Aynen canim malesef blue cagi biraz tehlikeli heleki bu zamanda daha da tehlikeli. Rabbim evlatlarimizi korusun okuldaki egitim kadar ailedeki egitim de onemli. 2 gun once kizimin yasadigi bir olayi anlatiyim.Sen boyle yazinca bi buyumusler gibi dusundum de hem dertleri cok hemde daha uzak oluyorlar dimiayy beni bi huzunnkapladi suan
Günaydın kızlar.Sonunda hafta sonu geldi.Kilo bildirimimi de yapayım.
Geçen Hafta: 97.3
Bu Hafta: 96.3
Fark:- 1.00
Yüzde :% 1,03
Tebrikler canim harikasin adim adim hedefe :)
Sağol canım hep beraber inşallahTebrikler canim harikasin adim adim hedefe :)
Gunaydin kizlar hayirli cumalar herkese
Kilom sabit malesef cok uzgunum
Gecen hafta 68.4
Bu hafta 68.4
Gelen giden yok
Regl de yok
Kanguru_
Yaa ne bileyim bunaldim biraz galibaSağol canım hep beraber inşallah
+ çıkmasında sabit olsun güzellik :)
Yaa ne bileyim bunaldim biraz galiba
Günaydın kızlar
Geçen cuma: 70,4
Bu cuma:69.4
Fark : 1 kilo
Yüzde: 1,420
Tartı farkından 500 gram daha eklenirse uçtum ayol ben
Cuma 69.0
Bugun 68.7
Fark -300
Üzüldğm ben bu sonuca ya napıcam bilmşyorum bu hafta zorlamam lazım kendimi arkadaslar
Kanguru_ kaptanım menüyü tane tane yazmaya Halim kalmadı. Sabah ilk iş yazacağım. Ana arkqdasimin doğumgününde pasta yemedim kaçamak yapmadım. Aferin bana bence :)
Nerden ogrendin kiz ben google falan da sordum sacma sapan cvplar vardiSpiralin kayması öyle sandığımız kadar kolay deģilmiş ancak çok doğun yapanlarda rahim ağzının genişlemesiyle kayabilirmiş.
Bende odaklanamıyorum napmamız gerekiyo odaklanmak için ya
Afiyet olsun cnm sansina guzel yemek cikmis :)Kızlar gunaydiiiiinnn. 15 Mart menumKanguru_
Sabah: 06.45
1 tane lorlu omlet
3 yesil zeytin
2 dilim kırmızı biber
2 ceviz
2 kuru kayısı
1 dilim dil peyniri
1 kucuk sut
Oglen: 12.30
Yarım kepce yesil mercimek çorbası
Haşlanmış tavuk parcasi
Ayran
Aksam: 19.50
Hellimli piliç kulesi (menude ismi öyle yaziyordu)
Haşlanmış brokoli karnabahar kabak Brüksel lahanasinin üzerine tavuk ve hellim ızgara koymuşlardi. Adı garip geldiği için merak etmiştim nasıl birsey çıkacak diye tam diyet yemeği çıktı
20.30 sade turk kahvesi
2.8 lt su. 11000 adım attım. Puanını hesaplayip yazarim. Servis gelmek üzere ofise geçince kilo bildirimimi yaparim
Sumeyye geri donduGünaydın kızlar.Sonunda hafta sonu geldi.Kilo bildirimimi de yapayım.
Iyiz canim sen nasilsin hosgeldinKızlar günaydın nasılsınız
Ooohh super
Harikaaa kiz 6lara azkaldi yaGunaydin kizlar
Gecen cuma : 73.6
Bugun :72.8
Fark:-800
%1.10
Tamam cnm
Olsun + gelmedjn ya onmli olan oGunaydin kizlar hayirli cumalar herkese
Kilom sabit malesef cok uzgunum
Gecen hafta 68.4
Bu hafta 68.4
Gelen giden yok
Regl de yok
Kanguru_
Ahey aheyyyGünaydın kızlar
cnm onceki haftalar hep 1 kilo ve stu verdin. Artik yavaslamasi normal uzulmeCuma 69.0
Bugun 68.7
Fark -300
Üzüldğm ben bu sonuca ya napıcam bilmşyorum bu hafta zorlamam lazım kendimi arkadaslar
Sahalara geri döndün demek tebrik ederimGünaydın kızlar.Sonunda hafta sonu geldi.Kilo bildirimimi de yapayım.
Harika sonuç
Süpersin nergizcim emeklerinin karşılığını alıyosun 6lara hiç bişey kalmadıGunaydin kizlar
Gecen cuma : 73.6
Bugun :72.8
Fark:-800
%1.10
Güzel vermişsin yarım kg gitmiş. Bu ara yoğunsun sanırım o yüzden izin istiyosun
Aman Allahım 6 lara çok hızlı bir geçiş olmuş buGünaydın kızlar
Bence normal huzurcuğum bu kadarcık takılman hatta takılma bile denmez bunaCuma 69.0
Bugun 68.7
Fark -300
Ebe arkadaşıma sordum ama siz emin olmak için doktorunuza danışın sonra benim yüzümden 3. Çocuk gelmesintebrik ederim
Nerden ogrendin kiz ben google falan da sordum sacma sapan cvplar vardi
valla yapmamiz gerekn spor yapmak spor yapinca kacamak yapmiyorum ben bugun basliyorum insallah
Afiyet olsun cnm sansina guzel yemek cikmis :)
Sumeyye geri dondu
Iyiz canim sen nasilsin hosgeldin
Ooohh super
Harikaaa kiz 6lara azkaldi ya
Tamam cnm
Olsun + gelmedjn ya onmli olan o
Ahey aheyyydur simdi su tarti farkina bakalim. Sen biliyomusun nasil olcagnj
cnm onceki haftalar hep 1 kilo ve stu verdin. Artik yavaslamasi normal uzulme
Kiz ebede bilir sonucta bunlari ebelerde takiyo. Bise olmaz mi dedi ip atlamaklaEbe arkadaşıma sordum ama siz emin olmak için doktorunuza danışın sonra benim yüzümden 3. Çocuk gelmesin
O o kadar basit bişy değil dedi her yıl kontrol ettirdikten sonra bişey olmaz dedi. Arkadaşım zaten spiral doğum konularında 1 numaradır korunmayanlara çok kinlidirKiz ebede bilir sonucta bunlari ebelerde takiyo. Bise olmaz mi dedi ip atlamakla
Motivasyonunu tekrar kazanmana çok sevindim inersin böyle düşünuyosanEvet sahalara geri dönüyorum inşallah.
Bu ay sonu 95 in altına inmek hedefim.
Tam kazandığım söylenemez canım uğraşıyorum en azındanMotivasyonunu tekrar kazanmana çok sevindim inersin böyle düşünuyosan
95in altına düşersen iyice hırslanırsın benceTam kazandığım söylenemez canım uğraşıyorum en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?