Kitap okumayı da sevmene bayıldım. Hayatı bence etkili yasayanlardansin.Inşallah ümit ediyorum yaza yine güzel kendimi seven biri olarak girerim
hosgeldin canım bende yeni katıldım insallah güzelce kiloları mızı veririz kitap okumayı bende cok severimMerhaba okudum geldim
Ben 9 yıllık evli 85 doğumlu 2 çocuk annesi bir bayanın.oğlum 8 yaşında kızım 2 yaşında ..ev hanimiyim kitap okumayı cok seviyorum haftada en az 3 kitap okurum ..gün benim için 6 30 da başlıyor ve 22 30 da bitiyor.günü tasarruflu kullanmaya çalışırım .beden ölçülerimi yazamayacam evde mezuru yok en kisa zmanda yazarım ölçülerimide yarın başlıyorum kendime plan oluşturmaya inşallah haziran da 55 i görürüm
Hayatının 27 senesini sağlıksız geçirmişsin umarım bundan sonra ki 50-60 senesini artık ne kadar ömrün varsa güzel ve sağlıklı geçirirsin. Şok diyet yapacak kadar iradeli bir insan sağlıklı beslenmeyi çok daha rahat yapar. 7 kilo vermişsin harika bir sonuç. 2019 yılına 2li rakamlarda gireceğine inanıyorum çünkü çok azimli görünüyosunMerhaba. Ben de katılabilir miyim?
Boy: 177
Kilo: 149.2
Yakın hedefim :100
İdeal kilom: 68
Arkadaşlar anlatacaklarım troll gibi gelebilir ama maalesef gerçek. Teyit edebilirim.
Çocukluğumdan beri obezdim. 16 yaşında 140 kiloya çıktım. Şok diyetle 1 yılda 63 kiloya düştüm. Anoreksik tarzda beslendim bu bir yıl boyunca.
Sonra bir bunalım geçirdim, çok sarkma falan oldu bedenimde. Bir anda yeniden çok aşırı yemeye başladım. Bir türlü duramadım. Kompulsif aşırı yeme / duygusal yemeden müzdaribim. 10 yılda 93 kilo aldım.
Şu an 27 yaşındayım. 156 kiloya çıktım. 1 hafta önce her şeyi değiştirmeye karar verdim 1 haftada 7 kilo verdim. Birbirimize destek olarak daha çok kilo verebileceğime inanıyorum.
Ay bu evlilikler sevgililikler neden hep kilo yapıyor acaba91 doğumluyum evliyim çocuğum yok. istanbulda oturuyorum. üniversite yıllarında hep zayıftım ama evlilikle birlikte yemek yemek daha keyifli bir aktivite halini alınca kilolar da peşinden geldi. (eşim bana tüm ilişkimiz boyunca 14 kilo kattı) masabaşı işte çalışıyorum spor yapmayı da çok sevmiyorum. eve gelince direkt yemek dinlenme derken bütün vakit geçiveriyor. ilk kez tartıda 60 ı görünce artık kilo verme çalışmalarına başlamam lazım dedim ve diyete başladım. bu sefer kararlıyım spor da düzenli yapılacak.
Canım şok diyetle ödem atılmaz ki sadece metabolizma bozar başkada bir işe yaramaz. Ödem atmak için detoks yapmalısın bence.esperenzaa motive olmak ve 4 günde aldığım ödemi, 4 günde atmak istiyorum inşallah çünkü benim kilom 61-62lerde. Bu yıl düşük karbonhidratli beslendim, vücut aslında alışkın az yemeye de işte yaptım bi saflık, ödül neyimeyse şu saatte.
Teşekkürler kaptanlarım. Odemlerimi atıp kaldığım yerden gerçek ben olarak devam edeceğim inşallah.
Verdiğin cezanın devamı olarak spora gidiyorum ben(evde yani) :)esperenzaa kaptan
HoşgeldinEvli değilim fakat 2 senelik bir ilişkiim var.. Çalışıyorum bilgisayar mühendisiyim. Erkek arkadasım sanırım eylül ekim gibi evlilik teklifi edecek.. ama ona bir kez ben 60 kg olmadan sakın evlenme teklifi etme dedim..
Ay Elif ya en korktuğum şey yemin ederim şişman gelin olmakAaa bir muhendis dahafattylamb94 de muhendis :) evlilik sinyalleri veriyosa zayiflamak iyidir gelinligin icinde kugu gibi suzulmek varken sisko gelin olmak iyi olmsz
Bende 26 yasinda 2 cocuk annesi bahtsiz bir kaptanim :)
Sevgilimin annesi de 48 -50 kg bir kadın gencecikhayatın bana thug life demesi gibi birşey ... kesinlikle şişko gelin olmak yok.. mezuniyet balomda hiç kıyafet bulamamıştım. aynısını yaşamayacağım.. Siz neden "bahtsız"sınız..?
