- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Hosgeldin sevimli seyhan ben grubun ablasi cani cigeri herseyiyimMerhaba kızlar bende kendimden bahsedeyim. Buraya hamilelik kilolarimı vermek için katıldım ilk basladigimda 69 kg idim 2 kg kendi cabalarimla verdikten sonra 13. Takima katildim şu an 60 kgım. Bu benim ilk hedefimdi 57 ye kadar düsmek istiyorum oğlusumun doğum gününe kadar. Öğlenci bi öģretmen olduğum icin beslenme saatlerim biraz geç vakte kalabiliyor ama yine de gece bile olsa spor yapmaya calisiyorum. Umarim en kisa zamanda hep beraber hedeflerimize ulasiriz
Ntc canım bir spor uygulamasıMalum uygulama nedir bilgi alabilirmiyim
Hosbuldum canım. Inşallah tek temennim o şu an da vazifemi yapıyorum ama kadrolu olsa daha güzel olur. Bu arada senin branş neydi acaba.Canım canım bugun esimin izin gunuydu dısardaydık coluk cocuk ondan yazamadım malum biri esikte bri besiktenoldugu icin bizim dısarı cıktıgımdan da bişey anlamıyorum :)
Canım tekrardan hoşgeldin meslektasız inş atabır vazifene dönersin en kısa zamanda. Sekiz kilo vermisşin ne guzel bende simdi senin oldugun kiloda olsam daha ne isterim :)
Türkce cNmNtc canım bir spor uygulaması
Hosbuldum canım. Inşallah tek temennim o şu an da vazifemi yapıyorum ama kadrolu olsa daha güzel olur. Bu arada senin branş neydi acaba.
Bizi de tanıstırsan canım o ıygulama ile merak ettimNtc canım bir spor uygulaması
Hosbuldum canım. Inşallah tek temennim o şu an da vazifemi yapıyorum ama kadrolu olsa daha güzel olur. Bu arada senin branş neydi acaba.
Hemen tanitayim arkadaşlar nike'in bir uygulaması. Için de her kas grubuna ait antrenmanlar var. Ve bir plan dahilinde spor yapmak isteyenler için kişiye özel programları var. Kendi bilgilerinizi girdiğiniz zaman size özel hazırlıyor programi. Ben incelme planı denilen 6 haftalık bir program ile başladım.ustelik en düşük seviye de ve o süre zarfında sadece göbek bolgem de 10 cm olmak üzere tüm vücudum da 31 cm incelme oldu. Şimdi tekrar 2. 6 haftaya başladım 5. seviye yapıyorum. Inanılmaz faydali bir seyBizi de tanıstırsan canım o ıygulama ile merak ettim
Hımm nerden ylasabiliriz canım bu programaHemen tanitayim arkadaşlar nike'in bir uygulaması. Için de her kas grubuna ait antrenmanlar var. Ve bir plan dahilinde spor yapmak isteyenler için kişiye özel programları var. Kendi bilgilerinizi girdiğiniz zaman size özel hazırlıyor programi. Ben incelme planı denilen 6 haftalık bir program ile başladım.ustelik en düşük seviye de ve o süre zarfında sadece göbek bolgem de 10 cm olmak üzere tüm vücudum da 31 cm incelme oldu. Şimdi tekrar 2. 6 haftaya başladım 5. seviye yapıyorum. Inanılmaz faydali bir sey
Tekrar hosgeldin cnm umarim kisa zamanda atanir gorevinin basinda olursun :)Merhaba arkadaşlar tekrardan ben de sizlere kendimi tanitayim
26 yaşındayım bekarim . Bursa da yaşıyorum atanamamıs bir öğretmen adayıyım. Diyet denilen bu yola ki ben ona sağlıklı beslenme diyorum. 15 kasım da 74 kilo ile başladım. 1 Aralıktan beri de diyet gruplarında devam ediyorum. Ve suan 61.300 gr kilom. Benim için diyet denilen şey en fazla 15 gün yapılacak bir kaç kilo verdikten sonra bırakılacak bir şeydi. Çünkü diyet aç kalmaktı. Ama benimle birlikte buraya gelen arkadaşlarım öyle olmadığını gösterdiler. Tum arkadaslarima teşekkür ediyorum Özellikle @Bengi__ sana çok teşekkür ederim. Diyet yapmak değil de sağlıklı beslenmenin ne demek olduğunu bana öğrettiğin için. O sopanı iyi ki bizden esirgememissin.keryneia sana da teşekkür ederim o malum uygulama ile tanistirdigin için beni en büyük kurtarıcım o. Ve son olarak 6. Takım üyeleri umarım en kısa zaman da birbirimize kaynasiriz hepimizin amacı ortak. Amaçlarımıza en sağlıklı şekilde ulaşmak umuduyla
Disari cikinca stres atacagina daha cok stres yukleniyorumCanım canım bugun esimin izin gunuydu dısardaydık coluk cocuk ondan yazamadım malum biri esikte bri besiktenoldugu icin bizim dısarı cıktıgımdan da bişey anlamıyorum :)
