Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hosgeldin canım bende yeni katıldım insallah güzelce kiloları mızı veririz kitap okumayı bende cok severim

Hayatının 27 senesini sağlıksız geçirmişsin umarım bundan sonra ki 50-60 senesini artık ne kadar ömrün varsa güzel ve sağlıklı geçirirsin. Şok diyet yapacak kadar iradeli bir insan sağlıklı beslenmeyi çok daha rahat yapar. 7 kilo vermişsin harika bir sonuç. 2019 yılına 2li rakamlarda gireceğine inanıyorum çünkü çok azimli görünüyosun

Ay bu evlilikler sevgililikler neden hep kilo yapıyor acaba

Canım şok diyetle ödem atılmaz ki sadece metabolizma bozar başkada bir işe yaramaz. Ödem atmak için detoks yapmalısın bence.

Hoşgeldin sen de bendensin. Aynı şeyi sevgilime bende söyledim 55 olmadan evlenmem

Aaa bir muhendis daha fattylamb94 de muhendis :) evlilik sinyalleri veriyosa zayiflamak iyidir gelinligin icinde kugu gibi suzulmek varken sisko gelin olmak iyi olmsz

Bende 26 yasinda 2 cocuk annesi bahtsiz bir kaptanim :)
Ay Elif ya en korktuğum şey yemin ederim şişman gelin olmak

Kader ortağımsın bu mesajınla tam olarak onu anladım benim sevgiliminde annesi 54 kilo incecik ve gencecik bir kadın ben yanında baya baya yarmagül gibi duruyorum

02.04.2018 Menüm
Afiyet olsun cnm su miktari nedir spor yaptin mi onlarina menunun altina yazarsan daha iyi yorumlanir:)
Afiyet olsun cnm spor yok mu :)
Hic yemek yemedin mi
Afiyet olsun cnm spor yok mu su miktarinida yazarsin :)
Bende sisko gelin oldum 70 75 kiloydum ama zayiflara daha cok yakisiyo gelinlik kendimizi kandirmayalim
Cocuklarini Allah bagislasin bende kitap okujayi severim firsat buldukcada okurum ne tur kitaplar okyyosun :) bnmde 2 cocugum var biri 3 biri 1 yasinda
zayiflarsin kiz sen oMna kadar :)

İnş Canm ya duygusal yemeden bende muzdaribim Canm bişeye çok sıkılınca yorulunca hertürlğ yemeye saldırıyorum direk ama değişecek inş bu durum bende yeni katıldım burası tam sana göre biryer

Oo zayflamak icin cok guzel bir nedenin var tebrik ederimsimdiden seni canım eminim istersen cok guzel verşceksin kilolalarını hosgeldin aramıza

Hosbuldum canım. Çalışıyorum, sınıf öğretmeniyim, endokrin, diyetisyen ve psikolog kontrölüne gireceğim. Endokrine gittim inşallah digerlerine de gidecegim nisan sonu.
Hoşgeldin aramıza canım neguzel heeturlu kontrolu yapman engel olacak birşey varsa öğrenmiş olursun böylece

sümeyye lorlu kabak nasıl kezzetlimi bende deniyim diyrm tarifi bidaha yazsana ya ben kacırmısım

IP atlamyi seviyorum evde bisiklet sürebilirim ben 4 ayda 8 kilo vermiştim ama bu kış geri aldım
Ooobende severim ip atlamayı canım kapısalım senninle nedersin ismin neydi bu arada :)

Eminimki sende cok guzel olmussundur bitanem ama simdi verince kiloları bir de öyle giy gelinliği ben giymeyi dusunuyorum bi denemek icin

Ne kdar guzel zamanını verimli kullanan birisiniz hem de iki cocuga ragmen cok imrendim sşze dogrusu
Selam canlarım ben bi geçmis yapıp geliyorum daha yeni popom yer gördü saatlerdir iş yapıyorum yemeklerimi bile ayakta yedim çok yorgunum
esraa naptın canım cok yorulmussunudr nasılsın işte miydin haftasonu yogundu bide buguj pertin cıkmıstır valla

Kitap ayırt etmem o kitapciya gidince ne hoşuma giderse polisiye aşk din ne ararsan okurum..evet kapisalim ip konusunda daha iyi olur günlük 600 enaz atlarim.adım sevilay ..uyumayi pek sevmem .pozitif bir insanım yengeç burcuyun burcumum tüm özelliklerini itinayla tasirim.aşk

Bencede ozamamna kadar cok guzel verşrsin esracım sen fıstık gibi bşr gelin olacaksın eminim
Ay yarmagüle bi kahkaha attımki annemler de bana derdi yarma gül diye

Ay bugun isim bitmedi yaa bi oturamadim yoruldum cok
sen naptın bugun ben spnunda alısverş yaptım ama delire delire iki cocukla ya

İnş Canm ya duygusal yemeden bende muzdaribim Canm bişeye çok sıkılınca yorulunca hertürlğ yemeye saldırıyorum direk ama değişecek inş bu durum bende yeni katıldım burası tam sana göre biryer
bu hepimizide vardır herhalde camım ya birseye daralıyprum geriliyorum yiyecegim guzelbşrseyin hayaliyle rahatlıyorum yiyince kurtuluyorjmsanki o sıkıntıdan nolcak böyle bilmşyrm

Ben De dadımız olmadan Neler yapabiliyorum onu deniyorum aslında çok bir şey farketmiyorumş onu farkettim ama gene de yorucu ve zaman istiyor pek bakamıyorum buraya zaten listeye katılamazsam herhalde bu + 10 mesajdan olucak galiba

Gerçekten ya malesef öyle yapıyoruz yiyince bir rahatlama geliyor ama geçici Yani bir faydası var mı yok sadece zararı var

Teşekkürler. Yarından itibaren yazayım su ve sporu o halde. :)
Bugün de iki litre su içtim.
15 dk koşu bandı
15 dk eliptik bisiklet
30 dk ağırlık çalıştım.
Ilk sayfada spor puanlari var oradan hesaplayip puani bildirmen gerekiyo cnm :)
ciceklerin topragini degistim mutfak dolaplarini sildim evi spurdum markete gittim yemek yaptim ay iki cocukla hersey cok zor bacim neler aldij anlat bakim kac beden aldiklarin :)

Ilk zmnlar biraz zorlanirsin sonra alisirsin cnm kendi dyzenini olusturursun :)

Afiyet olsun kabaklı tarif nasildi :)
zayiflarsin kiz sen oMna kadar :)
2 senem var işte zayifladim zayifladim zaman su gibi akıp geciyo

Ay bugun isim bitmedi yaa bi oturamadim yoruldum cok
Off nedir bu bizim çektiğimiz yaaa

Bugün işe gitmedim sabah hastaydim bide doğrusu evdeki işleri bitirmek istedim her gece iş yapmaktan yoruldum. Hemen hemen bütün işler bitti babam gelince buzdolabini salona cekcez biticek iş bi çamaşır falan kalır onlarda dert degil. Sabahtan beri 5 çeşit yemek yaptım mutfak gidecek diye dışardan yemiyim diyet gitmesin dedim sonrada dolapları falan söktüm koca yemek masasını tek basima salona soktum butun evi sildim supurdum bide mutfak alişveris yaptim yoğurt mayaladim yaptigim yemekleri konserve yaptım. Üstümden tır geçmiş gibi
Ay Allahım ya bi daha bize oyle lakap takmasinlar zayiflayalimda

Hey masalllaaaahh hamarat kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…