Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Olculerimiz aynı sayılır, gel gel beraber zayiflayalim. Hedef de aynı :) ben de deneme surecindeyim. Ctesi katıldım.
IP atlamyi seviyorum evde bisiklet sürebilirim ben 4 ayda 8 kilo vermiştim ama bu kış geri aldım

02.04.2018 Menüm

Eklentiler

• 0A4CBC20-C0D7-46F9-AD0D-E9E96D8CE0D4.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 35
  • D37E6C95-DA8F-4D6F-AB3D-D2D57BEA1AD7.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 32
  • E123BFC5-F3CA-4E16-83FE-C6209E825B9C.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 37
02.04.2018 Menüm
Sabah:
1 kasenin içerisinde 2 yk yulaf,yarım muz,1bardak light süt
Ara; şekersiz çay
Öğle;3 yk bulgur pilav 1 kepçe çorba bol salata
Ara;Filtre kahve
Akşam:1 kase ev yoğurdu ve kabak yemeği
2,5-3 lt su içiyorum. içerisinde 1 çubuk tarçın koyarak.

Arkadaşlar sabah bahsettiğim üzere 4 gün hafif beslenecegim. Bugün sabah öğle akşam 1.5lt süt
2400 su
1200 bitki çayı (farklı türlerde)
Bu kadar sıvı ile böbreğini yorarsin diyenler olabilir, haklılar. Ama ben her yıl böbrek taşı dusururum. Su tuketimim fazla olması gerekiyor taş oluşmaması için. Tabi ki her gün bu kadar sıvı içmiyorum. 2800 günlük su miktarım genelde. Sporu daha tamamlamadim. Gece bildirsem sorun olma sanırım.

Afiyet olsun. Bana kahvaltınız çok yetersiz geldi. Beslenme değeri iyi ayarlanmış güzel bi kahvaltı gün boyu beni tatmin ediyor başka bir şeyde gözüm kalmıyor. Ama tabi ki sizin tercihiniz

Afiyet olsun. Bana kahvaltınız çok yetersiz geldi. Beslenme değeri iyi ayarlanmış güzel bi kahvaltı gün boyu beni tatmin ediyor başka bir şeyde gözüm kalmıyor. Ama tabi ki sizin tercihiniz
Ay valla canım çok tatlı çektiğinden muzlu süt ay birde yulaf olsun diyip sabah kahvaltısı yaptım :) yulaf kepeği inanılmaz tok tutuyor öğlene kadar hiç acıkmıyorum :) tesekkür ederim yorumun içinn

02.04.2018 Menüm
Merhaba canım, menün güzelmiş ama ara öğün göremedim , kuru kayısı erik ceviz vs. çay kahve 4 -5 saat aralarını doldurmalısın bence :) birde bu listeyi hangi uygulamada yazıyorsun merak ettim görseli güzelmiş :)

Uygulama fit365.
Ara öğüne alışamadım nedense ya. Sadece akşam yemeğinden sonra yatana kadar bir kupa bitki çayı su filan içiyorum. Ara öğün beni kurt gibi acıktırıyor :))

Uygulama fit365.
Ara öğüne alışamadım nedense ya. Sadece akşam yemeğinden sonra yatana kadar bir kupa bitki çayı su filan içiyorum. Ara öğün beni kurt gibi acıktırıyor :))
Ara öğün metabolizmanı arttırır gerçekten... tarcınlu süt yarım dilim kepekli tost çok seçenek var bence kendini ufaktan alıştırmalısın....

Ara öğün metabolizmanı arttırır gerçekten... tarcınlu süt yarım dilim kepekli tost çok seçenek var bence kendini ufaktan alıştırmalısın....
Gün boyu işteyim kendime bir badem ceviz karışımı alayım madem :) bir iki atarım ağzıma. Kuru meyveler iştahımı artırıyor ya. Hele ki tost. Kendimi biliyorum yersem durduramam kendimi.

benim de bugünkü menüm
sabah beyaz peynir azıcık eski kaşar 1 yumurta yarım dilim kepekli ekmek süt
sabah kahvaltıda bu kadar yiyince tabii öğlene kadar acıkmadım
öğle yemeğimi normalde evden götürüyordum bugün üşendim çorba ve 1 tane lahmacun (canan karatay hoca yenişebilir diyor ya ondan cesaret aldım)
akşam ızgara tavuk mantar sote yapcam
bugün az su içmişim onu farkettim şimdi su içip duruyorum
bir de bir fincan yeşil çay içme planım var

herderdedeva Allah kavuştursun sağ salim gidip gelsin inşallah bütün askerlerimiz

Amin rabbim tüm askerlerimizi korusun..

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
herderdedeva canım sağ salim teskere almayı nasip etsin

Amin canım sağolasın

Hoşgeldiniiz, spor düzenin çok güzel beslenme dengeni de oturttun mu manken olur manken

Hoşgeldin canım, yapacağına inandırtan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor.

Hoşgeldin, kilolarımız aynıı yarışa var mısın? :)
Evet haftada 1-2 kilo arası ideal yapabilirsiiiin, kendine güven

Aaa bir muhendis daha @fattylamb94 de muhendis :) evlilik sinyalleri veriyosa zayiflamak iyidir gelinligin icinde kugu gibi suzulmek varken sisko gelin olmak iyi olmsz

Bende 26 yasinda 2 cocuk annesi bahtsiz bir kaptanim :)

Ben şişko gelin oldum kii, ama çirkin gelin olmaaz kii zatenn :)

Hoşgeldiniiz, spor düzenin çok güzel beslenme dengeni de oturttun mu manken olur manken
Hoşbuldumm teşekkür ederim. Zaten görenler sağolsunlar iyi göründüğümü söylerler ama sağdan soldan fırtlayan yağlardan bihaberler tabi giysiler sayesinde :))
Hepimiz için kolaylıklar diliyorum ben de.

Merhaba okudum geldim
Ben 9 yıllık evli 85 doğumlu 2 çocuk annesi bir bayanın.oğlum 8 yaşında kızım 2 yaşında ..ev hanimiyim kitap okumayı cok seviyorum haftada en az 3 kitap okurum ..gün benim için 6 30 da başlıyor ve 22 30 da bitiyor.günü tasarruflu kullanmaya çalışırım .beden ölçülerimi yazamayacam evde mezuru yok en kisa zmanda yazarım ölçülerimide yarın başlıyorum kendime plan oluşturmaya inşallah haziran da 55 i görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…