IP atlamyi seviyorum evde bisiklet sürebilirim ben 4 ayda 8 kilo vermiştim ama bu kış geri aldımOlculerimiz aynı sayılır, gel gel beraber zayiflayalim. Hedef de aynı :) ben de deneme surecindeyim. Ctesi katıldım.
İnşallah ... Hep birlikte hayallerimize kavuşuruz...Ooo sen boyle istikrarli gidersen yaz bitmeden hedefine ulasirsin :)
tmm cnm :)
Ilk sayfadaki kurallari okuyarak baslayabilirsin :) daha sonra bize kendini tanitirsin tanisirizTeşekkür ederim nerden baslamaliyim yardimci olurmusunuz acaba kilom 63 1.57 boyun 55 olmak istiyorum
Insallah:) er yada gec kavuscaz zaten. Yeteeki azimli ve kararli olalimİnşallah ... Hep birlikte hayallerimize kavuşuruz...
Ne güzel, sporla aran iyi. O bende yok işte ama dünIP atlamyi seviyorum evde bisiklet sürebilirim ben 4 ayda 8 kilo vermiştim ama bu kış geri aldım
Afiyet olsun. Bana kahvaltınız çok yetersiz geldi. Beslenme değeri iyi ayarlanmış güzel bi kahvaltı gün boyu beni tatmin ediyor başka bir şeyde gözüm kalmıyor. Ama tabi ki sizin tercihiniz02.04.2018 Menüm
Sabah:
1 kasenin içerisinde 2 yk yulaf,yarım muz,1bardak light süt
Ara; şekersiz çay
Öğle;3 yk bulgur pilav 1 kepçe çorba bol salata
Ara;Filtre kahve
Akşam:1 kase ev yoğurdu ve kabak yemeği
2,5-3 lt su içiyorum. içerisinde 1 çubuk tarçın koyarak.
Ay valla canım çok tatlı çektiğinden muzlu süt ay birde yulaf olsun diyip sabah kahvaltısı yaptım :) yulaf kepeği inanılmaz tok tutuyor öğlene kadar hiç acıkmıyorum :) tesekkür ederim yorumun içinnAfiyet olsun. Bana kahvaltınız çok yetersiz geldi. Beslenme değeri iyi ayarlanmış güzel bi kahvaltı gün boyu beni tatmin ediyor başka bir şeyde gözüm kalmıyor. Ama tabi ki sizin tercihiniz
Merhaba canım, menün güzelmiş ama ara öğün göremedim , kuru kayısı erik ceviz vs. çay kahve 4 -5 saat aralarını doldurmalısın bence :) birde bu listeyi hangi uygulamada yazıyorsun merak ettim görseli güzelmiş :)02.04.2018 Menüm
Uygulama fit365.Merhaba canım, menün güzelmiş ama ara öğün göremedim , kuru kayısı erik ceviz vs. çay kahve 4 -5 saat aralarını doldurmalısın bence :) birde bu listeyi hangi uygulamada yazıyorsun merak ettim görseli güzelmiş :)
Ara öğün metabolizmanı arttırır gerçekten... tarcınlu süt yarım dilim kepekli tost çok seçenek var bence kendini ufaktan alıştırmalısın....Uygulama fit365.
Ara öğüne alışamadım nedense ya. Sadece akşam yemeğinden sonra yatana kadar bir kupa bitki çayı su filan içiyorum. Ara öğün beni kurt gibi acıktırıyor :))
teşekkürleer indireceğim uygulamayı :)Uygulama fit365.
Ara öğüne alışamadım nedense ya. Sadece akşam yemeğinden sonra yatana kadar bir kupa bitki çayı su filan içiyorum. Ara öğün beni kurt gibi acıktırıyor :))
Gün boyu işteyim kendime bir badem ceviz karışımı alayım madem :) bir iki atarım ağzıma. Kuru meyveler iştahımı artırıyor ya. Hele ki tost. Kendimi biliyorum yersem durduramam kendimi.Ara öğün metabolizmanı arttırır gerçekten... tarcınlu süt yarım dilim kepekli tost çok seçenek var bence kendini ufaktan alıştırmalısın....
herderdedeva Allah kavuştursun sağ salim gidip gelsin inşallah bütün askerlerimiz
Hoşbuldumm
25 yaşındayım 166 boy 62.95 kiloda olup 55’i hedefliyorum.
Kalori sayıyorum nitelikli beslenmeye çalışıyorum.
Haftada üç gün spor salonu 1 gün yüzme şeklinde spor yapıyorum 1.5-2 aydır düzeni oturttum şükür.
Merhaba. Ben de katılabilir miyim?
Boy: 177
Kilo: 149.2
Yakın hedefim :100
İdeal kilom: 68
Arkadaşlar anlatacaklarım troll gibi gelebilir ama maalesef gerçek. Teyit edebilirim.
Çocukluğumdan beri obezdim. 16 yaşında 140 kiloya çıktım. Şok diyetle 1 yılda 63 kiloya düştüm. Anoreksik tarzda beslendim bu bir yıl boyunca.
Sonra bir bunalım geçirdim, çok sarkma falan oldu bedenimde. Bir anda yeniden çok aşırı yemeye başladım. Bir türlü duramadım. Kompulsif aşırı yeme / duygusal yemeden müzdaribim. 10 yılda 93 kilo aldım.
Şu an 27 yaşındayım. 156 kiloya çıktım. 1 hafta önce her şeyi değiştirmeye karar verdim 1 haftada 7 kilo verdim. Birbirimize destek olarak daha çok kilo verebileceğime inanıyorum.
Merhabalar herkese,
Boy:158
kg:89.6
Aralık ayında 101.3 kg görmüş bir bayan olarak uzun sürede yavaş yavaş kilo vermeye başladım.Ama artık bunu hızlandırmak yaza şu üzerimdeki morbid obezliği atarak başlamak istiyorum.Ameliyat olma kararım dönüm noktam oldu. Kendimden vazgecisim.. bir dhaa bunu yaşamak istemiyorum.. Ameliyat olmadım.. Sağlıklı bir şekilde kilo vereceğim..Bu aydaki hedefim 7-9 kg arası vermek..
Herkese başarılar dilerim :)
Aaa bir muhendis daha@fattylamb94 de muhendis :) evlilik sinyalleri veriyosa zayiflamak iyidir gelinligin icinde kugu gibi suzulmek varken sisko gelin olmak iyi olmsz
Bende 26 yasinda 2 cocuk annesi bahtsiz bir kaptanim :)
Hoşbuldumm teşekkür ederim. Zaten görenler sağolsunlar iyi göründüğümü söylerler ama sağdan soldan fırtlayan yağlardan bihaberler tabi giysiler sayesinde :))Hoşgeldiniiz, spor düzenin çok güzel beslenme dengeni de oturttun mu manken olur manken
Inşallah ümit ediyorum yaza yine güzel kendimi seven biri olarak girerimNe güzel, sporla aran iyi. O bende yok işte ama dünesperenzaa dan aldığım cezayla spora başlangıç yaptım :) bugün de devam ediyorum. Bu süreci hep beraber atlatacagiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?