- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Ayy ne kadar sogru bşr tespit yapmıssıın el ayak gibi bşrşeey oldu hakikaten hele üst üste iki dogum olunca 3 yıldr bişfiil dısarda yani : Daskerligi fln beklemeyin ozmn olmesin seninkidr
uykusuzluktan gidiyodur sutun. Uykuda cok onmli. Aptamilin muhallebileri varya onlardan al ver bakalim belki daha uzun uyur
aynen yaa hele bazen ben eceyi yanimiza aliyorum tek meme acik artik bi cekiciligi kalmadi el ayak gibi bise oldu
Gecmks olsun cnm simdi nasilsin
2 yas 3 aymiiiiii ohaa
Bana kalsa ben 1.5 yasinda biraktircam
Tamam canim kolay gelsin sana afiyet olsun
azmi olmus sanko
Yaa benim cocuklar teli kaybetti ayakkabılıgun icine saklamıslar :)Yahuu hatunlar nerdesiniz?
Ben hep gelinligimin icine tekrar girmekle motive oluyordum simdi o kilomdan 5 kilo daha indim artık motive kaynagı bulamıyorum bi elbise alıp hedef haline getirmek şstiyorum aslında onu :) bir de mıtşvasyon kaynagım eşim olur genelde o begendikce daha da hırslanıyorumEee kızlar gününüz nasıl başladı nasıl geçiyor? Vallaha ben menümü yazdığımda daha yeni masama oturabilmiştim.
Kızlar geçen günkü sorum gibi bir sorum daha var... Diyetten sıkıldığınızda, modunuz düştüğünde tekrar ne yapıp motive oluyorsunuz? Şu son zamanlarda zorlanıyor gibi hissediyorum. Sizler için tekrar motive olma kaynakları nelerdir?
Ayy bende esimin 80 kilo oldun yine heralde hanım demesiyle diyete baslamıstım :) o laf sokmak icin dememişti ama ben alınmsıtım nedenseValla olamıyorum ben 1 aydır diyet moduna geçmeye çalışıyorum.
Ama benim sevgilim saolsun dün yeniden laf sokarak hatırlattı ona hırslanıp giriveriyorum
Ben de unideyken peyek dincöze sinşr olurdum esra cok zayıf cok guzeldi ozmaanlar da popülerdi pek biBeni hırslandıran şey zayıf olan gıcık bi kız var belki sırf zayıf olduğu için gıcık oluyorumdur onu düşünerek yemiyorum spor yapıyosam gözümün önüne onu getirerek dahada hızlanıyorum. Bu sağlıklı bir yöntem değil belki ama işe yarıyor. Gerçi bu ara o bile kesmiyo beni
Aferin kız iyi etmişssin nisanında manken gibi olda görsünBizim ki açık sözlü alıştım.İyi o zaman parasını hazırla ,diktircektim vazgeçtim hazırını alacağım dedim.
Yaa benim gmğüs balon gibi söndü resmeeenBeden ölçüleri ~
Rzgrece
Gogus 93-92
Bel 88-84
Kalca 116-114
☆
Huzur
G: 98-92
B: 80-79
K : 108-102
☆
Fattylamb
Göğüs: 84-80
Bel: 79-74
Kalça: 111-109
☆
Smygnc
Göğüs : 103-101
Bel: 91-89
Kalça: 117-114
☆
NGY
Gogus:108-105
Bel:98-95
Kalca:108-104
☆
AhSen
Gogus : 110-110
Bel : 86-84
Kalça : 105-104
☆
Belcimim
Gogus 92-89
Bel 80-78
Kalca 100-98
☆
Nehir34
Gogus 100
Bel 80
Kalca 102
☆
Tugceilker
Gogus 90
Bel 71
Kalca 95
☆
Philosephergirl
Gogus 84
Bel 80
Kalca 96
☆☆☆☆☆☆
》12 nisan 2018 tarihinde guncellenecektir《
Oo evşenince begenisini daha da anlarsın ozaman cok daha hırslanacaksın eminll sümeyyecimOoooo o zaman kaç kutu çikolata biterdi.Zayıfladıkça adamın gözleri ışıldıyor onu görmek ve söylediklerini burnundan getirmek daha zevkli
Ay bence hiç gerek yok sumeyye cok ayrıntıya girilniş ben evli oldgun halde tiksşndim gereksiz bence bukadar ayrıntı kafa karıstırır insanda dogal halinde olmalı bazınseylerHmm evlenmeden önce okuyalım o zamansacahil kalmayalım
katılıyorumBence ordan okuma cnm cok datayina iniliyor bunkadar bilmektr iyi deil bence insan o zmn kasar kendini olcagi varsada olmaz ac googleden kadin nasil orgazm olur yaz makaleler vardr muhakkak ordan oku hani sey gibi por... izlersin migden kalkar bekarsindir evlilik hayatinda da oyle olucak snairsin igrenirsin ama aslinda hicte oyle deildir onun gibi simdi bilmedigin biseyi burda okuyup kndini tiksindrme die diyorum
Oo gözün aydın nesen bol olsun ben reglken cok sinirli oluyorum ilk gun ya neden acabaSelam güzellikler
İşte geldim buradayım.Ne laklak çevirmişsiniz bi bakayım geçmişe.Nasılsınız?
Beni soracak olursanız bomba gibiyim,patlayacak yer arıyorum.Üzerinize afiyet regl oldum da
Ahhh ahh cnm. Kayın vakilide ve kayın pederimle aynı apartmandayz altımda oturuyorlar. Gündzleri uyuuyorm bazen denk geliyolar hemen laf çarpıyolar. Zayflamak istiyosan gündz uyumycksn uyku kilo aldırır diyo kp. Bşy de diyemiyrm onların altında da bnm kendi ailem oturuyoç anneme veriyorm bebeğimi. Kestiriyorm arada.. iyiki yanımdalar vallaa. Yoksa kesin psikolojm bozulurdu
ay esra ben de cok istiyoeum hamam keyfii masaja yaptırmıstımda hamam ayrı bir rahatlıktır kesinOfff ben bayılırım ya hele masaj varsa yemede yanında yatama bursanın hamamları gibi hiç görmedim başka şehirlerde bilemiyorum nasıl olduğunu