İnşallah canım.95in altına düşersen iyice hırslanırsın bence
Tebrik ederimGecen cuma 64.9
Bugun 64.4
Fark: -500
Yuzde 0.77
ben simdi gidip komsumun sacini basini yolimde gelimO o kadar basit bişy değil dedi her yıl kontrol ettirdikten sonra bişey olmaz dedi. Arkadaşım zaten spiral doğum konularında 1 numaradır korunmayanlara çok kinlidir
Hedefe emin adimlarla :)Gecen cuma 64.9
Bugun 64.4
Yuzde 0.77
haftaya guzel olur insallahGeçen cuma 57.3
Bgn 57.3
Fark 0
Bgn yarın adet olacağım sanırım ondan böyle. Çok şişim..
Evet o moddan biraz çıkmak gerekiyoİnşallah canım.
Kendimde şunu fark ettim diyet üstünde çok konuştuğumda ,sıktığımda daha kötü sonuçlar alıyorum.Şimdi bıraktım kendi haline daha iyi sanki böyle.
Bu nedir hic gitmiyo korumaya gectim yazmadigim mrnulerd3 kacamakli yapiyom hep ondan bide bugun yarin mens olcam vs vs bahanem cok:)Tebrik ederimd
Git bi kavga et ben kaç gündür ip atlamadım senin yüzunden deben simdi gidip komsumun sacini basini yolimde gelim
Hedefe emin adimlarla :)
haftaya guzel olur insallah
Günaydın.İyiyiz,siz nasılsınız?
tebrik ederim
Nerden ogrendin kiz ben google falan da sordum sacma sapan cvplar vardi
valla yapmamiz gerekn spor yapmak spor yapinca kacamak yapmiyorum ben bugun basliyorum insallah
Afiyet olsun cnm sansina guzel yemek cikmis :)
Sumeyye geri dondu
Iyiz canim sen nasilsin hosgeldin
Ooohh super
Harikaaa kiz 6lara azkaldi ya
Tamam cnm
Olsun + gelmedjn ya onmli olan o
Ahey aheyyydur simdi su tarti farkina bakalim. Sen biliyomusun nasil olcagnj
cnm onceki haftalar hep 1 kilo ve stu verdin. Artik yavaslamasi normal uzulme
Ebe arkadaşıma sordum ama siz emin olmak için doktorunuza danışın sonra benim yüzümden 3. Çocuk gelmesin
Tebrik ederimd
Yine gitmiş bence kaçamaklarınıda hep yaz etkili oluyo bende yazmiyorum bu araBu nedir hic gitmiyo korumaya gectim yazmadigim mrnulerd3 kacamakli yapiyom hep ondan bide bugun yarin mens olcam vs vs bahanem cok:)Kanguru_
İnşallaaaaahh bende öyle umut ediyorm kaptanben simdi gidip komsumun sacini basini yolimde gelim
Hedefe emin adimlarla :)
haftaya guzel olur insallah
Tebrikler tatlım :) Ne güzel bugün eksiler geliyor.Gecen cuma 64.9
Bugun 64.4
Yuzde 0.77
+ çıkmadıkça sorun yok tatlım :) Gayet iyiGeçen cuma 57.3
Bgn 57.3
Fark 0
Bgn yarın adet olacağım sanırım ondan böyle. Çok şişim..
+ çıkmadıkça sorun yok tatlım :) Gayet iyi
Hmmm demek menu yazmiyosunnnBu nedir hic gitmiyo korumaya gectim yazmadigim mrnulerd3 kacamakli yapiyom hep ondan bide bugun yarin mens olcam vs vs bahanem cok:)Kanguru_
valla ya onun yuzunden zayiflayamadimGit bi kavga et ben kaç gündür ip atlamadım senin yüzunden de
bizde seni ozledik nasil gidiyo tedavinHoşbuldum :) nasılsınız ya özledim sizleri yeni katılan arkadaşlara başarılar dilerim :)
Ozmn dengeliceksin cnmbi ogun kalorili yersen diger ogun hafif atlatcaksin :)Kızlar burda 55 yda 54 kilodaydım. Evlenmeden önceki halimm şmdi 57. Az kaldı azz dayan tuğçe. İstediğimz hedefe dşünce nasl korycz o kiloyu. Herşeyden yiyebilecek myz ?
Anladııımm kaptnOzmn dengeliceksin cnmbi ogun kalorili yersen diger ogun hafif atlatcaksin :)
50 kilo olursan zaten 52 ye kadar izin verirsin kendine 52den yukari cikmamaya dikkat rdrrsinAnladııımm kaptn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?