Afiyet olsun cnm su miktari nedir spor yaptin mi onlarina menunun altina yazarsan daha iyi yorumlanir:)02.04.2018 Menüm
Afiyet olsun cnm spor yok mu :)02.04.2018 Menüm
Sabah:
1 kasenin içerisinde 2 yk yulaf,yarım muz,1bardak light süt
Ara; şekersiz çay
Öğle;3 yk bulgur pilav 1 kepçe çorba bol salata
Ara;Filtre kahve
Akşam:1 kase ev yoğurdu ve kabak yemeği
2,5-3 lt su içiyorum. içerisinde 1 çubuk tarçın koyarak.
Hic yemek yemedin miArkadaşlar sabah bahsettiğim üzere 4 gün hafif beslenecegim. Bugün sabah öğle akşam 1.5lt süt
2400 su
1200 bitki çayı (farklı türlerde)
Bu kadar sıvı ile böbreğini yorarsin diyenler olabilir, haklılar. Ama ben her yıl böbrek taşı dusururum. Su tuketimim fazla olması gerekiyor taş oluşmaması için. Tabi ki her gün bu kadar sıvı içmiyorum. 2800 günlük su miktarım genelde. Sporu daha tamamlamadim. Gece bildirsem sorun olma sanırım.
Afiyet olsun cnm spor yok mu su miktarinida yazarsin :)benim de bugünkü menüm
sabah beyaz peynir azıcık eski kaşar 1 yumurta yarım dilim kepekli ekmek süt
sabah kahvaltıda bu kadar yiyince tabii öğlene kadar acıkmadım
öğle yemeğimi normalde evden götürüyordum bugün üşendim çorba ve 1 tane lahmacun (canan karatay hoca yenişebilir diyor ya ondan cesaret aldım)
akşam ızgara tavuk mantar sote yapcam
bugün az su içmişim onu farkettim şimdi su içip duruyorum
bir de bir fincan yeşil çay içme planım var
Bende sisko gelin oldum 70 75 kiloydumAmin rabbim tüm askerlerimizi korusun..
Amin canım sağolasın
Hoşgeldiniiz, spor düzenin çok güzel beslenme dengeni de oturttun mu manken olur manken
Hoşgeldin canım, yapacağına inandırtan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor.
Hoşgeldin, kilolarımız aynıı yarışa var mısın? :)
Evet haftada 1-2 kilo arası ideal yapabilirsiiiin, kendine güven
Ben şişko gelin oldum kii, ama çirkin gelin olmaaz kii zatenn :)
Cocuklarini Allah bagislasin bende kitap okujayi severim firsat buldukcada okurum ne tur kitaplar okyyosun :) bnmde 2 cocugum var biri 3 biri 1 yasindaMerhaba okudum geldim
Ben 9 yıllık evli 85 doğumlu 2 çocuk annesi bir bayanın.oğlum 8 yaşında kızım 2 yaşında ..ev hanimiyim kitap okumayı cok seviyorum haftada en az 3 kitap okurum ..gün benim için 6 30 da başlıyor ve 22 30 da bitiyor.günü tasarruflu kullanmaya çalışırım .beden ölçülerimi yazamayacam evde mezuru yok en kisa zmanda yazarım ölçülerimide yarın başlıyorum kendime plan oluşturmaya inşallah haziran da 55 i görürüm
zayiflarsin kiz sen oMna kadar :)Hayatının 27 senesini sağlıksız geçirmişsin umarım bundan sonra ki 50-60 senesini artık ne kadar ömrün varsa güzel ve sağlıklı geçirirsin. Şok diyet yapacak kadar iradeli bir insan sağlıklı beslenmeyi çok daha rahat yapar. 7 kilo vermişsin harika bir sonuç. 2019 yılına 2li rakamlarda gireceğine inanıyorum çünkü çok azimli görünüyosun
Ay bu evlilikler sevgililikler neden hep kilo yapıyor acaba
Canım şok diyetle ödem atılmaz ki sadece metabolizma bozar başkada bir işe yaramaz. Ödem atmak için detoks yapmalısın bence.
