Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam canım şimdi araç kullanıyorum eve gecınce yazacağım

Anladm cnm eklerm tabisiii.. bacaklar kalın aynen nasıl gidecek bunlar hç blmiyormm ama bn kendmi bildm bileli böyleym ya basenliyim arkadaşş. 53 kg da bi resmim var. Şöyle olsam yeter bana. 59 um şuan ..
Azimli olursan olur biraz sporu artır ve ekmeği kes bence

Şu vakte kadar kii adım sayım .. yatana kdr 20.000 geçer herhal.
Akşam yemeğim.
5 yk zeytinyağlı pırasa
1 kase biberli yoğurt
1 maden suyu
2 yk bulgur pilavı.

Arkadaşlar bn yeniyim menülermi tam olarak ayarlayamıyorum lütfen bana yanlışlarımı söyleyin. Öyle değlde şununla şunu yersen vs. Bilemiyorm ne yiyeceğimi..

Eklentiler

• Screenshot_20180223-182016.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 79
Bn yürüyüşten geldm şmdi oof off ölüyoruuumm

Kız yürüyüşle ölünür mü :)

Bakliyat yeme Bi an önce vermek istiyorsan akşam saatleri karbo almamaya çalış

Dün akşamdan beri aldığım 3.ağrı kesici ve şuan ağrıdan ağlıyorum.Soğan suyu mahvetti beni miyom vardı.Miyomun büyümesinden ve ameliyat demesinden korkuyorum
Cnm hap seklindemi aldin agri kesicileri benimde cocuk dogururcasina olurdu hep agrilarim novalgin diye bir igne yaptiridim anca dinerdi az tansiyonu dusurur ama kesin agrina iyi gelir bi den istersen

Yeni gelen arkadaslar hosgeldinizben seyhan 41 yasindayim dört cocugum var
Selam bende tanitayim kendimi.. 33 yasinda bir cocuk annesiyim.. hamilelik kilolarimdan kurtulmak icin geldim araniza.. 57 kiloydum ve ulastimda.. ama simdiki hedefim daha siki bir karin ve dik balkonlar..

Selam bende tanitayim kendimi.. 33 yasinda bir cocuk annesiyim.. hamilelik kilolarimdan kurtulmak icin geldim araniza.. 57 kiloydum ve ulastimda.. ama simdiki hedefim daha siki bir karin ve dik balkonlar..
Onun icinde spor lazim cnm :) diyetlik isin yok senin spora yuklenmelisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…