- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Dur kuzum hemen kötü düşünme bi konusun bakalım nedir problemBen ona üzülmüyorum ben giden yıllarıma emeklerime üzülüyorum. Hemde çok üzülüyorum. Herşey mükemmel giderken noldu acaba bu 10 günde
Konuşmadan bitmis gibi geliyo banaDur kuzum hemen kötü düşünme bi konusun bakalım nedir problem
Darisi basina cnm :)İnşallah canımsalmiycam kendimi
Okadar yaptığım sporlar hepsini heba ediyorum ya pes bana. Neyse önümüze bakalım artık dahada kararliyim bundan sonra
İyiyiz kaptanım disardaydim yeni eve geldim hemenn buraya daldim. bugün moral motivasyonum daha iyi,
Cocuklarin seninde iyi olmanizaçok sevindim canım...
Supersin hep böyle eksilerin olsun insallah
Senin arti gelecegini hic zannetmiyorum zaten cnm masallah iradelisin. :)Ne yazikki vardi kaptanm evet fazlada oldu kndime bisey yapamayincaa bnde hic mutlu deilimm dnki menude bugun telafi ediyorm amaa
Gozunuz aydin ablacim. Allah saglikla buyumeyi nasip etsinKizlar brokoli hasliyorum yogurtlayip yiyecem sizler neler yaptiniz yegenim dogum yapti bugün bebegimiz oldu bikac saat önce
Hayirli olsun. Insallah iyi biridir.Gurcuyu ayarlamadim turk 46 yasinda bi abla
Bak simdi izine ciksan ayy nasilsa izindeyim yiyim sundan bi parca diye diye 2 hafta sonunda en az 1 kilo artiyla gelceksin. Ama izine cikmayarak burayi dusunerekde olsa kacamaklari sinirlandiracaksin. Dengeli ye cnm mesela kacamak yapcaksan sabah yap ki cok fazla olmasin mesela yarim dilim borek fln. Aman dikkat mideni buyutme sonra daha zor oluyo diyete baslamak. Annem yanindayken firsati degerlendirmeli coxuklari ona birakip 1 saat spor yapmalisinAnnem geldiği icin ister istemez bazı seylerde ipin ıcu kacıyor bir ay önce geldiklerinde net sınır ciZmiştim ama bu sefer öyle olmak istemiyordum fakat izin de olmuyormus oyuzden en az hasarla elimden geleni yapicim inş :)Kanguru_
Ay cok uzuldumKaptan beniökiler de naslafı bugun ateslenöeye senin dedigin ilacı bide ates dusurucı verdimKanguru_
Suan iyiler cok sukur. Ama aklimda bulunsun insallah ihtiyacim olmaz :)Farketmez canim hangisi olursa
Afiyet olsun efenim :) sabah kac dilim ekmek yedin abla hem sabah hem oglenMenüm
Sabah;iki fincan sütlü kahve ekmek tulum peyniri
Ögle:tarhana corbasi bi tabak yaninda bir dilim ekmek
Ara:2 fincan zayiflama cayi
Aksam:yogurtlu brokoli
Spor:karin hareketleri
Su:1,5 litre
Tahmin etmek zor degilBaslayana kadar canim baslayinca sonu geliyor 40 dk nasil gecmis anlamiyorsun ben spor yaparken hayal kuruyorum ne hayal ettigimi soylemem
afiyet olsun cnm bak nasil dengelemissin :) sporunda sahane bu arada herzmnki gibiSabah
1 avuc ladar peynir
7 zeytin
2 ceviz
domates salatalık
