Ne güldüm.Çok yaşa senYaptıracağım gibişöyle domur domur memişler benim de hakkım Hadi doğru sutyenle derli toplu güzel duruyor ama bakınca dokununca foss Eşime doğum günü hediyesi olarak yaptırsam mı
Tokatlılarda Hamam kültürü vardır demek istemiştim.Gelin hamamlarından tut bir sürü şeykültür derken canım anlayamadım alıntınolmadıgı icin kayınvalidem amasyalı benim :)
Aynen canım bizdede durum bu hele zayıflayınca iyice söndü bea
Yaa evet netten soyleguzel birsey bulmak lazım suan 42 olmusum 40 beden alıcam hedef :)
Aynen kaptan ddiğin doğru çıktı valla :)ben artik o konulari okumuyorum dikatimi cekmiyolar hep ayni sryler
Afiyet olsun cnm
ozmn sanada ceza vermemiz lazim
Bnmkidr simdi demiyo 1 2 kere dedi bende sende git sac ektir keltos dedim
Aslinda bi yandan iyi olmis senin icin belkidr o olmasa zayiflamayi dusunmezdin bile
Liste cok guzrl cnm. Drun dedigi dogru bol uyku bende dun demistim sana spora cok yuklendigin icin de olabikir diyem dogru demisim aferim bana
Sende laf arasinda dr sut icin gun icinde uyu dedi de. Onaneymis snin kilondan uykundan
Ya bu ara cidden motivasyonum yok oyyyle bosa yasiorm biri benj silkelese super olcak
Bizim sularimiz iyi ablasi ellerinden oper
ya seni yirimmm
Istanbullu gelin yuzunden bursayi cok merak ediyorumcocuklar biraz buyuse bi bursa turu yapcam valla
Sen 9 10 tane yaparsin sende o potansiyel var
Bnmde oyle cnm tek temennim emzirmeti birakica duzelmesi
Onu bende dusunuyorumO çocuklar hayırlı evlat çıkmış normalde anne babayı sömürmeleri gerekirdiben şimdiden çocuğuma nasıl ev alacağımı düşünüyorum bu kafayla yapamam çocuk falan
Üzerine de heppi börttdey yazdım mı tamamdır.Memenin hüznünü sen nereden bileceksinHahahahahallah seni napmasın yaptır adam sevinsin yoksa bi gidişle mememdeki hüzün diye konu açarsın
Sporla biraz toparlıyor ama eski heybetli şaşalı günlerine kavuşulmuyor canımHahaya aynn tarif ettğn gbii.. düzelmyck mi buu
Hoş geldin canım ,kuzummben artik o konulari okumuyorum dikatimi cekmiyolar hep ayni sryler
Afiyet olsun cnm
ozmn sanada ceza vermemiz lazim
Bnmkidr simdi demiyo 1 2 kere dedi bende sende git sac ektir keltos dedim
Aslinda bi yandan iyi olmis senin icin belkidr o olmasa zayiflamayi dusunmezdin bile
Liste cok guzrl cnm. Drun dedigi dogru bol uyku bende dun demistim sana spora cok yuklendigin icin de olabikir diyem dogru demisim aferim bana
Sende laf arasinda dr sut icin gun icinde uyu dedi de. Onaneymis snin kilondan uykundan
Ya bu ara cidden motivasyonum yok oyyyle bosa yasiorm biri benj silkelese super olcak
Bizim sularimiz iyi ablasi ellerinden oper
ya seni yirimmm
Istanbullu gelin yuzunden bursayi cok merak ediyorumcocuklar biraz buyuse bi bursa turu yapcam valla
Sen 9 10 tane yaparsin sende o potansiyel var
Bnmde oyle cnm tek temennim emzirmeti birakica duzelmesi
Paketli kurdelalı olması lazım çok haklısın.Aklında bin yaşaHediye paketide yaptir ama
Anladım canımm umarım düzelirr ben öyle aşırı kilo alıp vermedm emzirince oldu bnmki göğüslerm byüktü 90 takıyodm. Hamile kalınca hele doğm yapınca süt birden hurra edince 100 bile küçük geliyodu. Şmdi 85 takıyorm ama vıcık vıcıııkk. Koca göğsün içi bomboş sankiikültür derken canım anlayamadım alıntınolmadıgı icin kayınvalidem amasyalı benim :)
Aynen canım bizdede durum bu hele zayıflayınca iyice söndü bea
Yaa evet netten soyleguzel birsey bulmak lazım suan 42 olmusum 40 beden alıcam hedef :)
Ben fazla takmiyorum memisleri. Sonucda cocuk emziriyosun olcak okadr. Duzelirse duzelir duzelmeSede anneligimin kotu bi etkisi olarak kalkr napimAynen kaptan ddiğin doğru çıktı valla :)
Kmseyi umursamıyorum vallaa takmycam kafamaaa :)
Of nette araştırdım sarkma deniliyo düzelmemş kmsenin amaaainş bizde düzelme olur. Kendimi kötü hissedyrm böyle yahu bune anneanneme döndüm
Iımmm araştıraym birazz netten o halde
Üzerine de heppi börttdey yazdım mı tamamdır.Memenin hüznünü sen nereden bileceksin
Sporla biraz toparlıyor ama eski heybetli şaşalı günlerine kavuşulmuyor canım
Hoş geldin canım ,kuzumm
Haydi kendini toparlamanın tam zamanı,mevsim bahar önümüz yaz.
