Bende tesetturluyum cnm. Ayarlarlardab sadece takip edilenleri isaretlersen sadece senin takip ettiklerin gorurNerde yapicaz albumu
Ben tesetturluyum kk da yapamam
Oo super cok kibar zevklerimiz ayni :)Kizlaaarrrr hedefimi bulduuuummmm. Eki Görüntüle 2125038
Himm kk ya resim yukleyemem ben canim yaa tereddutde kaldimBende tesetturluyum cnm. Ayarlarlardab sadece takip edilenleri isaretlersen sadece senin takip ettiklerin gorur
Cok guzel sen giyebilirsin artik kilon kalmadi :)Oo super cok kibar zevklerimiz ayni :)
bak ben album yaptim profilimden bak bakalom gorebilcekmisinHimm kk ya resim yukleyemem ben canim yaa tereddutde kaldim
Hadi ben başlıyorum o zaman kızlar sizde koyun hadiAynen çok yoruyo yaa. Geçen sene çok atliyodum bi ara ayak bileğimı baya incitmistim diye bu sefer daha dikkatli atliyorum
bebeğim ben memis leri bağlayıp öyle atliyorum yoksa memislerde sarkma yapar benimkiler çok buyukler bide.
Sende sakın serbest haliyle atlama
Selam abla iyi olmana sevindim
Yok canim ben bi atlayista 100 atiyom ama çok yoruluyorum akşama anca 1000 yapabilirim. Sanırım kilom haififledikce daha fazla atlayabilirim
delilikmi hmm bence başımızı yakmayak. Ama frofil saysamizda albüm açım birbirimizi izleyip oylece görebiliriz
Olucak insallah canim millet ne kilolar veriyo bizde veririz ustelik yasinda gencAhhh ahhh insallah seneye bu zmnlar giymek istiyorum
Ahhh ahhh insallah seneye bu zmnlar giymek istiyorum
17 mart menum
Kahvalti (10.00)
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Domates biber
1 avuc kuru dut
Ogle (14.00)
2 kepce tavuk suyu corbasi
Salata
Yogurt
Ara (16.00)
10 ad cig badem
Sade turk kahvesi
Aksam(18.00)
Et doner
Bol salata
Ara (19.00)
Evdekilere saglikli lorlu cukulata yaptim ilk denememdi 1 cay kadigi tadina baktim
Yesil cay
Su 2 litre
Spor
3 mil leslie 120 puan
Kanguru_
@Huzurvermeyolunda
Menum
Sabah 11.3p
2 ymurta
2 kabak baharatli yogurtlu
Peyjir
Cay
Labne
Ogle 16.00
Q porsyon izgara kofte
Piyaz
Ayrn
Aksam 19.20
2 tabak pirasa havuclarini yemedim
Su 1.5 lt
Spor 10 dkk yuruyus (ip atlicam bitinxe yazarim)
Bu ara azim motivasyon tam :) bazdb dibe cokuyor7mOlucak insallah canim millet ne kilolar veriyo bizde veririz ustelik yasinda genc
Sadece zaman ve azime ihtiyacin var
Çok şık Elif bencede hedefin bu olsun böyle güzel giyinmek istiyosan hırslan birazKizlaaarrrr hedefimi bulduuuummmm. Eki Görüntüle 2125038
Suan bana hedef cooook uzak geliyo yaaİnşallah olucak canım hatta seneye kalmadan eminim sonbahara kadar hedefine ulasicaksin
Afiyetolsun canım
Afiyet olsun canım
Timam cnm :)Çok şık Elif bencede hedefin bu olsun böyle güzel giyinmek istiyosan hırslan biraz
Canim seni takibe aldim ama sanirim sen de beni yakibe alman gerekiyo resmi gorebilmem icinCok guzel sen giyebilirsin artik kilon kalmadi :)
bak ben album yaptim profilimden bak bakalom gorebilcekmisin
Canim beni takibe alman lazimNEHIR34 gorebildin mi
Suan bana hedef cooook uzak geliyo yaa
Sagol cnm :)
Heh anlatmak ostedigim bu senin izinin olmayan goremiyoCanim seni takibe aldim ama sanirim sen de beni yakibe alman gerekiyo resmi gorebilmem icin
Zaten asil hedefim 70 herkes 70 olsan yeter diyoNeden öyle düşünüyorsun ki 70 olsan bile harika olursun
Evet ben gördüm şimdifattylamb94 sen gorebiliyon dimi bnm albumu
Anladim canim :)Heh anlatmak ostedigim bu senin izinin olmayan goremiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?