Olur olur yeterki iste :)Mart sonuna kadar 95 i hedefledim.
Nisan ayı içinde toplamda 6 kiloyu hedefledim.
Ramazandan önce tanışma isteme olayına girmeyi planlıyoruz o sıkıntı halinde 2-3 kilo verebilirsem oldum mu 85
Ağustosa kadarda 75 insem mükemmel olacak
Ooooo o zaman kaç kutu çikolata biterdi.Zayıfladıkça adamın gözleri ışıldıyor onu görmek ve söylediklerini burnundan getirmek daha zevkliValla bravo hırslanabiliyosan ben olsam moralim bozulur 1 kutu çikolata yer efkarlanırdım
Ya resmen yemek icin bahane ariyoruzValla bravo hırslanabiliyosan ben olsam moralim bozulur 1 kutu çikolata yer efkarlanırdım
Bacım boşuna okuma komikti ama zamanına yazıkAyy vallaha çok makbule geçer :) Gördüm 68 sayfa. Bir ilk bir son sayfaya baktım :)
Kendi kilosu nasil manken gibi falan mi ben olsam bende onu bi kusurundan vururumOoooo o zaman kaç kutu çikolata biterdi.Zayıfladıkça adamın gözleri ışıldıyor onu görmek ve söylediklerini burnundan getirmek daha zevkli
Hmm evlenmeden önce okuyalım o zamansaBacım boşuna okuma komikti ama zamanına yazıkben cinsellik konusunda çok bilinçlendim ama onu söyleyebilirim
Herkesin motivasyonu farklı demek ki. Benim erkek arkadaşımda ders konusunda aynı seninkinin yaptığı baskıdan yapardı o kadar soğuyodum ki o zamanlar hiç ders çalışmıyodum ona inat. Kilo konusunda yapamaz asla böyle bi baskı onurum kırılır. Yapmadan bilendim çocuğaOoooo o zaman kaç kutu çikolata biterdi.Zayıfladıkça adamın gözleri ışıldıyor onu görmek ve söylediklerini burnundan getirmek daha zevkli
Ahahahahha elif çok güldüm yaYa resmen yemek icin bahane ariyoruzbnm esim nisanliyken bana bikere kilo aldin dedi bende oylemi ozmn biraz daha almam lszim gel pizza yiyelim demistim
Valla oku bende dedim öyle bi halt yemeden önce iyice öğreneyimHmm evlenmeden önce okuyalım o zamansacahil kalmayalım
Yaa bizimki dikkatli kahvaltıya sağlam yaptıysa diğer öğünler yemez dengeler.Kendi kilosu nasil manken gibi falan mi ben olsam bende onu bi kusurundan vururum
Kızz ben çıkmaz sokağa kadar okumadım bak şimdi eksiğimValla oku bende dedim öyle bi halt yemeden önce iyice öğreneyimçıkmaz sokağa kadar öğrendim ćıkmaz sokak diyince bizimde tesisat dersinde koç vuruşu vardı aklıma onu getirdiler
sinir oluyorum napimAhahahahha elif çok güldüm yabenim kafadansın valla
ne ogrendin kiz okdrValla oku bende dedim öyle bi halt yemeden önce iyice öğreneyimçıkmaz sokağa kadar öğrendim ćıkmaz sokak diyince bizimde tesisat dersinde koç vuruşu vardı aklıma onu getirdiler
Biz kadınlar yapamayız onu Allah korusun bırakırlar bizi. Hiç doģru bulmadığım şey fiziksel kusurları ilişkide malzeme etmek. Bence karşındaki insanı dünyanın en yakışıklısı/ en güzeli gibi hissettirmek gerekiyor. Her insan kendini öyle daha değerli hisseder. Ben de şişmanım ama sevgilime sorsan manken gibiyim. Yüzüm güzel değil ama o yüzümde beğenecek bir sürü nokta buluyo vs vs bence böyle olmalıKendi kilosu nasil manken gibi falan mi ben olsam bende onu bi kusurundan vururum
Bence yaşamayan anlamaz ne demek istediğiniKızz ben çıkmaz sokağa kadar okumadım bak şimdi eksiğim
Allah dagina gore kar veriyo cnm :) zaten kusurlariyla begeniyosak seviyoruzdur zaten.Biz kadınlar yapamayız onu Allah korusun bırakırlar bizi. Hiç doģru bulmadığım şey fiziksel kusurları ilişkide malzeme etmek. Bence karşındaki insanı dünyanın en yakışıklısı/ en güzeli gibi hissettirmek gerekiyor. Her insan kendini öyle daha değerli hisseder. Ben de şişmanım ama sevgilime sorsan manken gibiyim. Yüzüm güzel değil ama o yüzümde beğenecek bir sürü nokta buluyo vs vs bence böyle olmalı
Valla öyle kusur aramaya kalkarsak ben neler sayarımsinir oluyorum napimsimdi de soyluyo bazen bende diyorum ki sen git kafana sac ektir beni elestirecegine ozmn susuyo
ne ogrendin kiz okdro konunin erkeklere okutulmasi lazim aslinda
Evet kız mesela benim sevgilimin kafasında palmiyeler açıyo sabah kalkıncaAllah dagina gore kar veriyo cnm :) zaten kusurlariyla begeniyosak seviyoruzdur zaten.
hele ona verilen cevaplarValla öyle kusur aramaya kalkarsak ben neler sayarım
Bacım şimdik anlatmayim burda ama 1 bardak şey eden kadın midemi bulandırdı ve inanmıyorum hayal ürünü bence
o ne demek kiz anlamadimEvet kız mesela benim sevgilimin kafasında palmiyeler açıyo sabah kalkıncaben simdi onu beğenmiyorum desem olur mu napsın çocuk açıyo işte
Aynen en çok ona güldümhele ona verilen cevaplaro mevzuda cok guldum
o ne demek kiz anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?