Canım ben kendim tutuyorum. Biliyorum buraya da yazıyorsunuz. Aylık ölçtüğüm için bir sonraki ölçümüme 10 gün var. Değişim olmadıysa moralim bozulmasın ve karıştırmayayım diye yazmadım.Allonsy canin sen olculerini yazmadin mi
Bacım boşuna okuma komikti ama zamanına yazıkben cinsellik konusunda çok bilinçlendim ama onu söyleyebilirim
Evet evet oku olurda biri girer hayatına lazım olurCanım ben kendim tutuyorum. Biliyorum buraya da yazıyorsunuz. Aylık ölçtüğüm için bir sonraki ölçümüme 10 gün var. Değişim olmadıysa moralim bozulmasın ve karıştırmayayım diye yazmadım.
Anaaam bende boş zaman bulabilirsem okuyuvereyim. Cahil kalmayım
Evet evet oku olurda biri girer hayatına lazım olur
Var var ama genellikle bazılarının kocalarını övmesiyle geçiyo konuTaktikler kullanılabilir şeyler mi bariŞimdi kötü şeyler varsa yaşamadan soğutmayayım kendimi :)
Zayıf zaman ki fotoğraflarıma bakıyorm. Şu sıra bnmde motive olmam lazmEee kızlar gününüz nasıl başladı nasıl geçiyor? Vallaha ben menümü yazdığımda daha yeni masama oturabilmiştim.
Kızlar geçen günkü sorum gibi bir sorum daha var... Diyetten sıkıldığınızda, modunuz düştüğünde tekrar ne yapıp motive oluyorsunuz? Şu son zamanlarda zorlanıyor gibi hissediyorum. Sizler için tekrar motive olma kaynakları nelerdir?
Ayy benimki hayatta demez kilo aldin die ama zayiflayinca sen nasil zayifladn gozumun onunde dio benide o motive ediyor demekki hem cok fark ediliyor hemde boyle daha hosuna gidiyirki dillendiriyor diyorum ve bu hirslandiriyor sanirim bn once tabi kndime sonra esim icin zayifliyorumYa resmen yemek icin bahane ariyoruzbnm esim nisanliyken bana bikere kilo aldin dedi bende oylemi ozmn biraz daha almam lszim gel pizza yiyelim demistim
Zayıf zaman ki fotoğraflarıma bakıyorm. Şu sıra bnmde motive olmam lazm
Evet kız mesela benim sevgilimin kafasında palmiyeler açıyo sabah kalkıncaben simdi onu beğenmiyorum desem olur mu napsın çocuk açıyo işte
Benimki beni daha etime dolgun halimle soktu hayatına ilk günden beri seni zayıf görmek istiyorum diyor sağolsun sayesinde 18 kilo verdim.O halim hakkında hiçbirşey demeseydi eğer ben çabalamazdım.Buda bir gerçek benim için.Ayy benimki hayatta demez kilo aldin die ama zayiflayinca sen nasil zayifladn gozumun onunde dio benide o motive ediyor demekki hem cok fark ediliyor hemde boyle daha hosuna gidiyirki dillendiriyor diyorum ve bu hirslandiriyor sanirim bn once tabi kndime sonra esim icin zayifliyorum
Bence ordan okuma cnm cok datayina iniliyor bunkadar bilmektr iyi deil bence insan o zmn kasar kendini olcagi varsada olmaz ac googleden kadin nasil orgazm olur yaz makaleler vardr muhakkak ordan oku hani sey gibi por... izlersin migden kalkar bekarsindir evlilik hayatinda da oyle olucak snairsin igrenirsin ama aslinda hicte oyle deildir onun gibi simdi bilmedigin biseyi burda okuyup kndini tiksindrme die diyorumCanım ben kendim tutuyorum. Biliyorum buraya da yazıyorsunuz. Aylık ölçtüğüm için bir sonraki ölçümüme 10 gün var. Değişim olmadıysa moralim bozulmasın ve karıştırmayayım diye yazmadım.
Anaaam bende boş zaman bulabilirsem okuyuvereyim. Cahil kalmayım
İnş seninde olacak arkadaşımmm..Ne şanslısın senin zayıf fotoların var. Benim o da yok...
Böylesi senin için daha iyi olmuş.Listende gayet güzel.Selam kızlar dr dan geldik. Diyetisyene gittik. Çok memnun kaldım :) sbahtan akşama kdr ne yiyip ne yemediğimn herşeyi anlattım. Kan fln aldı. Tarttı biçti. Bi liste verdi 2 hafta boyunca bunu uygulayacağm 2 hafta snra kontrol ddi.
Sütümün azaldığı konusuna gelirsek. Emziripte spora çok düşersem böyle olurmş. Dinlenmen de lazm ddi bana. Gece 3 yda 4 defa kalkıyorz bebeğimle. Düzensiz uyku + spor bünyen çok yorulmş ddi.. emzrdiğm için ztn diğer kadınlara göre ekstra bi kalori harcıyosn ddi.
