Aferinn sanaa@Rzgrece kaptanım menüyü tane tane yazmaya Halim kalmadı. Sabah ilk iş yazacağım. Ana arkqdasimin doğumgününde pasta yemedim kaçamak yapmadım. Aferin bana bence :)
ip atlamakdan spiral yuzundrn korkuyorum cnm yayoksa ip atliyoduk guzrl oluyodu. Drada gidemedik sorsam leslie fln mi yapsak yada bi liste yapalim hareketlerle ilgili ona uyalim hergun squat mekik makas vs
doktorami gitsen acaba
Aaaaaaasen onun serbetini dokme beklet serin bi yerde.hedefe ulasinca yerrsin
Ahhh su listeye bi girebilseeemmmmhaftaya cuma listedeyim insallah. Yarindan itibaren siki bir doyet ve spor haftasi bemi bekliyo
Tmm cnm cok abartmayacagini dusunuyorum. Bide senin fazla bi kacamagin olmadi bu zmna kadar.o yuzden tamam :) diger ogunlerle dengelede arti gelme :)
Odaklanamiyorum iste. Gun icinde cok guzel gidiyo tamam diyorum bufun cok guzel oldu sonra aksam 8 9 gibi kendjmk mutfakda buluyorum
Tamam cnm caraabama persembe yapiyoruz insallah bi aksilik cikmazsa. Cuma gunu bomba gibi geliriz gumbur gumbur :)
suan uyku sersemi dusunemiyorum yarin karar defterine bakar hallederiz
Günaydın.İyiyiz,siz nasılsınız?Kızlar günaydın nasılsınız
Günaydın kızlar.Sonunda hafta sonu geldi.Kilo bildirimimi de yapayım.
Geçen Hafta: 97.3
Bu Hafta: 96.3
Fark:- 1.00
Yüzde :% 1,03
Teşekkürler canımTebrikler tatlım. Çok güzel vermişsin :)
HarikaaaaaaaGünaydın kızlar.Sonunda hafta sonu geldi.Kilo bildirimimi de yapayım.
Tebrik ederim cnm cok gzel vermissin sendee
Oo masallah canım iradene erger aramdıysan ben hala arıyorum sekeri oylenkokay degil vazgecmekAfiyet olsun canım,menün gayet güzel.yarına ve devamına bol eksiler gelir inşallah.
ben de canım karataya başlayalı 3 hafta civarında oluyor hiç şeker tüketmedim,regl dönemimdeyim canım eskisi kadar tatlı çekmedi.vücut aramıyor artık.
Yap inan zaman geçtikçe unutuyorsun tadını ben 17-18 gün oldu şeker hiç kullanmadım iyi gidiyor şimdilik
maşallah canım sporuna ama yorma kendini kuzum.yavaş yavaş gitsin ki zaten ç
Afiyet olsun menün de sporun da gayet iyi.
Hiç de sevmem zaten regl de değilim
Sumeyyecim harşkasın bitanem karsılıgını alıyorsun bakGünaydın kızlar.Sonunda hafta sonu geldi.Kilo bildirimimi de yapayım.
Cok guzel canım soorlarının karsıkıgı
Canıım col guzel bu motşvasyonla kahvaltıda col da yemezsin hemGunaydin kizlar
Gecen cuma : 73.6
Bugun :72.8
Fark:-800
%1.10
Gunaydin kizlar
Gecen cuma : 73.6
Bugun :72.8
Fark:-800
%1.10
Oo masallah canım iradene erger aramdıysan ben hala arıyorum sekeri oylenkokay degil vazgecmek
Sumeyyecim harşkasın bitanem karsılıgını alıyorsun bak
Canıım col guzel bu motşvasyonla kahvaltıda col da yemezsin hem
Ay insallah cnmOo masallah canım iradene erger aramdıysan ben hala arıyorum sekeri oylenkokay degil vazgecmek
Sumeyyecim harşkasın bitanem karsılıgını alıyorsun bak
Canıım col guzel bu motşvasyonla kahvaltıda col da yemezsin hem
Tesekkurler cnmTebrikler tatlım güzel vermişsin :)
Ay sağol canım. Ne kadar düzenli beslenirsen beslen spor da gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?