim sayenizde.. grubunuzun enerjisi super
Yaaa iveet eşim tartı hediye etti bana. Bnmki taşınırken kayboldu. Çarşamba gnü tartıldım. 59.1 çıktım. Boyum 1.65 . İncr belliyim puuuff basenlerim davul gbi gözüküyo popom kocaman duruyoo dur bakam en yakın zamanda çekilmş bi fotomu paylaşaym da bakYalan bencekuzum sen kilo bildirimi yaptın mı ben görmedim
Bence de ispanagin yanında çok güzel oluyor yoğurt.Meyveli yoğurttan o kadar çok sıkıldım ki hemen bitsin diye az yoğurt koyuyorum. Ben yumurta peynir zeytin yeşillik kuruyemiş olan kahvaltı severim ama bir süre böyle yapmam gerekiyor. Pazartesi günü diyetisyenimin verdiği listeye geri döncem onda da meyveli yoğurt var kahvaltıda. Zaten sabahları çok az vaktim oluyo işyerinde yapıyorum kahvaltımı 10 dakikada ben öyle peynirli zeytinli kahvaltıyı bitiremem keyif yapmam lazım
Ispanağın yanında yoğurt yenmez biliyorum ama çok güzel oluyo be
Evet ya hış geldi ama gecen haftamı hiç begenmwdim bu hafta daha cok dikkat edicem inş zaten eli sopalılar geldi cok fena tırstımOoooohosgeldin 6 laaarrrrrrrr
Supersin cnm 5 lere az kaldi
sizinle dahada guzel oldu :)
Bengi ben sana demedim mi gerçek yüzünü birden gosterme diye
Yaaa iveet eşim tartı hediye etti bana. Bnmki taşınırken kayboldu. Çarşamba gnü tartıldım. 59.1 çıktım. Boyum 1.65 . İncr belliyim puuuff basenlerim davul gbi gözüküyo popom kocaman duruyoo dur bakam en yakın zamanda çekilmş bi fotomu paylaşaym da bak
Merhaba arkadaşım form caylarinda genel de sinameki oluyor ve belli bir zaman sonra sinameki tuketmedigimiz için bağırsaklarla ilgili büyük problemler yasiyabiliyoruz. Sağlıklı bir şekilde zayıflamak ise amacın kullanmamanı öneririm sana.Kızlar sbah kahvaltım 299 kalorilikti.
Doğadan limonlu form bitki çayı
1 yemek kaşığı terayağda yapılmş sucuklu yumurta
3 çeri domates
1 dlim ekmek
1 zeytin
Ardından spora çıktm 1 saat tempolu yürüdm.
7856 adım adıp
5.49 km yol yapıp, 271 kalori yaktım.
Bn kilo bildirimi yapamıuorm tartıma çarşamba kavuştm. Çarşamba 59.1 dim. İnş bir sonraki vuma yapıcamKanguru_ buda ilk fotomm. Vücut ölçülerimide aldm. İnş 1 haftada nler olacak görücez bakalm
Ayy onuda yapıyorum arkadaşım bakacağız 1 hafta sonra ne olacakk bak buda şuan ki halimCanim bölgesel spor yap bende aynıydım şimdi eridi bayağı canim
Aaaaa bilmiyoduum çok teşekkürler arkadaşımmMerhaba arkadaşım form caylarinda genel de sinameki oluyor ve belli bir zaman sonra sinameki tuketmedigimiz için bağırsaklarla ilgili büyük problemler yasiyabiliyoruz. Sağlıklı bir şekilde zayıflamak ise amacın kullanmamanı öneririm sana.
Bn kilo bildirimi yapamıuorm tartıma çarşamba kavuştm. Çarşamba 59.1 dim. İnş bir sonraki vuma yapıcamKanguru_ buda ilk fotomm. Vücut ölçülerimide aldm. İnş 1 haftada nler olacak görücez bakalm
Hoş buldum canım: *canıım cok teşekkürederim bu hafta cok sacmalık yaptım haftaya daha duzenli bol sporlu bol sulu olucam hep birlikte daha dikkat edelim sen de kardesin gelmeden önceki bir hafta cok dikkat et de rahat kacamak yapar vicdan azabı duymazsın
Hoşgeldin canım tebrik ederiiim :)
bende 2 gündür aynıyım noluyo anlamadım
Hata gördüğü zaman bengi hepimizi yerden yere çalıyorbenim menülerime yorum yapma kız yerden yere caliyosun beni
Allahıım ne güzel bi cümle o. İnşallah bende duyarım :) bölgeselde çalışıyorum ama yürüyüş de etki eder mi acaba. Bn çok yürüyorum günde 20.000 adım buluyo bazen geçiyo bileCanim dediğim gibi hangi bölgeden rahatsizsan sporda oraya ağırlık ver inan toparlıyor vücut şimdi bana herkez bekar haline dönmüşsün diyor
Ayy onuda yapıyorum arkadaşım bakacağız 1 hafta sonra ne olacakk bak buda şuan ki halimpopoya baksna puuufff hele bacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?