Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen boyle yazinca bi buyumusler gibi dusundum de hem dertleri cok hemde daha uzak oluyorlar dimi ayy beni bi huzunnkapladi suan
Aynen canim malesef blue cagi biraz tehlikeli heleki bu zamanda daha da tehlikeli. Rabbim evlatlarimizi korusun okuldaki egitim kadar ailedeki egitim de onemli. 2 gun once kizimin yasadigi bir olayi anlatiyim.
Liseli bir ogrenci kimin cagirdigini demeden kizimi ogretmenler odasina cagirmis kizim da gidince bir ogrtmenini gormus arasi iyidir. Hocanin sinifla biraz arasi bozuk kizima nedenini sormus kizimin dobra ve yalan soylemiycegini bilir. Bizimki anlatmis... hoca da demis diger cocuklar dusunmeden anlik hareket ediyo fevri davraniyolar hoca da senin yerin ayri sen farklisin olgun davraniyorsun demis senin annen baban ne is yapiyo demis...odev kontrolunu de kizimdan almis sana kotu davranmalarini istemem demis bu bi aile icin gurur verici bi ornek. Ailenin verdigi egitimi okulda alamaz cocuklar herseyin yeri ayri bu donemde edepli gorgulu cocuk yetistirebiliyorsak ne mutlu bize...
Iste bu yuzden diyorum simdiki yasadiginiz sorunlar cok hafif en azindan yanimizda kollayabiliyoruz okula baslayinca daha farkli olucak yasamadan anlasilmiyo. RABBIM iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi :)

Günaydın kızlar

Geçen cuma: 70,4
Bu cuma:69.4
Fark : 1 kilo
Yüzde: 1,420

Tartı farkından 500 gram daha eklenirse uçtum ayol ben

Kilo veren vebvermek için çabalayan herkesi tebrik ederim.
Şimdlik işlerim var ara ara bakarım

Son düzenleme:
Cuma 69.0
Bugun 68.7
Fark -300

Üzüldğm ben bu sonuca ya napıcam bilmşyorum bu hafta zorlamam lazım kendimi arkadaslar

Yaa ne bileyim bunaldim biraz galiba

Evet diyet bunalması diye birşey oluyor. Onu aşmak lazım.
Günaydın kızlar

Wuhhuuu tebrikler tatlım :)

Cuma 69.0
Bugun 68.7
Fark -300

Üzüldğm ben bu sonuca ya napıcam bilmşyorum bu hafta zorlamam lazım kendimi arkadaslar

Ne yapacaksın söyleyeyim. Daha çok sarılacaksın diyete. Yanına biraz daha spor ekleyeceksin :) Eminim çok daha güzel eksiler göreceksin :)

Kanguru_ kaptanım menüyü tane tane yazmaya Halim kalmadı. Sabah ilk iş yazacağım. Ana arkqdasimin doğumgününde pasta yemedim kaçamak yapmadım. Aferin bana bence :)
tebrik ederim
Spiralin kayması öyle sandığımız kadar kolay deģilmiş ancak çok doğun yapanlarda rahim ağzının genişlemesiyle kayabilirmiş.

Bende odaklanamıyorum napmamız gerekiyo odaklanmak için ya
Nerden ogrendin kiz ben google falan da sordum sacma sapan cvplar vardi

valla yapmamiz gerekn spor yapmak spor yapinca kacamak yapmiyorum ben bugun basliyorum insallah
Afiyet olsun cnm sansina guzel yemek cikmis :)
Günaydın kızlar.Sonunda hafta sonu geldi.Kilo bildirimimi de yapayım.

Geçen Hafta: 97.3
Bu Hafta: 96.3
Fark:- 1.00
Yüzde :% 1,03
Sumeyye geri dondu
Kızlar günaydın nasılsınız
Iyiz canim sen nasilsin hosgeldin
Kanguru_ Kilo bildirimim
Geçen Cuma:79,0
Bu cuma: 78,2
Fark: 800 gr
%: 1,01
Ooohh super
Gunaydin kizlar

Gecen cuma : 73.6
Bugun :72.8
Fark:-800
%1.10
Harikaaa kiz 6lara azkaldi ya
Geçen Cuma:65.500
Bu Cuma:60. 00
Fark -500 (izne ayrılmak istiyorum )
Kanguru_
Tamam cnm
Gunaydin kizlar hayirli cumalar herkese

Kilom sabit malesef cok uzgunum

Gecen hafta 68.4
Bu hafta 68.4

Gelen giden yok
Regl de yok

Kanguru_
Olsun + gelmedjn ya onmli olan o
Günaydın kızlar

Ahey aheyyy dur simdi su tarti farkina bakalim. Sen biliyomusun nasil olcagnj
Cuma 69.0
Bugun 68.7
Fark -300

cnm onceki haftalar hep 1 kilo ve stu verdin. Artik yavaslamasi normal uzulme

Günaydın kızlar.Sonunda hafta sonu geldi.Kilo bildirimimi de yapayım.

Geçen Hafta: 97.3
Bu Hafta: 96.3
Fark:- 1.00
Yüzde :% 1,03
Sahalara geri döndün demek tebrik ederim
Kanguru_ Kilo bildirimim
Geçen Cuma:79,0
Bu cuma: 78,2
Fark: 800 gr
%: 1,01
Harika sonuç
Gunaydin kizlar

Gecen cuma : 73.6
Bugun :72.8
Fark:-800
%1.10
Süpersin nergizcim emeklerinin karşılığını alıyosun 6lara hiç bişey kalmadı

Geçen Cuma:65.500
Bu Cuma:60. 00
Fark -500 (izne ayrılmak istiyorum )
Kanguru_
Güzel vermişsin yarım kg gitmiş. Bu ara yoğunsun sanırım o yüzden izin istiyosun
Günaydın kızlar

Aman Allahım 6 lara çok hızlı bir geçiş olmuş bu
Cuma 69.0
Bugun 68.7
Fark -300

Bence normal huzurcuğum bu kadarcık takılman hatta takılma bile denmez buna

Ebe arkadaşıma sordum ama siz emin olmak için doktorunuza danışın sonra benim yüzümden 3. Çocuk gelmesin

Kiz ebede bilir sonucta bunlari ebelerde takiyo. Bise olmaz mi dedi ip atlamakla
O o kadar basit bişy değil dedi her yıl kontrol ettirdikten sonra bişey olmaz dedi. Arkadaşım zaten spiral doğum konularında 1 numaradır korunmayanlara çok kinlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…