Hayalin olan yurtık kotla evde eşinin önünden bir salındığını düşün.Sonra uuuu beybi
Paketli kurdelalı olması lazım çok haklısın.Aklında bin yaşa
Ne rahat bir düşünce ne güzeeeel keşke snin gbi düşünebilsem :)Ben fazla takmiyorum memisleri. Sonucda cocuk emziriyosun olcak okadr. Duzelirse duzelir duzelmeSede anneligimin kotu bi etkisi olarak kalkr napim
bi arkadasim zayiflama cayi iciyo 2 aylik 120 tl cok ise yaramis kiz manken gibi olmus bendemi alsam dedim alcam heralde ise yaramasa bile 120 tl bosa gitmesin diye zayiflarim
Üzerine de heppi börttdey yazdım mı tamamdır.Memenin hüznünü sen nereden bileceksin
Sporla biraz toparlıyor ama eski heybetli şaşalı günlerine kavuşulmuyor canım
Hoş geldin canım ,kuzumm
Haydi kendini toparlamanın tam zamanı,mevsim bahar önümüz yaz.
Hayalin olan yurtık kotla evde eşinin önünden bir salındığını düşün.Sonra uuuu beybi
Paketli kurdelalı olması lazım çok haklısın.Aklında bin yaşa
Bende tokatlıyııım :)@Huzurvermeyolunda Amasyalı mısın?Benim annem Tokatlı ve onlar da kültür bu.
Hepbirlikte çok yaşayalım çok çok da gülelim canımNe güldüm.Çok yaşa sen
Tokatlılarda Hamam kültürü vardır demek istemiştim.Gelin hamamlarından tut bir sürü şey
Canın kuru kayısı,hurma ye biraz.Yada biraz ıslat kayısı hurmayı rondodan geçir içine ceviz az kakao ve tarçın at ye.keser biraz.Regl olmama 2 gün var ve cnm acayip tatlı istiyorr. Şuan neredeyse ağlayacağııım çocuk gibii
suanki tek dusuncem zayiflamak. Belki zayifladigimda onlari kafaya takarimNe rahat bir düşünce ne güzeeeel keşke snin gbi düşünebilsem :)
TArcinli sut muz yada hurma ye cnm :)Regl olmama 2 gün var ve cnm acayip tatlı istiyorr. Şuan neredeyse ağlayacağııım çocuk gibii
Hemen yapayım bariiiHepbirlikte çok yaşayalım çok çok da gülelim canım
Canın kuru kayısı,hurma ye biraz.Yada biraz ıslat kayısı hurmayı rondodan geçir içine ceviz az kakao ve tarçın at ye.keser biraz.
Bence denonemmi olan sonrasi kilo aldin mi tekrar buyuyolar tecrubeyle sabit aci tecrubeBencede yaptır kız o hevesle kilonuda korursun :)
Hurma yiyeceğim kaptansuanki tek dusuncem zayiflamak. Belki zayifladigimda onlari kafaya takarim
TArcinli sut muz yada hurma ye cnm :)
bi arkadasim zayiflama cayi iciyo 2 aylik 120 tl cok ise yaramis kiz manken gibi olmus bendemi alsam dedim alcam heralde ise yaramasa bile 120 tl bosa gitmesin diye zayiflarim
Bide mum dik esin uflesin ordan
Hahhaha
Memiktolar domur domur olsun mum işi kolay.Düşündükçe bu hediye fikri aklıma daha çok yatıyor.
Şimdiye kadar hediye olarak aldıklarımla kendime pardon eşime 8 memiş yaptırırdımhay geç gelen aklıma tüküreyim
gec olsun guc olmasin
Memiktolar domur domur olsun mum işi kolay.Düşündükçe bu hediye fikri aklıma daha çok yatıyor.
Şimdiye kadar hediye olarak aldıklarımla kendime pardon eşime 8 memiş yaptırırdımhay geç gelen aklıma tüküreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?