Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar ben kilomu bildireyim

Geçen hafta : 93
Güncel: 92
Fark : -1 kg
Yüzde : %1,075 (yuvarlayacak mıyız? Kanguru_ )

Harikasin canım 8 bişey kalmadı

Geçen cuma: 68.8
Bu cuma: 67.6
Fark: 1.2
% 1.74
@plasticwoman
teşekkür ederim

Kanguru_

Helallllll Esraa supersin darısı haftaya inşallah kuzum

Gecen cuma 66.7
Bu cuma 66
Fark: 0.7
% 1.049 bu hafta genel itibari sabit gibiydim bide listede oldugumu bilmiyodum

Çok güzel tebrik canim♡♡

Gecen hafta cuma:76

Bu hafta : 74.9

Fark:-1.100 %1.44

Güzelim darısı haftaya ekşın çok güzel♡♡

Son cuma: 86.3
Bu cuma: 85.7

Fark: -600
yüzdeyi bilmiyorum bakip hesaplayinca eklicem
gecen haftada Kilo vermem durmustu ona göre cokta gitmemis daha hizli vermek icin ne yapmam gerek

gayet güzel canim♡♡

Gecen cuma 71.0
Bu cuma 69.5
Fark 1.500

Huzurcum tebrik ederim emeklerinin karşılığını alıyorsun harikasinnn

Gecen cuma 71.0
Bu cuma 69.5
Fark 1.500
Ooooo hosgeldin 6 laaarrrrrrrr
Supersin cnm 5 lere az kaldi
Kizlar neseniz hic kaybolmasin.. gune cok guzel basladim sayenizde.. grubunuzun enerjisi super
sizinle dahada guzel oldu :)

Yalan bence kuzum sen kilo bildirimi yaptın mı ben görmedim
Yaaa iveet eşim tartı hediye etti bana. Bnmki taşınırken kayboldu. Çarşamba gnü tartıldım. 59.1 çıktım. Boyum 1.65 . İncr belliyim puuuff basenlerim davul gbi gözüküyo popom kocaman duruyoo dur bakam en yakın zamanda çekilmş bi fotomu paylaşaym da bak

Bence de ispanagin yanında çok güzel oluyor yoğurt. Bengi__ sevenleri ayirmayalim

Canim bölgesel spor yap bende aynıydım şimdi eridi bayağı canim

Bn kilo bildirimi yapamıuorm tartıma çarşamba kavuştm. Çarşamba 59.1 dim. İnş bir sonraki vuma yapıcam Kanguru_ buda ilk fotomm. Vücut ölçülerimide aldm. İnş 1 haftada nler olacak görücez bakalm

Eklentiler

• Screenshot_20180223-113137.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba arkadaşım form caylarinda genel de sinameki oluyor ve belli bir zaman sonra sinameki tuketmedigimiz için bağırsaklarla ilgili büyük problemler yasiyabiliyoruz. Sağlıklı bir şekilde zayıflamak ise amacın kullanmamanı öneririm sana.

Canim dediğim gibi hangi bölgeden rahatsizsan sporda oraya ağırlık ver inan toparlıyor vücut şimdi bana herkez bekar haline dönmüşsün diyor

Aaaaa bilmiyoduum çok teşekkürler arkadaşımm

Aynen philosophergirl katılıyorum emziriyorsun bide kuzum kullanma bıktı çayı ben zamanında aptallık edip sinameki icip hastaneye kaldırılmış insanım

Hoş buldum canım: *
benim menülerime yorum yapma kız yerden yere caliyosun beni
Hata gördüğü zaman bengi hepimizi yerden yere çalıyor

Canim dediğim gibi hangi bölgeden rahatsizsan sporda oraya ağırlık ver inan toparlıyor vücut şimdi bana herkez bekar haline dönmüşsün diyor
Allahıım ne güzel bi cümle o. İnşallah bende duyarım :) bölgeselde çalışıyorum ama yürüyüş de etki eder mi acaba. Bn çok yürüyorum günde 20.000 adım buluyo bazen geçiyo bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…