Mnik fındıklahmacunun yarısı
Oglen
Semizotu salatası
Minik fındıklahmacunun diger yarısı
Sütlükahve
Aksam
Tonbalıklı salata
2 litre su
Spor bitmedi henüz
Afiyet olsun cnm ooww sporrrrr harikaaaMenüm
07.30
Yarım portakal
1 y.kaşığı chia
1 y.kaşığı yoğurt
6 badem
12.30
6 y.kaşığı patlıcan
Yoğurt
Salata (mor lahana havuç)
1 çatal ezme
16.00
1 bardak ayran
19.30
5 y.kaşığı patlıcan
Cacık
Su 1.5 lt spor öğle molasında 45 dk yani 4 km yürüdüm. 300 ip. 120 squat. Kol ve sırt egzersizleri
Afiyet olsun menu sahanee :)1 Mart Menum
Sabah 9.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
5 ad zeytin
Domates salatalik
1 dilim cok tahilli kizarmis ekmek
Ogle 13.00
1 bardak sut
3 y.k. yulaf ezmesi
10 ad. Siyah kuru uzum
Az tarcin
Aksam 16.30
6 y.k. ispanak yemegi
3 y.k. yogurt uzeri zencefil zerdecal
Ara 17.30
Az sutle tarcinli turk kahvesi
Su 2 litre
Spor leslie 3 mill
Konusmuyorum. Goruyorsunuz. Anlatmaya gerek yok3500 ip atlama
100 sag bck
100 sol back
100 squat
60 duvar sınavı
100 sag sol dirsek omuzda
100 topuga degme
100 bisiklet
1096 puan
Cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin insallah. Afiyet olsunSelamlar kızlar, bugün hiç uğrayamadım kusura bakmayın.Sabah, çok yakın arkadaşımın kardeşinin önemli bir rahatsızlığının haberini aldık ve arkadaşımla ilgileniyordum.
Bugün yediklerimin saati bir tuhaf oldu haliyle
09:30 limonlu su,
12:00 duble Türk kahvesi
13:00 bir haşlanmış yumurta, peynir,iki zeytin ve bir iki lokma domates
19:30 2 köfte , yeşil mercimek yemeği, salata
Su 2 lt olmuştur.
Spor yok.
Ben uykusuzlukdan fln arti gelirim diye dusunmustum ama sasirdim gorunce bide regle ragmenMaşallah canımmmÇocukların hastalık sürecinde çektiğin çile bi işe yaradı desene
Her hasta olduğumda, bu kadar eziyet çekip canım yanıyor bari 300-500 gr bişeyler versem diye dua etmiş biri var karşında
Bi çıkmazdayım ama geçecek biliyorum. Dünyada ne acılar var
Kola miBugünkü menum
Uyanınca; (6.30)
Limonlu sirkeli su
Sabah (7.15)
Kuru üzüm
7_8 tane fındık
Çay
Kahvalti (10.30)
Soğanlı yumurta
2 y.k. lor
5 zeytin
Maydanoz
Yarım dilim ekmek
Öğle (15.30)
1 lahmacun
2 küçük parça kıymalı kasarli pide
Salata
Yarım bardak kola
Sivilar
2.5 litre su
1 litre detoks suyu
2 kupa yeşil çay
1 Türk kahvesi
Spor
Leslie 5mil (88 dk)*264 puan
1000 ip*200 puan
15 dk kardiyo*75 puan
Toplam; 539 puan
Keske tavuk gogsunu ogle yeseydin. Ama sporla fln erimistir o :) afiyet olsun01 Mart Menum
Sabah: 06.35
2 ceri domates
Yarım salatalık
3 siyah zeytin
2 ceviz
1 kk suzme peynir
Oglen: 12.20
Bir kepce mercimek çorbası
5 yk kyrufasulye
Ayran
Aksam: 19.30
1 kepce yalancı işkembe çorbasi ( tavukla yapildi)
1 kase yogurt
1 dilim tavuk göğsü.
2.6 lt su.
