- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Malesef yok diyet konusunda oldukçu bilinçli arkadaşlarımız var burda :)
Soruya istinaden yazılmıyor her zaman, bugün yaşadıklarımıza istinaden bende yazdım genel olarak, ayrıca burada herkes kendince uzman ve bilen kişiler öyle Bi açığımız Yok, olursa biz sizi ararız :)
neyse....Malesef yok diyet konusunda oldukçu bilinçli arkadaşlarımız var burda :)
neyse....
ikinizde iyi insanlarsınız eminim...
Orasını Allah bilir ama bu şekilde yönlendirme doğru değil diye düşünüyorum. Tamam bir yanlış gördüğümüzde hepimiz uyarıyoruz ama sizinkisi biraz diyetisyen niteliğinde olmuş. Tam olarak bir menüye karar veremezsiniz. Mesela bana sadece ıspanağın yanında yoğurt olmamış diyip geçseniz amenna ama siz kilo, boy, sağlık durumu vs bilmeden diyetisyenlik yapmaya kalkıyorsunuz. Beni geçtim plastic çok iyi bir diyetisyenle çalışıyor ona bile menü önerisinde bulunmanız olmadıneyse....
ikinizde iyi insanlarsınız eminim...
Burdayim sekerim soklardayim noluyo kapaniyomu takimlar öglen saat birde geldim lahmacundan bi saattir okuyorum neredeyseFindikfaresi123 abla bi sen kaldin nerdesiiinnn
Plasticcigim seni bulmusken sorayim esimi anlatmistim cok kilolu diye.sigarayida birakinca 114,5 olmustu üc haftadir dikkat ediyo benim zorumla ama bana az veriyo gibi geliyo güncel 112,1 ben biraz daha hizli versin istiyorum cünkü bir iki ay böyle yapiyo veriyo biraz sonra slkilip cikiyo diyet modundan sabah besde ise gidiyo su iciyo sadece öglen bir iki gibi geliyo haliyle cok ac oluyo ne yapabilirim sence yardimci olmak adinaHerkes iyidir yaratılışımız, mayamız iyi hepimizin, hislerimiz karşılıklı
Plasticcigim seni bulmusken sorayim esimi anlatmistim cok kilolu diye.sigarayida birakinca 114,5 olmustu üc haftadir dikkat ediyo benim zorumla ama bana az veriyo gibi geliyo güncel 112,1 ben biraz daha hizli versin istiyorum cünkü bir iki ay böyle yapiyo veriyo biraz sonra slkilip cikiyo diyet modundan sabah besde ise gidiyo su iciyo sadece öglen bir iki gibi geliyo haliyle cok ac oluyo ne yapabilirim sence yardimci olmak adina
Canım bayılıyorum senin eşin için uğraşına, çok hoşuma gidiyor :) ben yazayım canım benim ,seve seve. hızlandırırız merak etme :) boyu kaç, spor yapıyor mu, evde yapacağı spor yazayım mı
Merhaba öncelikle sizin diyete başlangıç tarihiniz nedir. Hemen hemen aynı kilolarda başlamışız, şu anda gördüğüm 20,9 bir fark, maşallah..
Bir de gördüğüm kadarıyla uyanınca ılık su ile birlikte çörek otu yağı içiyorsunuz, sebebi nedir?
Seyhan abla sen gecen hafta 69 kiloydun :)Bildirim yapiliyomu görmedim ama yapiyim ben görevimi
Gecen hafta:68,5
Bu hafta:68,3
Giden:200 gram
Fark:0,3 sanirim
Olmaz oyleYapmadım çünkü tartilmadim ne zaman tartıya çıksam büyük moral bozukluğu yaşıyorum bi süre tartılmayı dusunmuyorum kaptanım
Olmaz oyleyarin sabah tartil kilonu soyle. Yoksa nerden bilcez zayifladin mi kilomu aldin
***6. TAKIM 558. ETAP***
NGY ( 76/74.9/1.1/1.45)
Fattylamb94 ( 68.8/67.6/1.2/1.74)
Seyhan77 (69/68.3/0.7/1.01)
Deli ve Cesur (50.8/50.5/0.3/0.59)
Plasticwomen (93/92/1/1.08)
Smygnc ( 95.8/97.9/-2.1/-2.19) gecen hafta bildirimde bulnmadi Kilo aldigindan yuzdesi bolunmedi
Huzurvermeyolunda(71/69.5/1.5/2.11)
Belcimim (66.7/66/0.7/1.05) baslngic tarigi 9 subat. Baslangic kilosu 68.4 hedef kilosu 60
Pembebulut (86.3 /85.7/0.6/0.70)giris tarihi 23 ocak.giris kilosu 88. Hedef kilo 75
NEHIR34(71.3/71/0.3/0.42) 13.takimdan transfer oldu
Allonsy(80.8/80.1/0.7/0.87) 13. Takimdan transfer oldu
Philosophergirl(69.9/69.3/0.6/0.86) 13. Takimdan transfer oldu
Herderdedeva(104/103.5/0.5/0.48) 13. Takimdan transfer oldu
Free liste
Keryneia (57.3/57.5/-0.2
1 4 metre
1 5 metre hali fırçaladım spordan sayın kızlar
kol kasi calismasi haa vayy1 4 metre
1 5 metre hali fırçaladım spordan sayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?