Ben buyuk bi muzun yarisina 1 buyuk yumurta koydum tavaya 1 ck z yagi koyup fircayla tum tavayi yagldm avuc ici buyuklugunde doktum kisik ateste pisirdimo benimde aklimda cnm yapcam insallah belki yarin sabah yaparin tarifjni yazar misin
Buda hayatin bir gercegi cnm insanlar degisebiliyor ve biz oylece hayretle bakakaliyoruzzgaza gelmem merak etme. Ben kafamda biseyleri oturttum zaten. Önceden birlikteyken en sevmediği şey tartıştıktan sonra gitmemdi. Hep yanımda olmak isterdi. Çok ılımlı bi insan ama bu sefer o yaptı bunu üstelik eskisi gibi aynı şehirde değiliz mesafelerimize bir mesafe daha ekledi. Çok soğudum çok
Hakkinda hayirlisi olsun cnm. Uzulme dicem ama ise yaramicak. Ama ilerde bugunlerink dusunup amaaaann ne salakmisim buna uzulmusum diceksin emin ol :) kimse senden daha degerli degil. Sogudum diyosun ya eger su 10 gunde ararsa bile iliskini bi gozden gecir bence. Onun aklindan ne geciyo bilmiyorum ama uzulerek soyluyorum ki bence senin uzuldugun kadar uzulmuyo cnm. O yuzden sende uzulme. 10 gun ne demek yahu. Insan sevdiginin sesini ozlerİşte benim amacımda bu zaten. Istedigimde ararım istediğimde aramam imajı vermek. Şımaran benim sanıyordum ama 3 yılın sonunda gördüm ki oymuş. Şuan kafasında ne var çok merak ediyorum
Değişiyorsa bende değişirim. Malesef bir anda soğuyan bir yapım var. Bu ilişkide o hep yapıcı olmuştu alışık değilim. Katlanamam bu haline istesemdeBuda hayatin bir gercegi cnm insanlar degisebiliyor ve biz oylece hayretle bakakaliyoruzz
Eneee bu kadar miBen buyuk bi muzun yarisina 1 buyuk yumurta koydum tavaya 1 ck z yagi koyup fircayla tum tavayi yagldm avuc ici buyuklugunde doktum kisik ateste pisirdim
İlişkimi gözden gecireceğim kesin. O da arasa bende arasam bunların hepsi konuşulacak. Ama ne olcaksa olsun artıkHakkinda hayirlisi olsun cnm. Uzulme dicem ama ise yaramicak. Ama ilerde bugunlerink dusunup amaaaann ne salakmisim buna uzulmusum diceksin emin ol :) kimse senden daha degerli degil. Sogudum diyosun ya eger su 10 gunde ararsa bile iliskini bi gozden gecir bence. Onun aklindan ne geciyo bilmiyorum ama uzulerek soyluyorum ki bence senin uzuldugun kadar uzulmuyo cnm. O yuzden sende uzulme. 10 gun ne demek yahu. Insan sevdiginin sesini ozler
Şu yazdıklarına noktası virgülüne katılıyorum.Hakkinda hayirlisi olsun cnm. Uzulme dicem ama ise yaramicak. Ama ilerde bugunlerink dusunup amaaaann ne salakmisim buna uzulmusum diceksin emin ol :) kimse senden daha degerli degil. Sogudum diyosun ya eger su 10 gunde ararsa bile iliskini bi gozden gecir bence. Onun aklindan ne geciyo bilmiyorum ama uzulerek soyluyorum ki bence senin uzuldugun kadar uzulmuyo cnm. O yuzden sende uzulme. 10 gun ne demek yahu. Insan sevdiginin sesini ozler
Bi ihtimal daha olabilir senin fark etmedigin alinmaz sandigin birseye alindi ve kendini geri cekti o hep yapiciydi diyorsun yaa acaba bu sefer kndjni hakli gorup hayir bu sefer ben yapmiycam diyip aramiyor olabilir mi o sacma msjlarda bundan olabilir mi hani gene yaziyorum ama asla nasilsin die ilgilenimiyorum anla gisindenDeğişiyorsa bende değişirim. Malesef bir anda soğuyan bir yapım var. Bu ilişkide o hep yapıcı olmuştu alışık değilim. Katlanamam bu haline istesemde