42 dk kardiyo
8'er dk kol, sırt, karın çalışması
oglen yememissin bugun :) afiyet olsun cnmKahvalti 10.30
Yarim muz 1 yumurta ( plastigin pankekinden yaptim harika oldu yaninda)
1kk peynir
3 ceri domates
5 zeytin
Ara 15.30
1 yk kuru uzum 1 nescafe
Aksam 18.10
100 gr tonbalikli yesil salata 1 sade wasa
Su 3.5 lt
25 dk tempolu yuruyus yaptim bebek arabasiyla
50 squat
Sordun mu peki ne istiyormus neden aramiyormus 10 gun gercktn uzun bi sureKonuşmadan bitmis gibi geliyo bana
Canim 10 gundur hic mi konusmadiniz ? Kac senelik iliskiyi boyle bitirecek degil heralde. Pazar gunune kadar bekle bakalim. Bi iletisime gecmezse seb arayip be yapmaya calistigini ayrilmakmi istedigini sorar eger cevabi hayirsa o zanab tepkini koyarsin. Boyle ergenler gibi 10 gun aramamak nedir evlenincede tartisinca eve mi gelmiceksin vs. Guzel bi konusmayla halledersiniz cnm. Hakkinda hayirlisi olsun. Eger hayirli degilse ilerde aglayacagina simdi bira uzulur yoluna bakarsijKonuşmadan bitmis gibi geliyo bana
Sormadım. Bana saçma sapan günde 1 2 mesaj atıyodu bu 10 gündür ama nasılsın napıyosun falan hiç yok. Geçen günde tartışırken uyuyakaldı bi daha dönüş yapmadı o konuyla ilgiliSordun mu peki ne istiyormus neden aramiyormus 10 gun gercktn uzun bi sure
10 gündür aramadı saçma sapan 1 2 mesaj dışında bişey yok. Ben onu asla aramam şu saatten sonra. Canı böyle istiyosa böyle devam eder. Inanılmaz kötü hissediyorum kendimiCanim 10 gundur hic mi konusmadiniz ? Kac senelik iliskiyi boyle bitirecek degil heralde. Pazar gunune kadar bekle bakalim. Bi iletisime gecmezse seb arayip be yapmaya calistigini ayrilmakmi istedigini sorar eger cevabi hayirsa o zanab tepkini koyarsin. Boyle ergenler gibi 10 gun aramamak nedir evlenincede tartisinca eve mi gelmiceksin vs. Guzel bi konusmayla halledersiniz cnm. Hakkinda hayirlisi olsun. Eger hayirli degilse ilerde aglayacagina simdi bira uzulur yoluna bakarsij
Ama nereye kadar boyle gidecek. Eger konusmazsaniz kendini kotu hissetmeye devam edeceksin. Arafda kalmak en kotusu10 gündür aramadı saçma sapan 1 2 mesaj dışında bişey yok. Ben onu asla aramam şu saatten sonra. Canı böyle istiyosa böyle devam eder. Inanılmaz kötü hissediyorum kendimi
Ben tam olarak araftayım. 10 gün daha beklerim baktım aramıyor konuşmadan bitmiş kabul ederim. Bu kadar rahatlığın tek sebebi beni çantada keklik görmesi. Ama olmadığını görecek.Ama nereye kadar boyle gidecek. Eger konusmazsaniz kendini kotu hissetmeye devam edeceksin. Arafda kalmak en kotusu
Tesekkurler kaptanim sabah gec yiyince birde aksam gec saate birakmiyorum bn en gec 6.30 da yemeye calisiyorum oyle oluncada cok sikisiyor 3 ogun 1 ara yapiyorum yetiyor bana vee sabahki panek baya doyurucu ve coktu 5 adet cikti en kisa zmanda yapin valla muzdan dolayi hafifte tatlimsii oluyor cok begendim bnDarisi basina cnm :)
Senin arti gelecegini hic zannetmiyorum zaten cnm masallah iradelisin. :)
Gozunuz aydin ablacim. Allah saglikla buyumeyi nasip etsin
Hayirli olsun. Insallah iyi biridir.
