Menüm
Sabah yok çünkü
Kanguru_ izin vermedi ac gez dedi
Öğlen 2 kase kara lahana çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam 1 tabak etli kuru fasulye
1 kase tarçınlı yoğurt..
Tarcini tatlı krizimi bastırsın diye koydum kızlar
hic bakmadim cnm :) bakarim simdiKızlar takimimiz derecede galibaKanguru_ dogrumudur
Amiinn :)Amin canim seninde cocuklarini Allah bagislasin :))
Malesef takimda yer yokNasıl katılabiliyorum acaba?
Motivasyon sorunum var maalesef
Cok guzel cnm sporda yapilmis23 Subat menum
Kahvalti ogle bir oldu
Saat 13.00
2 yumurtadan omlet
Domates salatalik
3 ad zeytin
1 kk peynir
1 dilim tam bugday ekmegi
Saat 16.00
2 ad kucuk amasya elmasi
Tarcinli sut
Saat 19.00
6 y.k. Yesil mercimek salatasi
2 bardak ayran
Su 2 litre
Spor 3 mill leslie 225 puan
Kanguru_
ayyyy yemin ederim dun aklima geldi hamilemi yoksaaaaaa
rica ederiz. Dedgin gibi bi kac gune hepimiz alisacagiz ")Bu şekilde düşünüyor olmanız gerçekten çok güzel. Bizim amacımız ne takimlasmak ne de düzen bozmak. Sizin de değildir eminim. Arkadaşlar ne oluyoruz bir an da bir sürü insan geldi gibi hissedebilirler. Bence bir kaç gün içerisinde birbirimize alışacagiz. Bizi aranıza kabul ettiğimiz için tekrar teşekkür ederiz
Öncelikle afiyet olsun canım. Takım içi duzeninizi bilmiyorum ama menu paylaşımı yaparken saat bildirmek daha doğru olabilir. Ve karatay diyeti mi yapıyorsun. Eğer öyle ise bir şey diyemem ama yapmıyorsan öğle yemeğini goremedimBugünkü menum
Uyanınca; Limonlu sirkeli su
Kahvalti
2 has yumurta
1 kase yoğurt
1 kupa yeşil çay
Akşam
Balık (bugulama)
Salata
1 dilim ekmek
Ara
3 kuru kayısı
1 ceviz
Çay
2 litre su
Spor;
1000 ip
Kanguru_
bikerede bnm icin ac kal nolcak :) su yokmu spor yokmu
hic bakmadim cnm :) bakarim simdi
Amiinn :)
Malesef takimda yer yokbaska takimlara yazarsan seni mutlaka kabuk edeceklerdir
Cok guzel cnm sporda yapilmisafiyet olsun
rica ederiz. Dedgin gibi bi kac gune hepimiz alisacagiz ")
Afiyet olsun cnm kahvaltiyi gecmi yaptjnBugünkü menum
Uyanınca; Limonlu sirkeli su
Kahvalti
2 has yumurta
1 kase yoğurt
1 kupa yeşil çay
Akşam
Balık (bugulama)
Salata
1 dilim ekmek
Ara
3 kuru kayısı
1 ceviz
Çay
2 litre su
Spor;
1000 ip
Kanguru_
Cok guzel cnm afiyet olsun23 Şubat menum
Sabah : 06. 40
1 dilim tam bugday ekmeği
1 kk suzme peynir
Yarım kırmızı biber
2 ceviz
1 kucuk sut
1 kucuk badem salatalık
Oglen: 12.20
1 kepce sebze çorbası
Kıymalı karnabahar
Üzerine yoğurt
Aksam:20.10
Bol lor peynirli omlet
3 yk salata ( yağsız )
Yarım kırmızı biber
1 kucuk salatalık
5 yesil zeytin
Maydonoz ve roka
( Aksam yemek yoktu. Pideciye gidelim diyorlardi son anda vazgeçildi, bende boşverin kahvaltiliklarla idare ederiz dedim. Kahvaltı yaptik)
2.9 lt su. Şimdilik 45 dk yürüyüş. Yemekten sonra leslie 3 mil yapacağım. ( telden baglandigim için biraz yavaş o yüzden puanları sabah hesaplarim)
insallahCanim Tam bilmiyorum ama öyle gorunuyo gelsin inşallah güzel haberler verir
Öncelikle afiyet olsun canım. Takım içi duzeninizi bilmiyorum ama menu paylaşımı yaparken saat bildirmek daha doğru olabilir. Ve karatay diyeti mi yapıyorsun. Eğer öyle ise bir şey diyemem ama yapmıyorsan öğle yemeğini goremedim
Afiyet olsun cnm kahvaltiyi gecmi yaptjn
Cok guzel cnm afiyet olsun
insallah
Tmm cnm okudum mesajini leptin calissin diyosun :) ozaman karatay yap tam olarak :)Canim Kahvaltiyi 11'e doğru yaptım
bikerede bnm icin ac kal nolcak :) su yokmu spor yokmu
hic bakmadim cnm :) bakarim simdi
Amiinn :)
Malesef takimda yer yokbaska takimlara yazarsan seni mutlaka kabuk edeceklerdir