Hoşgeldinsen de bendensin. Aynı şeyi sevgilime bende söyledim 55 olmadan evlenmem
Ay Elif ya en korktuğum şey yemin ederim şişman gelin olmak
Kader ortağımsın bu mesajınla tam olarak onu anladımbenim sevgiliminde annesi 54 kilo incecik ve gencecik bir kadın ben yanında baya baya yarmagül gibi duruyorum
İnş Canm ya duygusal yemeden bende muzdaribim Canm bişeye çok sıkılınca yorulunca hertürlğ yemeye saldırıyorum direk ama değişecek inş bu durum bende yeni katıldım burası tam sana göre biryerMerhaba. Ben de katılabilir miyim?
Boy: 177
Kilo: 149.2
Yakın hedefim :100
İdeal kilom: 68
Arkadaşlar anlatacaklarım troll gibi gelebilir ama maalesef gerçek. Teyit edebilirim.
Çocukluğumdan beri obezdim. 16 yaşında 140 kiloya çıktım. Şok diyetle 1 yılda 63 kiloya düştüm. Anoreksik tarzda beslendim bu bir yıl boyunca.
Sonra bir bunalım geçirdim, çok sarkma falan oldu bedenimde. Bir anda yeniden çok aşırı yemeye başladım. Bir türlü duramadım. Kompulsif aşırı yeme / duygusal yemeden müzdaribim. 10 yılda 93 kilo aldım.
Şu an 27 yaşındayım. 156 kiloya çıktım. 1 hafta önce her şeyi değiştirmeye karar verdim 1 haftada 7 kilo verdim. Birbirimize destek olarak daha çok kilo verebileceğime inanıyorum.
Oo zayflamak icin cok guzel bir nedenin var tebrik ederimsimdiden seni canım eminim istersen cok guzel verşceksin kilolalarını hosgeldin aramızaEvli değilim fakat 2 senelik bir ilişkiim var.. Çalışıyorum bilgisayar mühendisiyim. Erkek arkadasım sanırım eylül ekim gibi evlilik teklifi edecek.. ama ona bir kez ben 60 kg olmadan sakın evlenme teklifi etme dedim..
Hoşgeldin aramıza canım neguzel heeturlu kontrolu yapman engel olacak birşey varsa öğrenmiş olursun böyleceHosbuldum canım. Çalışıyorum, sınıf öğretmeniyim, endokrin, diyetisyen ve psikolog kontrölüne gireceğim. Endokrine gittim inşallah digerlerine de gidecegim nisan sonu.
sümeyye lorlu kabak nasıl kezzetlimi bende deniyim diyrm tarifi bidaha yazsana ya ben kacırmısımBugün ki menüm
Sabah (7.45)
1 h.yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
2 dlm ekmek
Öğlen (12.30)
4 yk havuç yoğurtlamasi
5 yk sulu köfte
1/4 dlm ekmek
Ara (14.20)
1 gk kayısı
2 k.kayısı
1 hurma
1 k.erik
1 kupa y.çay
Akşam (18.30 -19.00)
Lorlu yoğurtlu Kabak
Ara (20.30-21.00)
1 fincan sade T.kahvesi
Sıvılar: 3 lt su,1 kupa y.çay
Ooobende severim ip atlamayı canım kapısalım senninle nedersin ismin neydi bu arada :)IP atlamyi seviyorum evde bisiklet sürebilirim ben 4 ayda 8 kilo vermiştim ama bu kış geri aldım
Eminimki sende cok guzel olmussundur bitanem ama simdi verince kiloları bir de öyle giy gelinliği ben giymeyi dusunuyorum bi denemek icinAmin rabbim tüm askerlerimizi korusun..
Amin canım sağolasın
Hoşgeldiniiz, spor düzenin çok güzel beslenme dengeni de oturttun mu manken olur manken
Hoşgeldin canım, yapacağına inandırtan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor.