Bak simdi izine ciksan ayy nasilsa izindeyim yiyim sundan bi parca diye diye 2 hafta sonunda en az 1 kilo artiyla gelceksin. Ama izine cikmayarak burayi dusunerekde olsa kacamaklari sinirlandiracaksin. Dengeli ye cnm mesela kacamak yapcaksan sabah yap ki cok fazla olmasin mesela yarim dilim borek fln. Aman dikkat mideni buyutme sonra daha zor oluyo diyete baslamak. Annem yanindayken firsati degerlendirmeli coxuklari ona birakip 1 saat spor yapmalisin
Ay cok uzuldumnasillar iyiler insallah
Suan iyiler cok sukur. Ama aklimda bulunsun insallah ihtiyacim olmaz :)
Afiyet olsun efenim :) sabah kac dilim ekmek yedin abla hem sabah hem oglen
Tahmin etmek zor degil
afiyet olsun cnm bak nasil dengelemissin :) sporunda sahane bu arada herzmnki gibi
Afiyet olsun cnm ooww sporrrrr harikaaa
Afiyet olsun menu sahanee :)
Konusmuyorum. Goruyorsunuz. Anlatmaya gerek yoksahane
Cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin insallah. Afiyet olsun
Ben uykusuzlukdan fln arti gelirim diye dusunmustum ama sasirdim gorunce bide regle ragmen
Kola mison kacamagin! Daha kacamak gormicem! Martin sonuna kadar o listeye gi-ri-le-cek. Beni yanina getirtme oklavami alir gelirim bak gelmiskende az tatil yaparim
Keske tavuk gogsunu ogle yeseydin. Ama sporla fln erimistir o :) afiyet olsun
oglen yememissin bugun :) afiyet olsun cnm
Bende sana bekleme diyorum. Ara konus. Taviz vermeden. Baktin ortada herhangi bi sorun yok ayrilmak fln istemiyo. Tepkini goster tavrini koy kapat telefonu sende ona onun sana suan davrandigi gibi davran. Her an ayrilacakmis gibi. Beklersen 10 gun sana 10 yik gibi gelir cnmBen tam olarak araftayım. 10 gün daha beklerim baktım aramıyor konuşmadan bitmiş kabul ederim. Bu kadar rahatlığın tek sebebi beni çantada keklik görmesi. Ama olmadığını görecek.
O kadar kötüyüm ki her an ağlıyorum gözyaşım hiç dinmedi. Bitsin artık şu günler ne olacaksa olsun
o benimde aklimda cnm yapcam insallah belki yarin sabah yaparin tarifjni yazar misinTesekkurler kaptanim sabah gec yiyince birde aksam gec saate birakmiyorum bn en gec 6.30 da yemeye calisiyorum oyle oluncada cok sikisiyor 3 ogun 1 ara yapiyorum yetiyor bana vee sabahki panek baya doyurucu ve coktu 5 adet cikti en kisa zmanda yapin valla muzdan dolayi hafifte tatlimsii oluyor cok begendim bn
15 gün önce ufak bi kırgınlıģı oldu bana ama öyle büyütülecek bişey değil. Ben aradım özür diledim konuyu kapattık hallettik. Eskisi gibi mesajlaşmasakta gün içinde konuşuyorduk. Her tartışmadan sonra olduğu gibi. Ama bu sefer çok uzadı 10 gün önce yazdım böyle olmaz falan filan diye tartışırken uyuyakaldı ve bana bununla ilgili dönüş yapmadı. Sadece 1 tane sacma sapan bisey sordu bana o kadar.Bende sana bekleme diyorum. Ara konus. Taviz vermeden. Baktin ortada herhangi bi sorun yok ayrilmak fln istemiyo. Tepkini goster tavrini koy kapat telefonu sende ona onun sana suan davrandigi gibi davran. Her an ayrilacakmis gibi. Beklersen 10 gun sana 10 yik gibi gelir cnm(
Simdi bikac bisey dicem seni gazlamis gibi olmak istemiyorum kapatanimin dedigi dogru uzuluyorsun hklisin yillariniz var ama cnm eger sevgiliykn bu gibi seyler yapiyorsa evlenince hic degismez hatta kotuye gidebilir o yuzdn varsin hakkinizda hayirlisi neyse o olsun sende bu sr3cte en az sekilde yiprak kendiniSormadım. Bana saçma sapan günde 1 2 mesaj atıyodu bu 10 gündür ama nasılsın napıyosun falan hiç yok. Geçen günde tartışırken uyuyakaldı bi daha dönüş yapmadı o konuyla ilgili
Bence de belirsizlik en kötüsü. Aramaman yanlış bu konuda ne gurur yap ne de tavır.Ara konuş mantıklı bir açıklaması varsa ve gönlüne de siniyorsa devam edersin, ama bi mantıklı açıklama yoksa ve senin içine de sinmiyorsa bitirirsin hiç olmazsa yas sürecin başlar.Belirsizlik kadar insanı yiyip bitiren bir durum yok bence.Boş yere kendine eziyet etme, ara konul ona göre bir rota belirle kendine.Ben tam olarak araftayım. 10 gün daha beklerim baktım aramıyor konuşmadan bitmiş kabul ederim. Bu kadar rahatlığın tek sebebi beni çantada keklik görmesi. Ama olmadığını görecek.