Cok guzel cnm sporda yapilmisafiyet olsun
rica ederiz. Dedgin gibi bi kac gune hepimiz alisacagiz ")
Tmm cnm okudum mesajini leptin calissin diyosun :) ozaman karatay yap tam olarak :)
Anaaaaaaaaa
Dereceye girmisiz ya
Tebrik ederim kizlar supriz oldu valla hic bakmadim yuzde dusuk olunca
Malum uygulama nedir bilgi alabilirmiyimMerhaba arkadaşlar tekrardan ben de sizlere kendimi tanitayim
26 yaşındayım bekarim . Bursa da yaşıyorum atanamamıs bir öğretmen adayıyım. Diyet denilen bu yola ki ben ona sağlıklı beslenme diyorum. 15 kasım da 74 kilo ile başladım. 1 Aralıktan beri de diyet gruplarında devam ediyorum. Ve suan 61.300 gr kilom. Benim için diyet denilen şey en fazla 15 gün yapılacak bir kaç kilo verdikten sonra bırakılacak bir şeydi. Çünkü diyet aç kalmaktı. Ama benimle birlikte buraya gelen arkadaşlarım öyle olmadığını gösterdiler. Tum arkadaslarima teşekkür ediyorum ÖzellikleBengi__ sana çok teşekkür ederim. Diyet yapmak değil de sağlıklı beslenmenin ne demek olduğunu bana öğrettiğin için. O sopanı iyi ki bizden esirgememissin. keryneia sana da teşekkür ederim o malum uygulama ile tanistirdigin için beni en büyük kurtarıcım o. Ve son olarak 6. Takım üyeleri umarım en kısa zaman da birbirimize kaynasiriz hepimizin amacı ortak. Amaçlarımıza en sağlıklı şekilde ulaşmak umuduyla
Canım canım bugun esimin izin gunuydu dısardaydık coluk cocuk ondan yazamadım malum biri esikte bri besiktenoldugu icin bizim dısarı cıktıgımdan da bişey anlamıyorum :)Huzurvermeyolunda nerdeain kuzu spor mu yapiyosn :)
Canım tekrardan hoşgeldin meslektasız inş atabır vazifene dönersin en kısa zamanda. Sekiz kilo vermisşin ne guzel bende simdi senin oldugun kiloda olsam daha ne isterim :)Merhaba arkadaşlar tekrardan ben de sizlere kendimi tanitayim
26 yaşındayım bekarim . Bursa da yaşıyorum atanamamıs bir öğretmen adayıyım. Diyet denilen bu yola ki ben ona sağlıklı beslenme diyorum. 15 kasım da 74 kilo ile başladım. 1 Aralıktan beri de diyet gruplarında devam ediyorum. Ve suan 61.300 gr kilom. Benim için diyet denilen şey en fazla 15 gün yapılacak bir kaç kilo verdikten sonra bırakılacak bir şeydi. Çünkü diyet aç kalmaktı. Ama benimle birlikte buraya gelen arkadaşlarım öyle olmadığını gösterdiler. Tum arkadaslarima teşekkür ediyorum ÖzellikleBengi__ sana çok teşekkür ederim. Diyet yapmak değil de sağlıklı beslenmenin ne demek olduğunu bana öğrettiğin için. O sopanı iyi ki bizden esirgememissin. keryneia sana da teşekkür ederim o malum uygulama ile tanistirdigin için beni en büyük kurtarıcım o. Ve son olarak 6. Takım üyeleri umarım en kısa zaman da birbirimize kaynasiriz hepimizin amacı ortak. Amaçlarımıza en sağlıklı şekilde ulaşmak umuduyla
TesekkürlerTebrikler harikasınız gizlarrr kim tutar sizi
Amin canim bide torunum var bi yasindaHosbuldum canim ooo 4 cocuk mu Allah bagislasin yavrularini :)
Pideci yerine kahvaltilik iyi olmus bence23 Şubat menum
Sabah : 06. 40
1 dilim tam bugday ekmeği
1 kk suzme peynir
Yarım kırmızı biber
2 ceviz
1 kucuk sut
1 kucuk badem salatalık
Oglen: 12.20
1 kepce sebze çorbası
Kıymalı karnabahar
Üzerine yoğurt
Aksam:20.10
Bol lor peynirli omlet
3 yk salata ( yağsız )
Yarım kırmızı biber
1 kucuk salatalık
5 yesil zeytin
Maydonoz ve roka
( Aksam yemek yoktu. Pideciye gidelim diyorlardi son anda vazgeçildi, bende boşverin kahvaltiliklarla idare ederiz dedim. Kahvaltı yaptik)
2.9 lt su. Şimdilik 45 dk yürüyüş. Yemekten sonra leslie 3 mil yapacağım. ( telden baglandigim için biraz yavaş o yüzden puanları sabah hesaplarim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?