Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah hayırlı biri çıkar karşıma da bende sizler gibi mutlu olurum :)
Kalkın hep beraber hamama gidek
ü

Hahaha gidek vallaha. Sarmalar, börekler, çörekler de yaparız. (Tamam vurmayın) Def de çalar göbek atarız

Aayyy ne kaynanaymış. Seni kıskandığından yapıyordur. Oğlunu paylaşamıyor belli. Ama iyi yapmış ve iyi söylemişsin. Eğer o an birşey söylemeseydin devam ederdi. Neyse kurtulmuşsun sevindim :) Seni seven ve yanında olan bir eşin olduğu için şanslısın... Allah bozmasın :)

Ben izindeyim yapabiliriz hamam acıktırıyo ama biz napalım

Ben geçenlerde dedim emzirme, sağma ve kilo kaybından sonra göğüslerimi beğenmiyorum içi foss bişey oldu.Elliyorum yumuş yumuş bişeyler geliyor elime.Bu biraz moralimi bozuyor.çok çok büyük ihtimalle ikinci çocuğu yapmayacağım kilo verme işimi sabitleyince memiktolarımı yaptırmayı düşünüyorum

Amin canım.
Allah sana da gönlüne göre çok çok iyi bir eş ve pammbuk gibi de bir kayınvalide versinİçine kayınvalide kaçmış kayınpederlerden de esirgesin mevlam

Bencede yaptır kız o hevesle kilonuda korursun :)

Haha ya aynn tarif ettğn gbii.. düzelmyck mi buu

O konuyu okurken kv görümce konularını kacırdım ya
ben artik o konulari okumuyorum dikatimi cekmiyolar hep ayni sryler
Afiyet olsun cnm
ozmn sanada ceza vermemiz lazim

Bnmkidr simdi demiyo 1 2 kere dedi bende sende git sac ektir keltos dedim
Aslinda bi yandan iyi olmis senin icin belkidr o olmasa zayiflamayi dusunmezdin bile
Liste cok guzrl cnm. Drun dedigi dogru bol uyku bende dun demistim sana spora cok yuklendigin icin de olabikir diyem dogru demisim aferim bana
Sende laf arasinda dr sut icin gun icinde uyu dedi de. Onaneymis snin kilondan uykundan
Ya bu ara cidden motivasyonum yok oyyyle bosa yasiorm biri benj silkelese super olcak
Sularınız geldi mi demek istedim
Bizim sularimiz iyi ablasi ellerinden oper
ya seni yirimmm

Offf ben bayılırım ya hele masaj varsa yemede yanında yat ama bursanın hamamları gibi hiç görmedim başka şehirlerde bilemiyorum nasıl olduğunu
Istanbullu gelin yuzunden bursayi cok merak ediyorum cocuklar biraz buyuse bi bursa turu yapcam valla
Sen 9 10 tane yaparsin sende o potansiyel var
Bnmde oyle cnm tek temennim emzirmeti birakica duzelmesi
Ayyy millet vajinasinin huznunu yaziyor kuzum sen memeyi sormaya mi utaniyorsunn utanma

Sulara çok selam valla evlendiğimde bursada yaşarsam al çoluk çocuğu gel gezdiririm ben sizi öyle bir günde gezmeyle bitecek bi yer değil

Hee futbol takımı kurcam kız ben çocukları aşırı derecede seviyorum ama sırf seviyorum diyede çocuk yapmam

Huzurvermeyolunda Amasyalı mısın?Benim annem Tokatlı ve onlar da kültür bu.
kültür derken canım anlayamadım alıntınolmadıgı icin kayınvalidem amasyalı benim :)

Aynen canım bizdede durum bu hele zayıflayınca iyice söndü bea

Ayyy millet vajinasinin huznunu yaziyor kuzum sen memeyi sormaya mi utaniyorsunn utanma

Yaa evet netten soyleguzel birsey bulmak lazım suan 42 olmusum 40 beden alıcam hedef :)

Ay insallah olur canim :)

Bende cok seviyodum cocuklari simdi dusarda cocuk gorsem kafami ceviriyorum o derece biktim kiz bizim burda bi kadinin 9 tane cocugu varm cocuklar kucukkden cok fakirlerdi simdi paraya para demiyolar dusunsene 9 cocuk calisiyo herbiri bin tl alsa 9 bin birsuru daire aldilar. Aklinda bulunsjn

Yaptıracağım gibi şöyle domur domur memişler benim de hakkımHadi doğru sutyenle derli toplu güzel duruyor ama bakınca dokununca fossEşime doğum günü hediyesi olarak yaptırsam mı
Hahahahah allah seni napmasın yaptır adam sevinsin yoksa bi gidişle mememdeki hüzün diye konu açarsın

O çocuklar hayırlı evlat çıkmış normalde anne babayı sömürmeleri gerekirdi ben şimdiden çocuğuma nasıl ev alacağımı düşünüyorum bu kafayla yapamam çocuk falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…