- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Valla arada baya güzel espriler dönmüşte bardal kaşıktan tiksinmemen için okuma derimAy neymiş o +18 çok merak ettim. Bende bakayım? Ne konuşuyorlar?
Beni hırslandıran şey zayıf olan gıcık bi kız var belki sırf zayıf olduğu için gıcık oluyorumdur onu düşünerek yemiyorum spor yapıyosam gözümün önüne onu getirerek dahada hızlanıyorum. Bu sağlıklı bir yöntem değil belki ama işe yarıyor. Gerçi bu ara o bile kesmiyo beniEee kızlar gününüz nasıl başladı nasıl geçiyor? Vallaha ben menümü yazdığımda daha yeni masama oturabilmiştim.
Kızlar geçen günkü sorum gibi bir sorum daha var... Diyetten sıkıldığınızda, modunuz düştüğünde tekrar ne yapıp motive oluyorsunuz? Şu son zamanlarda zorlanıyor gibi hissediyorum. Sizler için tekrar motive olma kaynakları nelerdir?
Valla olamıyorum ben 1 aydır diyet moduna geçmeye çalışıyorum.
Ama benim sevgilim saolsun dün yeniden laf sokarak hatırlattı ona hırslanıp giriveriyorum
Ayy evet ilk sayfayı okudum. Vallaha konu kapatılmasa Allah başka dert vermesin bacım yazacaktımKadıncağız dertlenmiş yazık üzüldüm hüzünlü olmasına
Valla arada baya güzel espriler dönmüşte bardal kaşıktan tiksinmemen için okuma derimkomik bi yer varsa ben sana atarım 60 küsür sayfa oku oku bitmiyo
Beni hırslandıran şey zayıf olan gıcık bi kız var belki sırf zayıf olduğu için gıcık oluyorumdur onu düşünerek yemiyorum spor yapıyosam gözümün önüne onu getirerek dahada hızlanıyorum. Bu sağlıklı bir yöntem değil belki ama işe yarıyor. Gerçi bu ara o bile kesmiyo beni
Bende öyle düşünüyorum ama dediğim gibi bu ara beni hiç bişey motive etmiyoAaa ayıp etmiş ama güzel birşeye vesile olmuş. Bende sevgili olmadığı için laf edende olmuyor
Ayy evet ilk sayfayı okudum. Vallaha konu kapatılmasa Allah başka dert vermesin bacım yazacaktım
Ayy vallaha çok makbule geçer :) Gördüm 68 sayfa. Bir ilk bir son sayfaya baktım :)
Ay bizde de var öyle bir kız. Ama kendisini çok umursamadığım için o beni hırsa getiremiyor. Bende kafamdaki kombini düşünüp düşünüp hırsa getirmeye çalışıyorum kendimi. Giydiğinde şu şöyle der, bu böyle davranır diye hayal ediyorum. O an bile mutlu oluyorum. Versem neler olacak Allah bilir :)
Eki Görüntüle 2123467
Dün şu elbiseyi beğendim renk değişikliğiyle nişanda giyerim dedim.Benim ki zen o kadar ince olabilecek misin dedi?
Gel de hırslanma.
Bizim ki açık sözlü alıştım.İyi o zaman parasını hazırla ,diktircektim vazgeçtim hazırını alacağım dedim.Anaam kavgada söylenmez o söz... (Yangına körükle gitmiş gibi oldum ama öyle yani) Hırslan bacım. Görsün senin gücünü
askerligi fln beklemeyin ozmn olmesin seninkidr
uykusuzluktan gidiyodur sutun. Uykuda cok onmli. Aptamilin muhallebileri varya onlardan al ver bakalim belki daha uzun uyur
aynen yaa hele bazen ben eceyi yanimiza aliyorum tek meme acik artik bi cekiciligi kalmadi el ayak gibi bise oldu
Gecmks olsun cnm simdi nasilsin
2 yas 3 aymiiiiii ohaa
Bana kalsa ben 1.5 yasinda biraktircam
Tamam canim kolay gelsin sana afiyet olsun
azmi olmus sanko
Bende 4 e kadae okudum galiba sinirlerim kaldirmadiİki üç sayfa okudum bıraktım.
Daha baslamadim birazdan baslicam insallahKaptanım başladın mı temizliğe?
Ben eğitimdeyim benimle çok alakalı değil ama girmek zorunlu vakit çok
Ahh tam benlik soruEee kızlar gününüz nasıl başladı nasıl geçiyor? Vallaha ben menümü yazdığımda daha yeni masama oturabilmiştim.
Kızlar geçen günkü sorum gibi bir sorum daha var... Diyetten sıkıldığınızda, modunuz düştüğünde tekrar ne yapıp motive oluyorsunuz? Şu son zamanlarda zorlanıyor gibi hissediyorum. Sizler için tekrar motive olma kaynakları nelerdir?
ayyyyu cok guzeeeellllllllllEki Görüntüle 2123467
Dün şu elbiseyi beğendim renk değişikliğiyle nişanda giyerim dedim.Benim ki zen o kadar ince olabilecek misin dedi?
Gel de hırslanma.
Aynisi kizima olmustu gelinlik alirken kaynanasi hazirlar 42 bedene kadarmis diktirmeyede vakit yok deyince kizim iki haftada iki beden incelmistiEki Görüntüle 2123467
Gel de hırslanma.
Ben bu hafta hic eksi goremedim ya + ya sabitSabah cok acikmistim sikibyapinca kalhvaltiyi iki ogun yapayim dedim tartida eksiyi gorunce bugunde oyle yapiyorumm
Aynen kaptanım mayısta nişan düşünüyoruz o kadar incelemem ama bi 7-8 kilo verebilsem çok güzel olacakDaha baslamadim birazdan baslicam insallah
Ahh tam benlik soru
Bu ara motivasyonum sifir sifir sifir
Merakla bekliyorum cvplari
ayyyyu cok guzeeeellllllllll
Canim bak bu seni hirslandirsin iste. En az 42 beden ol. Oteki turlu guzel olmaz
Benim k.valdem sesi soluğu çıkmıyor oğlu sağolsun.Kimseye laf söyletmezAynisi kizima olmustu gelinlik alirken kaynanasi hazirlar 42 bedene kadarmis diktirmeyede vakit yok deyince kizim iki haftada iki beden incelmisti
ozmn hedefin mayisa kadar 10 kilo vermek olsunAynen kaptanım mayısta nişan düşünüyoruz o kadar incelemem ama bi 7-8 kilo verebilsem çok güzel olacak
Valla bravo hırslanabiliyosan ben olsam moralim bozulur 1 kutu çikolata yer efkarlanırdımEki Görüntüle 2123467
Gel de hırslanma.
Mart sonuna kadar 95 i hedefledim.ozmn hedefin mayisa kadar 10 kilo vermek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?