Hoşgeldin, kilolarımız aynıı yarışa var mısın? :)
Evet haftada 1-2 kilo arası ideal yapabilirsiiiin, kendine güven
Ben şişko gelin oldum kii, ama çirkin gelin olmaaz kii zatenn :)
Ne kdar guzel zamanını verimli kullanan birisiniz hem de iki cocuga ragmen cok imrendim sşze dogrusuMerhaba okudum geldim
esraa naptın canım cok yorulmussunudr nasılsın işte miydin haftasonu yogundu bide buguj pertin cıkmıstır vallaSelam canlarım ben bi geçmis yapıp geliyorum daha yeni popom yer gördü saatlerdir iş yapıyorumyemeklerimi bile ayakta yedim çok yorgunum
Teşekkürler. Yarından itibaren yazayım su ve sporu o halde. :)Afiyet olsun cnm su miktari nedir spor yaptin mi onlarina menunun altina yazarsan daha iyi yorumlanir:)
Kitap ayırt etmem o kitapciya gidince ne hoşuma giderse polisiye aşk din ne ararsan okurum..evet kapisalim ip konusunda daha iyi olur günlük 600 enaz atlarim.adım sevilay ..uyumayi pek sevmem .pozitif bir insanım yengeç burcuyun burcumum tüm özelliklerini itinayla tasirim.aşkOo zayflamak icin cok guzel bir nedenin var tebrik ederimsimdiden seni canım eminim istersen cok guzel verşceksin kilolalarını hosgeldin aramıza
Hoşgeldin aramıza canım neguzel heeturlu kontrolu yapman engel olacak birşey varsa öğrenmiş olursun böylece
sümeyye lorlu kabak nasıl kezzetlimi bende deniyim diyrm tarifi bidaha yazsana ya ben kacırmısım
Ooobende severim ip atlamayı canım kapısalım senninle nedersin ismin neydi bu arada :)
Eminimki sende cok guzel olmussundur bitanem ama simdi verince kiloları bir de öyle giy gelinliği ben giymeyi dusunuyorum bi denemek icin
Ne kdar guzel zamanını verimli kullanan birisiniz hem de iki cocuga ragmen cok imrendim sşze dogrusu
esraa naptın canım cok yorulmussunudr nasılsın işte miydin haftasonu yogundu bide buguj pertin cıkmıstır valla
Bencede ozamamna kadar cok guzel verşrsin esracım sen fıstık gibi bşr gelin olacaksın eminimHayatının 27 senesini sağlıksız geçirmişsin umarım bundan sonra ki 50-60 senesini artık ne kadar ömrün varsa güzel ve sağlıklı geçirirsin. Şok diyet yapacak kadar iradeli bir insan sağlıklı beslenmeyi çok daha rahat yapar. 7 kilo vermişsin harika bir sonuç. 2019 yılına 2li rakamlarda gireceğine inanıyorum çünkü çok azimli görünüyosun
Ay bu evlilikler sevgililikler neden hep kilo yapıyor acaba
Canım şok diyetle ödem atılmaz ki sadece metabolizma bozar başkada bir işe yaramaz. Ödem atmak için detoks yapmalısın bence.
Hoşgeldinsen de bendensin. Aynı şeyi sevgilime bende söyledim 55 olmadan evlenmem
Ay Elif ya en korktuğum şey yemin ederim şişman gelin olmak
Kader ortağımsın bu mesajınla tam olarak onu anladımbenim sevgiliminde annesi 54 kilo incecik ve gencecik bir kadın ben yanında baya baya yarmagül gibi duruyorum
sen naptın bugun ben spnunda alısverş yaptım ama delire delire iki cocukla yaAy bugun isim bitmedi yaabi oturamadim yoruldum cok
bu hepimizide vardır herhalde camım ya birseye daralıyprum geriliyorum yiyecegim guzelbşrseyin hayaliyle rahatlıyorum yiyince kurtuluyorjmsanki o sıkıntıdan nolcak böyle bilmşyrmİnş Canm ya duygusal yemeden bende muzdaribim Canm bişeye çok sıkılınca yorulunca hertürlğ yemeye saldırıyorum direk ama değişecek inş bu durum bende yeni katıldım burası tam sana göre biryer
Gerçekten ya malesef öyle yapıyoruz yiyince bir rahatlama geliyor ama geçici Yani bir faydası var mı yok sadece zararı varBencede ozamamna kadar cok guzel verşrsin esracım sen fıstık gibi bşr gelin olacaksın eminim
Ay yarmagüle bi kahkaha attımki annemler de bana derdi yarma gül diye
sen naptın bugun ben spnunda alısverş yaptım ama delire delire iki cocukla ya
bu hepimizide vardır herhalde camım ya birseye daralıyprum geriliyorum yiyecegim guzelbşrseyin hayaliyle rahatlıyorum yiyince kurtuluyorjmsanki o sıkıntıdan nolcak böyle bilmşyrm
Ilk sayfada spor puanlari var oradan hesaplayip puani bildirmen gerekiyo cnm :)Teşekkürler. Yarından itibaren yazayım su ve sporu o halde. :)
Bugün de iki litre su içtim.
