- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Allahım ya ne tatlısın 2 kilo vercem diyo artıyı yazmışGecen hafta: 57.300
Bu hafta: 57.500
Fark: +200
Tmm cnm haftaya kesin mezunsun insallah. Kacti kilon gecmise donmimSabit canimhaftaya artık
Valla iki haftadir SIKI egitimim vardi.. hic spora veremedim kendimi :))Allahım ya ne tatlısın 2 kilo vercem diyo artıyı yazmış
KuzumTmm cnm haftaya kesin mezunsun insallah. Kacti kilon gecmise donmim
Valla iki haftadir SIKI egitimim vardi.. hic spora veremedim kendimi :))
Ama veririm yaa haftaya -900 goruceksiniz zaten nede olsa .. cocuk oyuncagi haha
spor yaptigim halde veremezsem yorum yazarim canimBende öyle diyodum da bi yerde tıkanıyor malesef
Yaa kapatmasınlar ben buzamana kadar hiçbşr sekilde böyle Zayıflamadım böyle sanaldan da olsa sana yardımeden elinden tutan düştügün yerden kaldıran arkadaslarım olmadı umarım kapatmazlar buyuk haksızlık olacak yoksaKapatilirsa ki insallah kapatilmaz. Baska yerden devam edrriz kuzum
Vaay tebrikler hedefini görene kadar devam inş :)Bugun zayiflamaya karar vereli tam 2 ay olmus
Valla iki haftadir SIKI egitimim vardi.. hic spora veremedim kendimi :))
Ama veririm yaa haftaya -900 goruceksiniz zaten nede olsa .. cocuk oyuncagi haha
Kapatilmaz insallahcnm. Ama kapatilirsada ayrilmak yok bi caresine bakariz :)Yaa kapatmasınlar ben buzamana kadar hiçbşr sekilde böyle Zayıflamadım böyle sanaldan da olsa sana yardımeden elinden tutan düştügün yerden kaldıran arkadaslarım olmadı umarım kapatmazlar buyuk haksızlık olacak yoksa
Vaay tebrikler hedefini görene kadar devam inş :)
Vaaaav assırı iddalı
Ben tlfn basinda kaldim bu gun takimlsrin durumu nolcak bakalimKızlar
55 dk 5 km kosubandında kostum
2000 ip atladım
Aksama kadar da bölgeseller yapılcak sizde durum nedir oturmak yok haydi
Kimseden ses yok amaBen tlfn basinda kaldim bu gun takimlsrin durumu nolcak bakalim
Huzur sen kaclisin enerjinden oturu soruyorum ben henuz 150 ipcik atladımKızlar
2000 ip atladım
900 cok ya neyse agzimdan cikti bir kere :)))Yaa kapatmasınlar ben buzamana kadar hiçbşr sekilde böyle Zayıflamadım böyle sanaldan da olsa sana yardımeden elinden tutan düştügün yerden kaldıran arkadaslarım olmadı umarım kapatmazlar buyuk haksızlık olacak yoksa
Vaay tebrikler hedefini görene kadar devam inş :)
Vaaaav assırı iddalı
Kendi aralarinda konusuyolardir buyuk ihtmal :)Kimseden ses yok ama
Kazen abi seabahar kimse yazmiyo
Cok guzel.. sen rahat 500 kalori vermissindirKızlar
2000 ip atladım
28 yasındayım :) ben bi başlayınca en az 250-300 atlıyorum durmadan ara ara atlıyorum bu sekilde birikiyorHuzur sen kaclisin enerjinden oturu soruyorum ben henuz 150 ipcik atladım
Yaoarsın yaparsınn sporla diyetle niye olmasın :)900 cok ya neyse agzimdan cikti bir kere :)))
Kızlar
2000 ip atladım
Ay hadi inş cocuklar uyuyunca yuruyus kolay oluyor da herzmann yapılamıyor malesef bakalımCok guzel.. sen rahat 500 kalori vermissindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?