Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosgeldin sevimli seyhan ben grubun ablasi cani cigeri herseyiyimmütevazilikten ölecem

Sabah 11.0

2yumurtadsn kıymalı omlet
1 kuruincir
6-7 yesil kırma zeytin
3-4 küp kasar
3 ceviz
Domates

Aksam 19.00
1 kepce corba
1 porsiyon ciger ızgara
Bol sogan salatası
Bol Yesillik

Su 2 litre 3 kupa yeslcay

Spor bitmedi henuz

Malum uygulama nedir bilgi alabilirmiyim
Ntc canım bir spor uygulaması
Hosbuldum canım. Inşallah tek temennim o şu an da vazifemi yapıyorum ama kadrolu olsa daha güzel olur. Bu arada senin branş neydi acaba.

Bizi de tanıstırsan canım o ıygulama ile merak ettim
Hemen tanitayim arkadaşlar nike'in bir uygulaması. Için de her kas grubuna ait antrenmanlar var. Ve bir plan dahilinde spor yapmak isteyenler için kişiye özel programları var. Kendi bilgilerinizi girdiğiniz zaman size özel hazırlıyor programi. Ben incelme planı denilen 6 haftalık bir program ile başladım.ustelik en düşük seviye de ve o süre zarfında sadece göbek bolgem de 10 cm olmak üzere tüm vücudum da 31 cm incelme oldu. Şimdi tekrar 2. 6 haftaya başladım 5. seviye yapıyorum. Inanılmaz faydali bir sey

Hımm nerden ylasabiliriz canım bu programa

Tekrar hosgeldin cnm umarim kisa zamanda atanir gorevinin basinda olursun :)
Disari cikinca stres atacagina daha cok stres yukleniyorum
Hosgeldin tekrar cnm 2 kiloyu kisa zmnda verirsin merak etme :)
Menü
Sahur:müsli süt
Aksam:mercimek yemegi marul salatasi cayla bir dilim peynirli ekmek tavuklu sebze sote
Su:yeni basladim icerim daha
Spor:yok sadece karin hareketleri yapiyorum
Allah kabul etsin ablacim
afiyet olsun cnm

Canım senin istikrarlı oluşunda benim/bizim tutunmamızı sağladı.. hasta hasta ne sporlar yaptım, kan ter içinde kaldım.. sırf sizlerden ve yarıştan kopmamak adına..

Diğer tüm arkadaşlarımızın benzer hikayeleri vardır, birbirimizden çok şey öğreneceğimize eminim. Ben çok kaçamak yaptım yalan yok ama spor yaparak telafi ettim (ofiste çalışırken bile) haha :)) en önemlisi artık daha sağlıklı olduğumu hissediyorum.

Menü
Sahur:müsli süt
Aksam:mercimek yemegi marul salatasi cayla bir dilim peynirli ekmek tavuklu sebze sote
Su:yeni basladim icerim daha
Spor:yok sadece karin hareketleri yapiyorum
Bende müsli çoook severim ama yoğurt ile içine ayrıca bir tatlı kaşığı çörek otu koyuyorum, biraz tadını bozuyor ama çok sağlıklı olduğunu söyliyebilirim :))

Spor olarak 100x ip atlama, 100x mekik, 100x yatar pozisyonda bisiklet, karın bölgesi için 500 kere twister önerebilirim.

Farkındayım belki de ondan hoşuma gidiyor :)

Öncelikle sabahlar kahvaltı yapmalı, gün aşırı 1 yumurta, 1 gün yumurta 1 gün Yok yani, yanına mevsim yeşillikleri ve lor peyniri

Şimdi ikinci kahvaltı alternatifi: bu çok pratik 1 muzun içine 2 yumurta kır canım, muzu ez yumurta ile çırp, kepçe yardımı ile kızgın az yağlanmış tavaya küçük yuvarlak olacak şekilde dök, pişir bunu 2 gün yiyecek, labne peyniri sürüp yiyebilir bunu yemek pratik

Kahvaltı da wasa yiyebilir ya da pimlerine yulaf koyabilirsin onun harici ekmek Yok, kurubakliyat yok, çorba Yok, sakatat Yok, tavuk yok

Cebine koy 2 ceviz yada 6 çiğ badem 09:00-10:00 gibi yesin 2 sn iş :)

Eve gelince de sevdiği sebzelerden pişir tek şart 2 yk zeytinyağında pişecek bu şekilde 1 kg sebze bile yiyebilir
Yanında 2-3 kaşık yoğurt yiyebilir içine pul biber ve limon sıkarsan güzel olur

Geniş düz servis tabakları varya ölçün o olsun, salatan yoğurdun ona sığsın

Öğlen ve akşam arası ara öğününe taze naneli ayran olur

Akşamda yine ızgara, sebze ne varsa kızartma olmayacak şekilde yenebilir beraber yaparsınız aslında güzel olur.

Bugün menüsünü yazayım:

Uyanınca : çörek otu yağı

Kahvaltı: bol kıvırcık
3 yeşil zeytin
3-4 küçük küp otlu peynir

Ara: 7 çiğ badem

Öğle: et döner
2-3 kaşık yoğurt

Ara: 1 bardak taze naneli ayran

Akşam: 4 ızgara köfte
3-4 kıvırcık yaprağı ile az Bi yeşillik

3 lt su
1 maden suyu
1 büyük fincan Türk kahvesi
1 beyaz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…