Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaptıracağım gibi şöyle domur domur memişler benim de hakkımHadi doğru sutyenle derli toplu güzel duruyor ama bakınca dokununca fossEşime doğum günü hediyesi olarak yaptırsam mı
Ne güldüm.Çok yaşa sen

Tokatlılarda Hamam kültürü vardır demek istemiştim.Gelin hamamlarından tut bir sürü şey

Aynen kaptan ddiğin doğru çıktı valla :)

Kmseyi umursamıyorum vallaa takmycam kafamaaa :)

Of nette araştırdım sarkma deniliyo düzelmemş kmsenin amaaa inş bizde düzelme olur. Kendimi kötü hissedyrm böyle yahu bune anneanneme döndüm

O çocuklar hayırlı evlat çıkmış normalde anne babayı sömürmeleri gerekirdi ben şimdiden çocuğuma nasıl ev alacağımı düşünüyorum bu kafayla yapamam çocuk falan
Onu bende dusunuyorum Allahtan dedeler zengin biz bise yapamasakda birer tane daire duser cocuklara

Hahahahah allah seni napmasın yaptır adam sevinsin yoksa bi gidişle mememdeki hüzün diye konu açarsın
Üzerine de heppi börttdey yazdım mı tamamdır.Memenin hüznünü sen nereden bileceksin
Haha ya aynn tarif ettğn gbii.. düzelmyck mi buu
Sporla biraz toparlıyor ama eski heybetli şaşalı günlerine kavuşulmuyor canım
Hoş geldin canım ,kuzumm
Haydi kendini toparlamanın tam zamanı,mevsim bahar önümüz yaz.
Hayalin olan yurtık kotla evde eşinin önünden bir salındığını düşün.Sonra uuuu beybi
Hediye paketide yaptir ama
Paketli kurdelalı olması lazım çok haklısın.Aklında bin yaşa

Anladım canımm umarım düzelirr ben öyle aşırı kilo alıp vermedm emzirince oldu bnmki göğüslerm byüktü 90 takıyodm. Hamile kalınca hele doğm yapınca süt birden hurra edince 100 bile küçük geliyodu. Şmdi 85 takıyorm ama vıcık vıcıııkk. Koca göğsün içi bomboş sankii

Ben fazla takmiyorum memisleri. Sonucda cocuk emziriyosun olcak okadr. Duzelirse duzelir duzelmeSede anneligimin kotu bi etkisi olarak kalkr napim

Iımmm araştıraym birazz netten o halde

bi arkadasim zayiflama cayi iciyo 2 aylik 120 tl cok ise yaramis kiz manken gibi olmus bendemi alsam dedim alcam heralde ise yaramasa bile 120 tl bosa gitmesin diye zayiflarim

Bide mum dik esin uflesin ordan

Ne güldüm.Çok yaşa sen

Tokatlılarda Hamam kültürü vardır demek istemiştim.Gelin hamamlarından tut bir sürü şey
Hepbirlikte çok yaşayalım çok çok da gülelim canım
Regl olmama 2 gün var ve cnm acayip tatlı istiyorr. Şuan neredeyse ağlayacağııım çocuk gibii
Canın kuru kayısı,hurma ye biraz.Yada biraz ıslat kayısı hurmayı rondodan geçir içine ceviz az kakao ve tarçın at ye.keser biraz.

bi arkadasim zayiflama cayi iciyo 2 aylik 120 tl cok ise yaramis kiz manken gibi olmus bendemi alsam dedim alcam heralde ise yaramasa bile 120 tl bosa gitmesin diye zayiflarim

Bide mum dik esin uflesin ordan

Memiktolar domur domur olsun mum işi kolay.Düşündükçe bu hediye fikri aklıma daha çok yatıyor.
Şimdiye kadar hediye olarak aldıklarımla kendime pardon eşime 8 memiş yaptırırdımhay geç gelen aklıma tüküreyim

Hahhaha allah iyiliğini versin

gec olsun guc olmasin boyle yaptirabilirsin cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…