Telelfondan giriyisan albimune bakacagin kisisnin isminin ustune tikla prda fotograflar yaziyo cnm ordan bakcanKanguru_ ama yine göremiyorum albümü.Ben mi beceremedim.
Eeee senin hedef elbise resmin var.Telelfondan giriyisan albimune bakacagin kisisnin isminin ustune tikla prda fotograflar yaziyo cnm ordan bakcan
Sende sklesene kiz
Sende sklesene kiz
Yaa benim bi eşime sormam lazım bu konularda cok hassastır kendüsüSende yuklesene seni gorelim
Sadece takip ettiklerini isaretlersen baska komse gormez icine sinmezse daha sonra kaldiriesinAlbüm oluşturdum ama çekiniyorum koymaya kimse görmez demi.
*ama ben seni goremedim
Kiz nerden bilcek esinYaa benim bi eşime sormam lazım bu konularda cok hassastır kendüsü
Sadece takip ettiklerini isaretlersen baska komse gormez icine sinmezse daha sonra kaldiriesin
Ben simdi ekledim eski bi foto ama aralikda fln cekilmisti
tatlım hep aklımda gelmeye çalıştım ama çok yoğunluk var :):)
Hosgeldin cnmm hayirli olsunn Allah kucagina almayida nasip etsin insallah. Hayirli evlat olsun :) cok sevindimtatlım hep aklımda gelmeye çalıştım ama çok yoğunluk var :):)
direksiyon sıınavım ve vielerim aynı gün ders çalışıyrum hep eve bile doğru düzgün bakamıyorum... hamilelik yüzünden uyku ve halsizlik de cabası
TakipteyimHuhuuu kızlar ... takipe takipinstagramda böyle yazıyorlar ya çok komigime gidiyor
Arada bizide hatırla uğra :) hamilelik nasıl gidiyo ćok sevindimtatlım hep aklımda gelmeye çalıştım ama çok yoğunluk var :):)
direksiyon sıınavım ve vielerim aynı gün ders çalışıyrum hep eve bile doğru düzgün bakamıyorum... hamilelik yüzünden uyku ve halsizlik de cabası
Kiz hadiseneeeAlbüm oluşturdum ama çekiniyorum koymaya kimse görmez demi.
*ama ben seni goremedim
Takipteyimsende album yapcanmi
Hahaha eyvallah kaptanım. Bilmiyorum. Benim pek boydan fotom yoktur.
Bu arada kaptan deyince yaşli masli bir tip hayal ediyordum. Meğersem pek tatlis gencecik bir hatun varmış karşımda :)
fattylamb94 sana da baktım tatlım. İnanılmaz güzelsin. Hiçte kilolu durmuyorsun. Fistik maşallah
Teşekkür ederimHahaha eyvallah kaptanım. Bilmiyorum. Benim pek boydan fotom yoktur.
Bu arada kaptan deyince yaşli masli bir tip hayal ediyordum. Meğersem pek tatlis gencecik bir hatun varmış karşımda :)
fattylamb94 sana da baktım tatlım. İnanılmaz güzelsin. Hiçte kilolu durmuyorsun. Fistik maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?