Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar herkeze iyi aksamlar sayfalari bititireyim dedim bu saat. Oldu anca bitti tebrikler icin hepinize tesekkur ederim darisi bu haftanin basina insallahhhhhh kaptanim 1.grp 2.grup km galip geldi bakabildin mi ?
Yeni gelen arkadaslar sizlerde hoageldiniz sayenizde sayfalar ucup gitmis bugun ben nergiz 30 yaşımdayım 2 cocugum var 1. 3 2. 6 aylik dogum kilolarimi vermek istiyorum hepbirlikte huzurlu ve saglikli bir sekilde fazlalillarimizi veririz insallah

Daha bakamadim cnm yarin bakarim artik. Bugun cok yogundum
A olurmu hic oyle :)) diyet yapmazsam yag yapmaya devam ederim ve istedigim sifir yagsiz gobege asla erisemem.. aslinda bu asamada daha SIKI bir diyet yapmam gerekiyor
bence yanlis dusunuyosun. Zaten ideal kilondasin ve gobeginle goguslerinin duzelmesini istoyosun o yuzden diyetteb cok spora yuklenmen lazim. Ozellikle bolgesel calismalisin. Tabi diyet yapma derken cok ye demiyorum :)

Aynen sporu cok seviyorum ben zaten.. asiliyorumda.. ama sporunda bir raconu var tabi :) oncesinde karbonhidrat, spor sonrasi protein alinmasi gibi.. seker tuketilmiyecek, bol su icilecek.. ah ahhh :)

Merhabalar ben kendimi tanıtayım. 25 yaşındayim. Bekarim. Yarışmaya Ankara'dan katılıyorum. Yarışmacı arkadaslara başarılar diliyorum ☺

Yeni gelen arkadaslar hosgeldinizben seyhan 41 yasindayim dört cocugum var

Hosbuldum canim. Allah bağışlasin.

Kızlaaaar bende yeni sayılırımm ismim Tuğçe.. 1 haftadır takılıyorm burda. 23 yaşımdayım 7 aylık bebişim var. Hem emzirip hemde deli gbi yürüyüş yapıyorum :) tekrardan hoşgeldnz

Hosbuldum canim. Allah bağışlasin daha çok küçükmus. En kısa zamanda kilolarimizi veririz inşallah tatlım :)

Çok çok özürdilerim bugün kötüydüm biraz evime dün geldim sabah tartıldım ama yazamadım eşimle 5 yılda ilk kez çok feci tartıştık 5 yılın birikimi gibiydi hiç ses etmedim o döktü etegindekileri
Kilom :92
Diyetime dikkat ettim ama ilaçlarım değişti ve adet gördüm iki defa şişip şuan
Çok Üzgünüm eşimle küsmedik ama kırgınım haklı oldugu yerler var ama şimdi olmamalıydı dedim Sadece
Kanguru_

23 Subat menum

Kahvalti ogle bir oldu

Saat 13.00
2 yumurtadan omlet
Domates salatalik
3 ad zeytin
1 kk peynir
1 dilim tam bugday ekmegi

Saat 16.00
2 ad kucuk amasya elmasi
Tarcinli sut

Saat 19.00
6 y.k. Yesil mercimek salatasi
2 bardak ayran

Su 2 litre
Spor 3 mill leslie 225 puan

Kanguru_

Bu şekilde düşünüyor olmanız gerçekten çok güzel. Bizim amacımız ne takimlasmak ne de düzen bozmak. Sizin de değildir eminim. Arkadaşlar ne oluyoruz bir an da bir sürü insan geldi gibi hissedebilirler. Bence bir kaç gün içerisinde birbirimize alışacagiz. Bizi aranıza kabul ettiğimiz için tekrar teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…