O kadar kötüyüm ki her an ağlıyorum gözyaşım hiç dinmedi. Bitsin artık şu günler ne olacaksa olsun
gaza gelmem merak etme. Ben kafamda biseyleri oturttum zaten. Önceden birlikteyken en sevmediği şey tartıştıktan sonra gitmemdi. Hep yanımda olmak isterdi. Çok ılımlı bi insan ama bu sefer o yaptı bunu üstelik eskisi gibi aynı şehirde değiliz mesafelerimize bir mesafe daha ekledi. Çok soğudum çokSimdi bikac bisey dicem seni gazlamis gibi olmak istemiyorum kapatanimin dedigi dogru uzuluyorsun hklisin yillariniz var ama cnm eger sevgiliykn bu gibi seyler yapiyorsa evlenince hic degismez hatta kotuye gidebilir o yuzdn varsin hakkinizda hayirlisi neyse o olsun sende bu sr3cte en az sekilde yiprak kendini
bunun gururla bi alakasi yok ki. Simdk arayip hesap sormazsan asil cantada keklik snaicak seni. Ve her tartismada boyle gunlere aramayacak. Nasilsa ben aradigimda cvp veriyo beni seviyo diye dusuncek. Ben senin yerinde olsam arar huzuruni kacirir birazda kaybetne korkusu asilardim onam 5 senelik evliyim kocama bile onu birakip dgidecegimi dusundururm ara ara. Kimse vazgecilmezdegildir imaji yaratman lazimm cok simartmissin15 gün önce ufak bi kırgınlıģı oldu bana ama öyle büyütülecek bişey değil. Ben aradım özür diledim konuyu kapattık hallettik. Eskisi gibi mesajlaşmasakta gün içinde konuşuyorduk. Her tartışmadan sonra olduğu gibi. Ama bu sefer çok uzadı 10 gün önce yazdım böyle olmaz falan filan diye tartışırken uyuyakaldı ve bana bununla ilgili dönüş yapmadı. Sadece 1 tane sacma sapan bisey sordu bana o kadar.
Yani ben 3. Kez ararsam olmaz. Gruruma yediremem. Ayrıca neden sadece ben merak ediyorum da o beni merak etmiyor. Bugün bilerek whatsapa hiç girmedim insan demez mi bu kıza bisey mi oldu acaba
Bi 10 gün beklemeden aramak istemiyorum. 10 gün sonrada ayrılmak için ararım. Beklemek çok zor zaman geçmek bilmiyo ama dayanmak zorundayım gerçekleri görmek içinBence de belirsizlik en kötüsü. Aramaman yanlış bu konuda ne gurur yap ne de tavır.Ara konuş mantıklı bir açıklaması varsa ve gönlüne de siniyorsa devam edersin, ama bi mantıklı açıklama yoksa ve senin içine de sinmiyorsa bitirirsin hiç olmazsa yas sürecin başlar.Belirsizlik kadar insanı yiyip bitiren bir durum yok bence.Boş yere kendine eziyet etme, ara konul ona göre bir rota belirle kendine.
İşte benim amacımda bu zaten. Istedigimde ararım istediğimde aramam imajı vermek. Şımaran benim sanıyordum ama 3 yılın sonunda gördüm ki oymuş. Şuan kafasında ne var çok merak ediyorumbunun gururla bi alakasi yok ki. Simdk arayip hesap sormazsan asil cantada keklik snaicak seni. Ve her tartismada boyle gunlere aramayacak. Nasilsa ben aradigimda cvp veriyo beni seviyo diye dusuncek. Ben senin yerinde olsam arar huzuruni kacirir birazda kaybetne korkusu asilardim onam 5 senelik evliyim kocama bile onu birakip dgidecegimi dusundururm ara ara. Kimse vazgecilmezdegildir imaji yaratman lazimm cok simartmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?