Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Beni hırslandıran şey zayıf olan gıcık bi kız var belki sırf zayıf olduğu için gıcık oluyorumdur onu düşünerek yemiyorum spor yapıyosam gözümün önüne onu getirerek dahada hızlanıyorum. Bu sağlıklı bir yöntem değil belki ama işe yarıyor. Gerçi bu ara o bile kesmiyo beni

Valla olamıyorum ben 1 aydır diyet moduna geçmeye çalışıyorum.
Ama benim sevgilim saolsun dün yeniden laf sokarak hatırlattı ona hırslanıp giriveriyorum

Aaa ayıp etmiş ama güzel birşeye vesile olmuş. Bende sevgili olmadığı için laf edende olmuyor

Kadıncağız dertlenmiş yazık üzüldüm hüzünlü olmasına
Ayy evet ilk sayfayı okudum. Vallaha konu kapatılmasa Allah başka dert vermesin bacım yazacaktım

Valla arada baya güzel espriler dönmüşte bardal kaşıktan tiksinmemen için okuma derim komik bi yer varsa ben sana atarım 60 küsür sayfa oku oku bitmiyo

Ayy vallaha çok makbule geçer :) Gördüm 68 sayfa. Bir ilk bir son sayfaya baktım :)

Ay bizde de var öyle bir kız. Ama kendisini çok umursamadığım için o beni hırsa getiremiyor. Bende kafamdaki kombini düşünüp düşünüp hırsa getirmeye çalışıyorum kendimi. Giydiğinde şu şöyle der, bu böyle davranır diye hayal ediyorum. O an bile mutlu oluyorum. Versem neler olacak Allah bilir :)

Bende öyle düşünüyorum ama dediğim gibi bu ara beni hiç bişey motive etmiyo

Sabah cok acikmistim sikibyapinca kalhvaltiyi iki ogun yapayim dedim tartida eksiyi gorunce bugunde oyle yapiyorumm

Kaptanım başladın mı temizliğe?
Ben eğitimdeyim benimle çok alakalı değil ama girmek zorunlu vakit çok
Daha baslamadim birazdan baslicam insallah
Ahh tam benlik soru
Bu ara motivasyonum sifir sifir sifir
Merakla bekliyorum cvplari
Eki Görüntüle 2123467
Dün şu elbiseyi beğendim renk değişikliğiyle nişanda giyerim dedim.Benim ki zen o kadar ince olabilecek misin dedi?
Gel de hırslanma.
ayyyyu cok guzeeeellllllllll
Canim bak bu seni hirslandirsin iste. En az 42 beden ol. Oteki turlu guzel olmaz

Eki Görüntüle 2123467
Dün şu elbiseyi beğendim renk değişikliğiyle nişanda giyerim dedim.Benim ki zen o kadar ince olabilecek misin dedi?
Gel de hırslanma.
Aynisi kizima olmustu gelinlik alirken kaynanasi hazirlar 42 bedene kadarmis diktirmeyede vakit yok deyince kizim iki haftada iki beden incelmisti

Daha baslamadim birazdan baslicam insallah

Ahh tam benlik soru
Bu ara motivasyonum sifir sifir sifir
Merakla bekliyorum cvplari
ayyyyu cok guzeeeellllllllll
Canim bak bu seni hirslandirsin iste. En az 42 beden ol. Oteki turlu guzel olmaz
Aynen kaptanım mayısta nişan düşünüyoruz o kadar incelemem ama bi 7-8 kilo verebilsem çok güzel olacak

Beden ölçüleri ~

Rzgrece
Gogus 93-92
Bel 88-84
Kalca 116-114

Huzur
G: 98-92
B: 80-79
K : 108-102

Fattylamb
Göğüs: 84-80
Bel: 79-74
Kalça: 111-109

Smygnc
Göğüs : 103-101
Bel: 91-89
Kalça: 117-114

NGY
Gogus:108-105
Bel:98-95
Kalca:108-104

AhSen
Gogus : 110-110
Bel : 86-84
Kalça : 105-104

Belcimim
Gogus 92-89
Bel 80-78
Kalca 100-98

Nehir34
Gogus 100
Bel 80
Kalca 102

Tugceilker
Gogus 90
Bel 71
Kalca 95

Philosephergirl
Gogus 84
Bel 80
Kalca 96
☆☆☆☆☆☆
》12 nisan 2018 tarihinde guncellenecektir《

ozmn hedefin mayisa kadar 10 kilo vermek olsun
Mart sonuna kadar 95 i hedefledim.
Nisan ayı içinde toplamda 6 kiloyu hedefledim.
Ramazandan önce tanışma isteme olayına girmeyi planlıyoruz o sıkıntı halinde 2-3 kilo verebilirsem oldum mu 85
Ağustosa kadarda 75 insem mükemmel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…