Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy ne kadar sogru bşr tespit yapmıssıın el ayak gibi bşrşeey oldu hakikaten hele üst üste iki dogum olunca 3 yıldr bişfiil dısarda yani : D
Yahuu hatunlar nerdesiniz?
Yaa benim cocuklar teli kaybetti ayakkabılıgun icine saklamıslar :)

Ben hep gelinligimin icine tekrar girmekle motive oluyordum simdi o kilomdan 5 kilo daha indim artık motive kaynagı bulamıyorum bi elbise alıp hedef haline getirmek şstiyorum aslında onu :) bir de mıtşvasyon kaynagım eşim olur genelde o begendikce daha da hırslanıyorum
Valla olamıyorum ben 1 aydır diyet moduna geçmeye çalışıyorum.
Ama benim sevgilim saolsun dün yeniden laf sokarak hatırlattı ona hırslanıp giriveriyorum
Ayy bende esimin 80 kilo oldun yine heralde hanım demesiyle diyete baslamıstım :) o laf sokmak icin dememişti ama ben alınmsıtım nedense

Ben de unideyken peyek dincöze sinşr olurdum esra cok zayıf cok guzeldi ozmaanlar da popülerdi pek bi

Bizim ki açık sözlü alıştım.İyi o zaman parasını hazırla ,diktircektim vazgeçtim hazırını alacağım dedim.
Aferin kız iyi etmişssin nisanında manken gibi olda görsün
Yaa benim gmğüs balon gibi söndü resmeeen (

Ooooo o zaman kaç kutu çikolata biterdi.Zayıfladıkça adamın gözleri ışıldıyor onu görmek ve söylediklerini burnundan getirmek daha zevkli
Oo evşenince begenisini daha da anlarsın ozaman cok daha hırslanacaksın eminll sümeyyecim

Hmm evlenmeden önce okuyalım o zamansa cahil kalmayalım
Ay bence hiç gerek yok sumeyye cok ayrıntıya girilniş ben evli oldgun halde tiksşndim gereksiz bence bukadar ayrıntı kafa karıstırır insanda dogal halinde olmalı bazınseyler

katılıyorum

Selam güzellikler
İşte geldim buradayım.Ne laklak çevirmişsiniz bi bakayım geçmişe.Nasılsınız?
Beni soracak olursanız bomba gibiyim,patlayacak yer arıyorum.Üzerinize afiyet regl oldum da
Oo gözün aydın nesen bol olsun ben reglken cok sinirli oluyorum ilk gun ya neden acaba

Offf ben bayılırım ya hele masaj varsa yemede yanında yat ama bursanın hamamları gibi hiç görmedim başka şehirlerde bilemiyorum nasıl olduğunu
ay esra ben de cok istiyoeum hamam keyfii masaja yaptırmıstımda hamam ayrı bir rahatlıktır kesin

Şimdi birazda maaşa bağlı. Mesela ikinizin geliri 10 15 bin olsaydı daha çok verim alırdınız. O zaman bakıcı parası vs gözüne gelmezdi. Çocuk 4 yaşına kadar anne babadan eğitim alıyor ama sonrasında 20 25 sene okuldan eğitim alıyor. O yüzden önemli diyorum özellikle ilk senelerde. Zaten sonradan çoğu para verdikleri okulu burslu kazanıyolar. Çocuk yetiştirmek çok ince bişey anne olarak siz daha iyi bilirsiniz. Ben sadece iyi şartlar verebileceģim kadar çocuk yapmak isterim ama belli olmaz belki Rabbim hiç vermez belkide 2 tane 3 tane verir.

Kiz korkma ne korkuyon saka yapiyoruz tabi gercrkten bence evlilik cok gzell hele bide anlayisli bi kocayla seni kisitlamayan seninde bir birey oldugunu bilen bencil olmayan (bak bak bak kocasini ovuyo burda ) biriyle cok daha gzel cocuk olduktan sonra bile gzell boyle biriyle

Kalkın hep beraber hamama gidek

Valla peteği bende kıskanırdım hamam harika bişey huzurcum kesinlikle gitmelisin yumuşacık oluyosun her anlamda

Aynen öyle cnm. Kp'in çenesi var bide baatırıyo bni. Ne desem hemen cuup cvp veriyo. O yüzdn bşy demiyorm bazende susup geçiyorm..
Iyj sabrediyorsun cnm masallah esini seviyorsan katlanilir ama sanirim bn katlanmam maden cok biliyor ne bana laf sok nede ben size laf sokayim kimsenin kimseyle isi olmasin derim gergin ortamda olmaktansa olmamak bana daha iyi