Hakkinda hayirlisi olsun cnm. Uzulme dicem ama ise yaramicak. Ama ilerde bugunlerink dusunup amaaaann ne salakmisim buna uzulmusum diceksin emin ol :) kimse senden daha degerli degil. Sogudum diyosun ya eger su 10 gunde ararsa bile iliskini bi gozden gecir bence. Onun aklindan ne geciyo bilmiyorum ama uzulerek soyluyorum ki bence senin uzuldugun kadar uzulmuyo cnm. O yuzden sende uzulme. 10 gun ne demek yahu. Insan sevdiginin sesini ozler
Ben onun en sevmediği şeylerden birisini yaptım. Bunu kabul ediyorum ama hallettik sanıyorum ben özür diledim konuştuk anlaştık. Hala bunu sindiremediyse bilemicem. Yani düşünüyorum da bugüne kadar hep tartışma çıkartan sorun çıkartan taraf ben oldum. Tabi sürekli değil biz çok ama çok nadir tartışırız. O hep yapıcı oldu her konuda bana destek oldu. Maddi manevi benimle bütün sorumlulukları paylaştı. Şimdi kötü biri desem hakkını yemiş olurum. Ama bu da bu kadar uzatılmazBi ihtimal daha olabilir senin fark etmedigin alinmaz sandigin birseye alindi ve kendini geri cekti o hep yapiciydi diyorsun yaa acaba bu sefer kndjni hakli gorup hayir bu sefer ben yapmiycam diyip aramiyor olabilir mi o sacma msjlarda bundan olabilir mi hani gene yaziyorum ama asla nasilsin die ilgilenimiyorum anla gisinden
Keske tavuk gogsunu ogle yeseydin. Ama sporla fln erimistir o :) afiyet olsun
Şu durumu bi arkadaşım yaşasa söyleyeceğim tek şey kimse senden değerli değil ilerde evlenip boşanacağına şimdiden medeni bir şekilde ayrıl. Kimler gelir kimler geçer üzme kendini derdim. Ama iş kendine gelince öyle olmuyor malesefEvelenimce ve yas biryere gelince beyin nasil netlesiyor dimii suanki aklimda yasimda bu durumu yasasamm tepkim su olurdu tiiiiiinnnnnnnnnnn
Anlattığım dert beni zerre sıkmadı emin ol, sadece yardımcı olamadığımız için üzüldüm.Kizlar kusura bakmayın valla hep derdimi anlattım burda sıktım sizide. Hepinize çok ama çok teşekkür ederim çok destek oldunuz
Kanguru_ canım ben yarın gerçekten izne ayrılmak istiyorum hiç iyi değilim. Bunun dışında ailemden birisiylede büyük sorunlarım var. Biraz kendimi toparlayıp dönerim. Söz veriyorum kilo almadan gelicem
Canım seni ve erkek arkadaşını hiç tanımıyorum. Ama diyeceğim o ki.. Gereksiz yere kendini üzme. Su akar yolunu bulur.Kizlar kusura bakmayın valla hep derdimi anlattım burda sıktım sizide. Hepinize çok ama çok teşekkür ederim çok destek oldunuz
Kanguru_ canım ben yarın gerçekten izne ayrılmak istiyorum hiç iyi değilim. Bunun dışında ailemden birisiylede büyük sorunlarım var. Biraz kendimi toparlayıp dönerim. Söz veriyorum kilo almadan gelicem