Listeme gelecek olursak..
Kahvaltı 8-9
Domates salatalık
Yeşillik sınırsız
Bir bardak süt (ligth)
Omlet (içerisinde maydonz peynir vs)
1 dilim ekmek
Ara 11-12
Bitki çayı( sallama olanlardan önermedi, aktardan alıp kendim demlememi söyledi)
Kavrulmamış kuruyemiş yada activa yoğurt
Öğlen 1-2
1 porsiyon etli kuru baklagil ya da sebze yemeği
Bol salata . Eğee kuruyemiş ara öğünde yenmediyse salata içine ceviz ve badem.
2 bardak ayran ( ev yapımı yoğurt ile yapılmış.)
Ara 3-4
1 büyük bardak muzlu, avokadolu smoothie
Akşam 6-7
1 kase çorba
Izgarada yada fırında pişmiş köfte(3 adet) tavuk/balık/kırmızı et
Büyük bir kase dolusu yeşillik salatası içerisinde sirke limon ve zaytinyağı
Gece
1 bardak süt ya da 1 kase meyveli yoğurt (meyveler evde yeni doğranmış olmalı), veya yarım elma, armut, muz.
Dogrudur cnm belkide kilolarina laf soylediginde senin hirslandigini falan giruyorsa bu yuzden de yapiyor olabilir ama disardan bakinca sinir bozucu olabiliyor benimde cok zayif halim 57 de falann oluyor bikere olmustum lisedeBenimki beni daha etime dolgun halimle soktu hayatına ilk günden beri seni zayıf görmek istiyorum diyor sağolsun sayesinde 18 kilo verdim.O halim hakkında hiçbirşey demeseydi eğer ben çabalamazdım.Buda bir gerçek benim için.
Ayy öyle yapayım tatlım. Gerçekten tiksinmek istemiyorum.Bence ordan okuma cnm cok datayina iniliyor bunkadar bilmektr iyi deil bence insan o zmn kasar kendini olcagi varsada olmaz ac googleden kadin nasil orgazm olur yaz makaleler vardr muhakkak ordan oku hani sey gibi por... izlersin migden kalkar bekarsindir evlilik hayatinda da oyle olucak snairsin igrenirsin ama aslinda hicte oyle deildir onun gibi simdi bilmedigin biseyi burda okuyup kndini tiksindrme die diyorum
İnş seninde olacak arkadaşımmm..
Çok güzel dolu dolu bir listen varSelam kızlar dr dan geldik. Diyetisyene gittik. Çok memnun kaldım :) sbahtan akşama kdr ne yiyip ne yemediğimn herşeyi anlattım. Kan fln aldı. Tarttı biçti. Bi liste verdi 2 hafta boyunca bunu uygulayacağm 2 hafta snra kontrol ddi.
Sütümün azaldığı konusuna gelirsek. Emziripte spora çok düşersem böyle olurmş. Dinlenmen de lazm ddi bana. Gece 3 yda 4 defa kalkıyorz bebeğimle. Düzensiz uyku + spor bünyen çok yorulmş ddi.. emzrdiğm için ztn diğer kadınlara göre ekstra bi kalori harcıyosn ddi.
Listeme gelecek olursak..
Kahvaltı 8-9
Domates salatalık
Yeşillik sınırsız
Bir bardak süt (ligth)
Omlet (içerisinde maydonz peynir vs)
1 dilim ekmek
Ara 11-12
Bitki çayı( sallama olanlardan önermedi, aktardan alıp kendim demlememi söyledi)
Kavrulmamış kuruyemiş yada activa yoğurt
Öğlen 1-2
1 porsiyon etli kuru baklagil ya da sebze yemeği
Bol salata . Eğee kuruyemiş ara öğünde yenmediyse salata içine ceviz ve badem.
2 bardak ayran ( ev yapımı yoğurt ile yapılmış.)
Ara 3-4
1 büyük bardak muzlu, avokadolu smoothie
Akşam 6-7
1 kase çorba
Izgarada yada fırında pişmiş köfte(3 adet) tavuk/balık/kırmızı et
Büyük bir kase dolusu yeşillik salatası içerisinde sirke limon ve zaytinyağı
Gece
1 bardak süt ya da 1 kase meyveli yoğurt (meyveler evde yeni doğranmış olmalı), veya yarım elma, armut, muz.
Yok kız benimki kemik torbası seviyor.Benim kemik ve kas ağırlığım 56.9 ona kalsa ben 60 olmalıyımDogrudur cnm belkide kilolarina laf soylediginde senin hirslandigini falan giruyorsa bu yuzden de yapiyor olabilir ama disardan bakinca sinir bozucu olabiliyor benimde cok zayif halim 57 de falann oluyor bikere olmustum lisedeama o halimle istemez benimkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?