Bi an o cikan olu deriler geldi aklima evde ne kadar yaparsan yap ordaki gibi cikmiyo dimi

Hahha vay bee.. bnmde tam tersi ya kayınvalide sessiz ama sinsi. Kayınpeder tam çenelek.. iyi kötü herşeyi söyler. Ya cnm mesafeli olmak en iyisi aslında. Bzmki aile apartmanı oldğundan biriz. Ama oğlum anaokuluna gideceği vakit merkeze taşıncaz biz.. :) sabırszlkla beklyrm 4 sene

Allonsy
Var canım çok iyi kayınvalideler de var,çok kötü gelinler de var.İnsanoğlu işte iyisi kötüsü oluyor ya.Benim annem hem gelinlerine hem damatlarına çok iyidir ve çok severler. En büyük yengem özellikle annemle anne kız gibilerdir.
Kayınvalide yada üçüncü kişiler ne zaman sorun oluyor biliyor musun? Eşler buna müsaade ettikleri zaman sorun oluyor.Sorun temelde kayınvalidede değil ona bu gücü veren oğluşlarında
En son gittiğimizde kayınvalidem laf soka soka perişan oldu, yok oğlum kime çekmişmiş onu oğluşu ve yakınları öyle değilmiş,çok ağlıyormuş,uyumuyormuş, kimseye gitmiyormuş,gülmüyormuş 1 yaşındaki çocuktan ne bekliyorsa.Gelinn sen çok kilo almışsın bak benim oğlum almamış bile dedi,son bombası da oğlum küçük olduğu ve kimseye gitmediği için eşimle sırayla yemek yerdik.zaten kayınvalidemin temizliğini ve yemeklerini sevmediğim için oradayken kayvaltı haricinde bişey yemiyordum hep.eşim yemeğini yedi oğlumu kucağına aldı bana sen biraz bişeyler ye dedi.Kayınvalidem de oğlum hep aç kalıyor,bak sen ondan kilo almışsın dedi,oğluşum da oğluşum diye tutturdu.ki bu oğlum aç kaldı lafını orada olduğumuz süre boyunca eşim yokken en aşağı 5 kez demişti.Ben de o lafın üzerine yemedim,ben burada misafirim benim bildiğim misafirin bir kıymeti olur,zaten hiçbişey yemiyorum bir de lokmalarımımı sayıyorsunuz yaptığınız ayıp dedim.Eşimden ve kayınpederimden iyi fırça yedi.
Bir gün önce eşimi kapının önünde fişfiklerken yakalamıştım.Eşimi yalan yanlış doldurup üzerime salmaya kalktı bilmediği eşimin beni ne kadar çok sevdiğiydi eşim onun dediğini tınlamayınca iyice sinir oldu.Daha bir dünya laf etti eşim yokken gülüp laf soktum ben de
Lokmalarımı sayma olayından sonra 2 gün daha orada kaldık,uçağımız 2 gün sonraydı. Tek lokma yemedim hergün bir öğün dışarda yiyip marketten bişeyler alıp açlığımı bastırdım. Evime döndüğümde kıtlıktan çıkmış gibi ziyafetler çekmiştim

Iyj sabrediyorsun cnm masallah esini seviyorsan katlanilir ama sanirim bn katlanmam maden cok biliyor ne bana laf sok nede ben size laf sokayim kimsenin kimseyle isi olmasin derim gergin ortamda olmaktansa olmamak bana daha iyi
Eşimi seviyorm evet ama eşim sürekli ailesini savunsa bana bnde katlanamaz kıyamet kopardı. Ama eşim sürekli sabret boşver alttan al bz mutlu olalm onlara he deyip geç diyo. Ondan katlanıyorm cnm

Ya anneler, emzirenler sizlere bir sorum var ama utanıyorm .
Yahu hamile kalmadan önce dolgun göğüslerim vardı.
Süt doldu iyice dolgun oldu. Ama şimdi sanki sönmüş balon gibi. Çok yumuşak cıvıık bşy. Siz de de öyle mi

Tipkisinjn aynisi bende de var ve diger emzirenlerde de tamda bi tabir balonun hafif havasi soner yumus yumus olir ya heh ooo isteee

Ayyy millet vajinasinin huznunu yaziyor kuzum sen memeyi sormaya mi utaniyorsunn utanma

Hormonlarımız tavan yapıyor ya canım ondan oluyor.Ben aslında olduğum gün sakinleşiyorum biraz.Olmadan 2-3 gün önce daha gergin ve sinirli oluyorum.Yarın daha bi insan olurum
Kendine epey bi para verip çok beğendiğin bir hedef elbisesi al o bende çok iş görüyor.
İki elbisem var hedefim o elbiselere rahatça girmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…