- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Ay valla öldümm :)Kız yürüyüşle ölünür mü :)
Bakliyat yeme Bi an önce vermek istiyorsan akşam saatleri karbo almamaya çalış
:)) foto atmak yasakmş blmyodm yahuu atmam dahaNazar değecek kuzum maşallah sana
A olurmu hic oyle :)) diyet yapmazsam yag yapmaya devam ederim ve istedigim sifir yagsiz gobege asla erisemem.. aslinda bu asamada daha SIKI bir diyet yapmam gerekiyorOnun icinde spor lazim cnm :) diyetlik isin yok senin spora yuklenmelisin :)
Daha bakamadim cnm yarin bakarim artik. Bugun cok yogundumKizlar herkeze iyi aksamlar sayfalari bititireyim dedim bu saat. Oldu anca bitti tebrikler icin hepinize tesekkur ederim darisi bu haftanin basina insallahhhhhh kaptanim 1.grp 2.grup km galip geldi bakabildin mi ?
Yeni gelen arkadaslar sizlerde hoageldiniz sayenizde sayfalar ucup gitmis bugun ben nergiz 30 yaşımdayım 2 cocugum var 1. 3 2. 6 aylik dogum kilolarimi vermek istiyorum hepbirlikte huzurlu ve saglikli bir sekilde fazlalillarimizi veririz insallah
bence yanlis dusunuyosun. Zaten ideal kilondasin ve gobeginle goguslerinin duzelmesini istoyosun o yuzden diyetteb cok spora yuklenmen lazim. Ozellikle bolgesel calismalisin. Tabi diyet yapma derken cok ye demiyorum :)A olurmu hic oyle :)) diyet yapmazsam yag yapmaya devam ederim ve istedigim sifir yagsiz gobege asla erisemem.. aslinda bu asamada daha SIKI bir diyet yapmam gerekiyor
Aynen sporu cok seviyorum ben zaten.. asiliyorumda.. ama sporunda bir raconu var tabi :) oncesinde karbonhidrat, spor sonrasi protein alinmasi gibi.. seker tuketilmiyecek, bol su icilecek.. ah ahhh :)Daha bakamadim cnm yarin bakarim artik. Bugun cok yogundum
bence yanlis dusunuyosun. Zaten ideal kilondasin ve gobeginle goguslerinin duzelmesini istoyosun o yuzden diyetteb cok spora yuklenmen lazim. Ozellikle bolgesel calismalisin. Tabi diyet yapma derken cok ye demiyorum :)
Hanimlar...
Takimimiza yeni katilan arkadaslarimiz var. Ben eminim ki benim arkadaslarim kimseyi dıslamaz, kimseyi kırmaZ. Aramiza katilan arkadaslari ayni yeni uyeye davranildigi gibi davranalim. Menulere mutlaka yorum yapalim.Eminim oyle olacagina zaten.Takimda kesinlikle gruplasma istemiyorum.
Ya da..
biz baska takimdan geldik sadece benimle birlikte gelen arkadaslarla konusur onlarin menulerine yorum yaparim falan diye dusunceniz olursa bu gruplasmaya girer. Bizlere yeni uye gibi kendinizi tanitan mesajlar atin. Gruptaki arkadaslarla kaynasin. Menulere kalp kirmadan yorumlar yapin. Zaten zaman gectikce herkes birbirini taniyacak ve ozaman daha saglikli yorumlar yapilacak. Bir tek kendi icinizde konusursaniz hicbisekilde kaynasamayiz ve huzursuz bir ortam olusur
Beni bilen bilir kalp kirmayi sevmem ama damarima basilincada gozum birsey gormez.
Elimden geldigince anlayisli olmaya calisiyorum, bol bol tolerans gosteriyorum. Lutfen boyle devam etsin.
Kimse ustune alinmasin. Takimin huzuru icin boyle bir yazi yazmak durumundaydim.
Veeeee.
Takimla ilgili her hangi bir sikayet olursa ozelden bana yazin lutfen. Once beraber konusalimfattylamb94 @plasticwoman N NGY @Huzurvermeyolunda @Seyhan77 @belcimim @pembebulut5 DELIveCesur NEHIR34 @smygnc Allonsy philosophergirl @herderdedeva
Yeni gelen arkadaslar hosgeldinizben seyhan 41 yasindayim dört cocugum var
Kızlaaaar bende yeni sayılırımm ismim Tuğçe.. 1 haftadır takılıyorm burda. 23 yaşımdayım 7 aylık bebişim var. Hem emzirip hemde deli gbi yürüyüş yapıyorum :) tekrardan hoşgeldnz
Amin canim seninde cocuklarini Allah bagislasin :))Tekrar hosgeldin canim. Cocuklarini Allah bagislasin. Bende 26 yasindayim ismim elif. 2 tane cocugum var biri 3 biri 1 yasinda istanbuldayim :)
Hosbuldum canim ooo 4 cocuk mu Allah bagislasin yavrularini :)Yeni gelen arkadaslar hosgeldinizben seyhan 41 yasindayim dört cocugum var
Dün gece benim yaptıklarımı yap sana canım çok değişik hareketler var.40 dak gayet iyi zaten canim.. bende biraz yeni seyler deneyecegim bugun paslandim iki haftadir agir spor yapmadim.. yoga yoga nereye kadar dimi ama :)
Hanimlar...
Takimimiza yeni katilan arkadaslarimiz var. Ben eminim ki benim arkadaslarim kimseyi dıslamaz, kimseyi kırmaZ. Aramiza katilan arkadaslari ayni yeni uyeye davranildigi gibi davranalim. Menulere mutlaka yorum yapalim.Eminim oyle olacagina zaten.Takimda kesinlikle gruplasma istemiyorum.
Ya da..
biz baska takimdan geldik sadece benimle birlikte gelen arkadaslarla konusur onlarin menulerine yorum yaparim falan diye dusunceniz olursa bu gruplasmaya girer. Bizlere yeni uye gibi kendinizi tanitan mesajlar atin. Gruptaki arkadaslarla kaynasin. Menulere kalp kirmadan yorumlar yapin. Zaten zaman gectikce herkes birbirini taniyacak ve ozaman daha saglikli yorumlar yapilacak. Bir tek kendi icinizde konusursaniz hicbisekilde kaynasamayiz ve huzursuz bir ortam olusur
Beni bilen bilir kalp kirmayi sevmem ama damarima basilincada gozum birsey gormez.
Elimden geldigince anlayisli olmaya calisiyorum, bol bol tolerans gosteriyorum. Lutfen boyle devam etsin.
Kimse ustune alinmasin. Takimin huzuru icin boyle bir yazi yazmak durumundaydim.
Veeeee.
Takimla ilgili her hangi bir sikayet olursa ozelden bana yazin lutfen. Once beraber konusalimfattylamb94 @plasticwoman N NGY @Huzurvermeyolunda @Seyhan77 @belcimim @pembebulut5 DELIveCesur NEHIR34 @smygnc Allonsy philosophergirl @herderdedeva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?