Yada onda bu kadar uzatilicak bir durumsa belki daha fazla ayriliga neden degildir ama bi sindirmesi falan gerekiyorsa bunuda durustce soylemesi lazm hallettik diyorsun gercekten boyle yapmamsi gerekiyorBen onun en sevmediği şeylerden birisini yaptım. Bunu kabul ediyorum ama hallettik sanıyorum ben özür diledim konuştuk anlaştık. Hala bunu sindiremediyse bilemicem. Yani düşünüyorum da bugüne kadar hep tartışma çıkartan sorun çıkartan taraf ben oldum. Tabi sürekli değil biz çok ama çok nadir tartışırız. O hep yapıcı oldu her konuda bana destek oldu. Maddi manevi benimle bütün sorumlulukları paylaştı. Şimdi kötü biri desem hakkını yemiş olurum. Ama bu da bu kadar uzatılmaz
Göğüs tavuk desene kuzumKaptanım tavuk göğsü tatlı olan değil ızgara tavuk gogsuydu :) sadece çorba ve yoğurt az olur diye bir dilim Kekikli pulbiberli ızgara tavuk göğsü yaptım. İncecik birşeydi zaten
Yani bilmiyorum ki sevgili olunca duygusal bağ daha mı zayıf oluyor neden daha az üzülünüyo. Ben sevgiliyken böyleysem evlenince bişey olsa bunun bin katı üzülürüm demek kiAnlattığım dert beni zerre sıkmadı emin ol, sadece yardımcı olamadığımız için üzüldüm.
Sevgililik ilişkisinin sıkıntıları inan çok da büyütülecek şeyler değil, ama insan içindeyken bunu anlayamıyır ve acı çekiyor.Esas odaklanman gereken ailevi sorununmuş bence.İzne çıkmak zorunda hissediyorsan çık ama burasız zor oluyor. Ben önce tatil için izne ayrıldım sonra ailevi sorunlar derken verdiklerimi bir bir alarak döndüm
Ben özür diledim hallettiğimizi düşündüm. 10 gün sonra arayıp sorarım artıkYada onda bu kadar uzatilicak bir durumsa belki daha fazla ayriliga neden degildir ama bi sindirmesi falan gerekiyorsa bunuda durustce soylemesi lazm hallettik diyorsun gercekten boyle yapmamsi gerekiyor
İlişkimi gözden gecireceğim kesin. O da arasa bende arasam bunların hepsi konuşulacak. Ama ne olcaksa olsun artık
Bunu yarin konusuruz seninle. Bi yat dinlen kafani bira topla bakalimKizlar kusura bakmayın valla hep derdimi anlattım burda sıktım sizide. Hepinize çok ama çok teşekkür ederim çok destek oldunuz
Aynen oyle. Ama yasamadan anlamiyo insan malesefEvelenimce ve yas biryere gelince beyin nasil netlesiyor dimii suanki aklimda yasimda bu durumu yasasamm tepkim su olurdu tiiiiiinnnnnnnnnnn
Ozaman soylediklerimin hepsini geri aliyorum. Cocuk bu sefer senden bekliyo esracim. Affettim desede bazen hemen affedilmiyo. Arayip sorunu cozmeniz lazim. Belki oda suan senjn dusunduklerinin aynisini dusunuyodur.Ben onun en sevmediği şeylerden birisini yaptım. Bunu kabul ediyorum ama hallettik sanıyorum ben özür diledim konuştuk anlaştık. Hala bunu sindiremediyse bilemicem. Yani düşünüyorum da bugüne kadar hep tartışma çıkartan sorun çıkartan taraf ben oldum. Tabi sürekli değil biz çok ama çok nadir tartışırız. O hep yapıcı oldu her konuda bana destek oldu. Maddi manevi benimle bütün sorumlulukları paylaştı. Şimdi kötü biri desem hakkını yemiş olurum. Ama bu da bu kadar uzatılmaz
:S ay bi dilim diyince aklim tatliya gittiKaptanım tavuk göğsü tatlı olan değil ızgara tavuk gogsuydu :) sadece çorba ve yoğurt az olur diye bir dilim Kekikli pulbiberli ızgara tavuk göğsü yaptım. İncecik birşeydi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?