Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Olur olur yeterki iste :)

Valla bravo hırslanabiliyosan ben olsam moralim bozulur 1 kutu çikolata yer efkarlanırdım
Ya resmen yemek icin bahane ariyoruz bnm esim nisanliyken bana bikere kilo aldin dedi bende oylemi ozmn biraz daha almam lszim gel pizza yiyelim demistim

Ooooo o zaman kaç kutu çikolata biterdi.Zayıfladıkça adamın gözleri ışıldıyor onu görmek ve söylediklerini burnundan getirmek daha zevkli
Kendi kilosu nasil manken gibi falan mi ben olsam bende onu bi kusurundan vururum

Ooooo o zaman kaç kutu çikolata biterdi.Zayıfladıkça adamın gözleri ışıldıyor onu görmek ve söylediklerini burnundan getirmek daha zevkli
Herkesin motivasyonu farklı demek ki. Benim erkek arkadaşımda ders konusunda aynı seninkinin yaptığı baskıdan yapardı o kadar soğuyodum ki o zamanlar hiç ders çalışmıyodum ona inat. Kilo konusunda yapamaz asla böyle bi baskı onurum kırılır. Yapmadan bilendim çocuğa

Hmm evlenmeden önce okuyalım o zamansa cahil kalmayalım
Valla oku bende dedim öyle bi halt yemeden önce iyice öğreneyim çıkmaz sokağa kadar öğrendim ćıkmaz sokak diyince bizimde tesisat dersinde koç vuruşu vardı aklıma onu getirdiler

Ahahahahha elif çok güldüm ya benim kafadansın valla
sinir oluyorum napim simdi de soyluyo bazen bende diyorum ki sen git kafana sac ektir beni elestirecegine ozmn susuyo

Valla oku bende dedim öyle bi halt yemeden önce iyice öğreneyim çıkmaz sokağa kadar öğrendim ćıkmaz sokak diyince bizimde tesisat dersinde koç vuruşu vardı aklıma onu getirdiler
ne ogrendin kiz okdr o konunin erkeklere okutulmasi lazim aslinda

Kendi kilosu nasil manken gibi falan mi ben olsam bende onu bi kusurundan vururum
Biz kadınlar yapamayız onu Allah korusun bırakırlar bizi. Hiç doģru bulmadığım şey fiziksel kusurları ilişkide malzeme etmek. Bence karşındaki insanı dünyanın en yakışıklısı/ en güzeli gibi hissettirmek gerekiyor. Her insan kendini öyle daha değerli hisseder. Ben de şişmanım ama sevgilime sorsan manken gibiyim. Yüzüm güzel değil ama o yüzümde beğenecek bir sürü nokta buluyo vs vs bence böyle olmalı

Allah dagina gore kar veriyo cnm :) zaten kusurlariyla begeniyosak seviyoruzdur zaten.

sinir oluyorum napim simdi de soyluyo bazen bende diyorum ki sen git kafana sac ektir beni elestirecegine ozmn susuyo

ne ogrendin kiz okdr o konunin erkeklere okutulmasi lazim aslinda
Valla öyle kusur aramaya kalkarsak ben neler sayarım
Bacım şimdik anlatmayim burda ama 1 bardak şey eden kadın midemi bulandırdı ve inanmıyorum hayal ürünü bence

Valla öyle kusur aramaya kalkarsak ben neler sayarım
Bacım şimdik anlatmayim burda ama 1 bardak şey eden kadın midemi bulandırdı ve inanmıyorum hayal ürünü bence
hele ona verilen cevaplar o mevzuda cok guldum

Evet kız mesela benim sevgilimin kafasında palmiyeler açıyo sabah kalkınca ben simdi onu beğenmiyorum desem olur mu napsın çocuk açıyo işte
o ne demek kiz anlamadim

hele ona verilen cevaplar o mevzuda cok guldum

o ne demek kiz anlamadim
Aynen en çok ona güldüm ama en sinir olduğumda biz ćok mutluyuz kocam çok iyi falan yazanlar. Abi orda kadın dert yanıyo konu ne olursa olsun...

Yani saçları palmiye agaci gibi dikiliyo cok komik oluyo duş almadan gecmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…