Canim biz burda aile gibi olduk artik. Aylardir burdayiz. Ben esimden cok sizinle konusuyorum valla :). Hep zayiflamayla ilgili konusulnaz ki arada dertlescez arada gulcez aglicaz...Yani bilmiyorum ki sevgili olunca duygusal bağ daha mı zayıf oluyor neden daha az üzülünüyo. Ben sevgiliyken böyleysem evlenince bişey olsa bunun bin katı üzülürüm demek kiailevi sorunuma odaklansamda çözemedim 3 4 aydır ve kimseye anlatamıyorum onu içimde büyüdü. Normalde herşeyi içime atarım ilk defa burda bişeyimi anlattım. Rahatladım açıkçası. Izin alsamda hep burda olurum ben
Yok kız merak etme evlenince bu kadar aşk acısı çekilmiyorYani bilmiyorum ki sevgili olunca duygusal bağ daha mı zayıf oluyor neden daha az üzülünüyo. Ben sevgiliyken böyleysem evlenince bişey olsa bunun bin katı üzülürüm demek kiailevi sorunuma odaklansamda çözemedim 3 4 aydır ve kimseye anlatamıyorum onu içimde büyüdü. Normalde herşeyi içime atarım ilk defa burda bişeyimi anlattım. Rahatladım açıkçası. Izin alsamda hep burda olurum ben
Tamam canım yarın ben sabahın köründe bildirim yaparım çok giremeyebilirim kardeşimin yanına gitcez çünkü. Izin işini konuşuruz müsait oluncaBunu yarin konusuruz seninle. Bi yat dinlen kafani bira topla bakalim
Aynen oyle. Ama yasamadan anlamiyo insan malesef
Ozaman soylediklerimin hepsini geri aliyorum. Cocuk bu sefer senden bekliyo esracim. Affettim desede bazen hemen affedilmiyo. Arayip sorunu cozmeniz lazim. Belki oda suan senjn dusunduklerinin aynisini dusunuyodur.
:S ay bi dilim diyince aklim tatliya gittiafiyet olsun ozmn cnm
Evliyken daha rahat o işlerYani bilmiyorum ki sevgili olunca duygusal bağ daha mı zayıf oluyor neden daha az üzülünüyo. Ben sevgiliyken böyleysem evlenince bişey olsa bunun bin katı üzülürüm demek kiailevi sorunuma odaklansamda çözemedim 3 4 aydır ve kimseye anlatamıyorum onu içimde büyüdü. Normalde herşeyi içime atarım ilk defa burda bişeyimi anlattım. Rahatladım açıkçası. Izin alsamda hep burda olurum ben
Tartılıp derdime dert eklememek için canımCanim biz burda aile gibi olduk artik. Aylardir burdayiz. Ben esimden cok sizinle konusuyorum valla :). Hep zayiflamayla ilgili konusulnaz ki arada dertlescez arada gulcez aglicaz...
Madem hep burda olcaksin nrden izine ayriliyosun kacamak yapmak icin mineyse yarin konusurz bu konulari :)
Tamam cnm. Ama ben kilo alacagina %90 eminimTartılıp derdime dert eklememek için canım
Evlenmedik ama yanımdayken öyleydi biliyorum :) tek sorunumuz gecin derdi gunluk sıkıntılardı. Ama uzaktayken değişik yaniYok kız merak etme evlenince bu kadar aşk acısı çekilmiyorEvlenince zamanla aşk şekil değiştiriyor yerini sevgiye bırakıyor.Aşk daha hırpalayıcı bir duygu durumu iken sevgi daha korumacı bir dırum.
Aşk evliliği yaptım.Eşimi çok severim ,çocuğumun babası,iyi bir insan ama beni üzmesine müsaade etmem ,üzecek gibi olsa git at ötede takıl derim
Valla evlensek rahat etcem ya bu çocuk evdeyken çok uysalEvliyken daha rahat o işler
Filozof kızı gördüm az bişey,ama pembe bulutu hiç görmedim.Kaptanım ispiklemek gibi olmasın ama pembebulut en son pazartesi yazmış.
Eve eliptik aldım kız artık kilo almamTamam cnm. Ama ben kilo alacagina %90 eminimyarinda ayni fikirdeyse izine cikarsin.
o ne kiz kediden bahseder gibiValla evlensek rahat etcem ya bu çocuk evdeyken çok uysal
Filozof kızı gördüm az bişey,ama pembe bulutu hiç görmedim.Kaptanım ispiklemek gibi olmasın ama pembebulut en son pazartesi yazmış.
inşallah havada bulut pembe bulutu unut durumu olmaz
Ne zmn geri doncenEve eliptik aldım kız artık kilo almamen fazla sabit kalirim diy dusunuyorum. Zaten isyerindeki ablaya dedim ben istesemde bana pilav makarna hamur isi tatli verme o istesemde vermiyo artık anam zaten aksam yedirtmez
Ben ona minik pisim diyorum zaten kedi oo ne kiz kediden bahseder gibi
olmaz insallah ya tam listeye girdigi hafta ertesi oyle bise yaparsa gelir insallah yarin
İyi geceler kızlar.Yarın görüşmek dileğiyle.Bol eksileriniz olsun ama ben sanki regl olacağım gibi
Sınavların bittiği gün 23 nisandaNe zmn geri doncen
Ben ona minik pisim diyorum zaten kedi oçocuğu rezil ettim burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?