15 dk koşu bandı
15 dk eliptik bisiklet
30 dk ağırlık çalıştım.
ciceklerin topragini degistim mutfak dolaplarini sildim evi spurdum markete gittim yemek yaptimBencede ozamamna kadar cok guzel verşrsin esracım sen fıstık gibi bşr gelin olacaksın eminim
bu hepimizide vardır herhalde camım ya birseye daralıyprum geriliyorum yiyecegim guzelbşrseyin hayaliyle rahatlıyorum yiyince kurtuluyorjmsanki o sıkıntıdan nolcak böyle bilmşyrm
Ilk zmnlar biraz zorlanirsin sonra alisirsin cnm kendi dyzenini olusturursun :)Ben De dadımız olmadan Neler yapabiliyorum onu deniyorum aslında çok bir şey farketmiyorumş onu farkettim ama gene de yorucu ve zaman istiyor pek bakamıyorum buraya zaten listeye katılamazsam herhalde bu + 10 mesajdan olucak galiba
Afiyet olsun kabaklı tarif nasildi :)Bugün ki menüm
Sabah (7.45)
1 h.yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
2 dlm ekmek
Öğlen (12.30)
4 yk havuç yoğurtlamasi
5 yk sulu köfte
1/4 dlm ekmek
Ara (14.20)
1 gk kayısı
2 k.kayısı
1 hurma
1 k.erik
1 kupa y.çay
Akşam (18.30 -19.00)
Lorlu yoğurtlu Kabak
Ara (20.30-21.00)
1 fincan sade T.kahvesi
Sıvılar: 3 lt su,1 kupa y.çay
2 senem var işte zayifladim zayifladim zaman su gibi akıp geciyozayiflarsin kiz sen oMna kadar :)
Off nedir bu bizim çektiğimiz yaaaAy bugun isim bitmedi yaabi oturamadim yoruldum cok
Bugün işe gitmedim sabah hastaydim bide doğrusu evdeki işleri bitirmek istedim her gece iş yapmaktan yoruldum. Hemen hemen bütün işler bitti babam gelince buzdolabini salona cekcez biticek iş bi çamaşır falan kalır onlarda dert degil. Sabahtan beri 5 çeşit yemek yaptım mutfak gidecek diye dışardan yemiyim diyet gitmesin dedim sonrada dolapları falan söktüm koca yemek masasını tek basima salona soktum butun evi sildim supurdum bide mutfak alişveris yaptim yoğurt mayaladim yaptigim yemekleri konserve yaptım. Üstümden tır geçmiş gibiOo zayflamak icin cok guzel bir nedenin var tebrik ederimsimdiden seni canım eminim istersen cok guzel verşceksin kilolalarını hosgeldin aramıza
Hoşgeldin aramıza canım neguzel heeturlu kontrolu yapman engel olacak birşey varsa öğrenmiş olursun böylece
sümeyye lorlu kabak nasıl kezzetlimi bende deniyim diyrm tarifi bidaha yazsana ya ben kacırmısım
Ooobende severim ip atlamayı canım kapısalım senninle nedersin ismin neydi bu arada :)
Eminimki sende cok guzel olmussundur bitanem ama simdi verince kiloları bir de öyle giy gelinliği ben giymeyi dusunuyorum bi denemek icin
Ne kdar guzel zamanını verimli kullanan birisiniz hem de iki cocuga ragmen cok imrendim sşze dogrusu
esraa naptın canım cok yorulmussunudr nasılsın işte miydin haftasonu yogundu bide buguj pertin cıkmıstır valla
Ay Allahım ya bi daha bize oyle lakap takmasinlar zayiflayalimdaBencede ozamamna kadar cok guzel verşrsin esracım sen fıstık gibi bşr gelin olacaksın eminim
Hey masalllaaaahh hamarat kizAfiyet olsun kabaklı tarif nasildi :)
2 senem var işte zayifladim zayifladim zaman su gibi akıp geciyo
Off nedir bu bizim çektiğimiz yaaa
Bugün işe gitmedim sabah hastaydim bide doğrusu evdeki işleri bitirmek istedim her gece iş yapmaktan yoruldum. Hemen hemen bütün işler bitti babam gelince buzdolabini salona cekcez biticek iş bi çamaşır falan kalır onlarda dert degil. Sabahtan beri 5 çeşit yemek yaptım mutfak gidecek diye dışardan yemiyim diyet gitmesin dedim sonrada dolapları falan söktüm koca yemek masasını tek basima salona soktum butun evi sildim supurdum bide mutfak alişveris yaptim yoğurt mayaladim yaptigim yemekleri konserve yaptım. Üstümden tır geçmiş gibi
Ay Allahım ya bi daha bize oyle lakap takmasinlar zayiflayalimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?