Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim biz burda aile gibi olduk artik. Aylardir burdayiz. Ben esimden cok sizinle konusuyorum valla :). Hep zayiflamayla ilgili konusulnaz ki arada dertlescez arada gulcez aglicaz...
Madem hep burda olcaksin nrden izine ayriliyosun kacamak yapmak icin mi neyse yarin konusurz bu konulari :)

Yok kız merak etme evlenince bu kadar aşk acısı çekilmiyorEvlenince zamanla aşk şekil değiştiriyor yerini sevgiye bırakıyor.Aşk daha hırpalayıcı bir duygu durumu iken sevgi daha korumacı bir dırum.
Aşk evliliği yaptım.Eşimi çok severim ,çocuğumun babası,iyi bir insan ama beni üzmesine müsaade etmem ,üzecek gibi olsa git at ötede takıl derim

Tamam canım yarın ben sabahın köründe bildirim yaparım çok giremeyebilirim kardeşimin yanına gitcez çünkü. Izin işini konuşuruz müsait olunca

Evliyken daha rahat o işler

Tartılıp derdime dert eklememek için canım

Evlenmedik ama yanımdayken öyleydi biliyorum :) tek sorunumuz gecin derdi gunluk sıkıntılardı. Ama uzaktayken değişik yani

Tamam cnm. Ama ben kilo alacagina %90 eminim yarinda ayni fikirdeyse izine cikarsin.
Eve eliptik aldım kız artık kilo almam en fazla sabit kalirim diy dusunuyorum. Zaten isyerindeki ablaya dedim ben istesemde bana pilav makarna hamur isi tatli verme o istesemde vermiyo artık anam zaten aksam yedirtmez

Valla evlensek rahat etcem ya bu çocuk evdeyken çok uysal
o ne kiz kediden bahseder gibi

Filozof kızı gördüm az bişey,ama pembe bulutu hiç görmedim.Kaptanım ispiklemek gibi olmasın ama pembebulut en son pazartesi yazmış.
inşallah havada bulut pembe bulutu unut durumu olmaz
olmaz insallah ya tam listeye girdigi hafta ertesi oyle bise yaparsa gelir insallah yarin

İyi geceler kızlar.Yarın görüşmek dileğiyle.Bol eksileriniz olsun ama ben sanki regl olacağım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…