Canım tekrardan hoşgeldin meslektasız inş atabır vazifene dönersin en kısa zamanda. Sekiz kilo vermisşin ne guzel bende simdi senin oldugun kiloda olsam daha ne isterim :)
Hosgeldin tekrar cnm 2 kiloyu kisa zmnda verirsin merak etme :)Merhaba kızlar bende kendimden bahsedeyim. Buraya hamilelik kilolarimı vermek için katıldım ilk basladigimda 69 kg idim 2 kg kendi cabalarimla verdikten sonra 13. Takima katildim şu an 60 kgım. Bu benim ilk hedefimdi 57 ye kadar düsmek istiyorum oğlusumun doğum gününe kadar. Öğlenci bi öģretmen olduğum icin beslenme saatlerim biraz geç vakte kalabiliyor ama yine de gece bile olsa spor yapmaya calisiyorum. Umarim en kisa zamanda hep beraber hedeflerimize ulasiriz
Allah kabul etsin ablacimMenü
Sahur:müsli süt
Aksam:mercimek yemegi marul salatasi cayla bir dilim peynirli ekmek tavuklu sebze sote
Su:yeni basladim icerim daha
Spor:yok sadece karin hareketleri yapiyorum
afiyet olsun cnmSabah 11.0
2yumurtadsn kıymalı omlet
1 kuruincir
6-7 yesil kırma zeytin
3-4 küp kasar
3 ceviz
Domates
Aksam 19.00
1 kepce corba
1 porsiyon ciger ızgara
Bol sogan salatası
Bol Yesillik
Su 2 litre 3 kupa yeslcay
Spor bitmedi henuz
Vayy hem takim olarak hemde bireysel derecenin bizde olmasi ne gzell
Vayy hem takim olarak hemde bireysel derecenin bizde olmasi ne gzellHuzurvermeyolunda tebrikler cnm
Hrkesin yuzdesi guzeldi cnm haftaya daha iyi olalim insallahVayy hem takim olarak hemde bireysel derecenin bizde olmasi ne gzellHuzurvermeyolunda tebrikler cnm
sen bu gazla bu hafta daha cok verirsinVaay afferin bana gencler ya :) simarmak yok ama bu hafta cok dikkat etmem lazım :)
Ben şimdi bıcırı uyuttum başlıyorum birazdanDün gece benim yaptıklarımı yap sana canım çok değişik hareketler var.
Maşallah :))Amin canim bide torunum var bi yasinda
Hoşbulduk abla o zamanHosgeldin sevimli seyhan ben grubun ablasi cani cigeri herseyiyimmütevazilikten ölecem
Canım senin istikrarlı oluşunda benim/bizim tutunmamızı sağladı.. hasta hasta ne sporlar yaptım, kan ter içinde kaldım.. sırf sizlerden ve yarıştan kopmamak adına..Merhaba arkadaşlar tekrardan ben de sizlere kendimi tanitayim
26 yaşındayım bekarim . Bursa da yaşıyorum atanamamıs bir öğretmen adayıyım. Diyet denilen bu yola ki ben ona sağlıklı beslenme diyorum. 15 kasım da 74 kilo ile başladım. 1 Aralıktan beri de diyet gruplarında devam ediyorum. Ve suan 61.300 gr kilom. Benim için diyet denilen şey en fazla 15 gün yapılacak bir kaç kilo verdikten sonra bırakılacak bir şeydi. Çünkü diyet aç kalmaktı. Ama benimle birlikte buraya gelen arkadaşlarım öyle olmadığını gösterdiler. Tum arkadaslarima teşekkür ediyorum Özellikle @Bengi__ sana çok teşekkür ederim. Diyet yapmak değil de sağlıklı beslenmenin ne demek olduğunu bana öğrettiğin için. O sopanı iyi ki bizden esirgememissin.keryneia sana da teşekkür ederim o malum uygulama ile tanistirdigin için beni en büyük kurtarıcım o. Ve son olarak 6. Takım üyeleri umarım en kısa zaman da birbirimize kaynasiriz hepimizin amacı ortak. Amaçlarımıza en sağlıklı şekilde ulaşmak umuduyla
Bende müsli çoook severim ama yoğurt ile içine ayrıca bir tatlı kaşığı çörek otu koyuyorum, biraz tadını bozuyor ama çok sağlıklı olduğunu söyliyebilirim :))Menü
Sahur:müsli süt
Aksam:mercimek yemegi marul salatasi cayla bir dilim peynirli ekmek tavuklu sebze sote
Su:yeni basladim icerim daha
Spor:yok sadece karin hareketleri yapiyorum
Cok sagol ceydacigim bu adama ugrastigim kadar kendime ugrasmiyorum inan esranin tarifiyle yaptigim detoks suyunuda icti hepsini bitirdi.boyu 1,76 isi postaci oldugu icin sürekli bisiklet sürüyo düsün bide sürmese evde spor yapmiyo arada beraber yürüyüse cikiyoruz sadece
Play store ya da apo store de ntc yazdığıniz zaman çıkıyor canım. Indirip üye olmak yeterli. Sizin aktivite bir kilo gibi durumlarinizla uygun programı veriyor.Hımm nerden ylasabiliriz canım bu programa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?