Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin canım.Ameliyat olmama kararın iyi olmuş.Kendini şok diyetlerke bunaltmadan çok rahat kilo verirsin canım.

Aaa bir muhendis daha fattylamb94 de muhendis :) evlilik sinyalleri veriyosa zayiflamak iyidir gelinligin icinde kugu gibi suzulmek varken sisko gelin olmak iyi olmsz

Bende 26 yasinda 2 cocuk annesi bahtsiz bir kaptanim :)

Hoşgeldin canım.
Zayıflama sürecinde profesyonel bir destek almayı düşünüyor musun?Diyetisyen eşliğinde daha faydalı bir süreç olacağını düşünüyorum.
Çalışıyor musun?
Hosbuldum canım. Çalışıyorum, sınıf öğretmeniyim, endokrin, diyetisyen ve psikolog kontrölüne gireceğim. Endokrine gittim inşallah digerlerine de gidecegim nisan sonu.

Motive olmak için ideal haklısın.sen kendini bizden iyi tanırsın nasıl iyi geleceğini düşünüyorsan öyle yap canım ama sonrasında kaçamaksız temiz menülerle geleceksin .

Hoşgeldin canım.Ameliyat olmama kararın iyi olmuş.Kendini şok diyetlerke bunaltmadan çok rahat kilo verirsin canım.
Ameliyatın başarısı çok düşük. Olanlar eninde sonuda kilo alıyor, yine iş kendimde bitecekse boşuna bıçak altına yatıp sağlığımı riske atmak istemem :)

Aaa bir muhendis daha fattylamb94 de muhendis :) evlilik sinyalleri veriyosa zayiflamak iyidir gelinligin icinde kugu gibi suzulmek varken sisko gelin olmak iyi olmsz

Bende 26 yasinda 2 cocuk annesi bahtsiz bir kaptanim :)
Sevgilimin annesi de 48 -50 kg bir kadın gencecik hayatın bana thug life demesi gibi birşey ... kesinlikle şişko gelin olmak yok.. mezuniyet balomda hiç kıyafet bulamamıştım. aynısını yaşamayacağım.. Siz neden "bahtsız"sınız..?

evet çünkü ne olursa olsun, bir organını aldırıyorsun geri dönüşü yok... iyi ki olmamışım.. En son 8li rakamları 2015 yılında görmüştrüm..

Ocakta 79 kiloyla izine ayrildim hala 3 kiloyu verip listeye giremedigim icin bahtsizim ama bu hsfta gircem listeye insallah. Kircam seytanin bacagini :) hedef kilon ne

Arkadaşlar ayrıca kendimden biraz daha bahsedeyim, 3 aydır haftada 2 gün pilates ve en az 3 gün spor salonuna gidiyorum.Sporda sadece kardiyo yapıyorum. Şişman kızlar pilates yapamaz diye birşey yok. emin olun giden zayıf kız arkadaslarımdan daha iyi bir şekilde yapıyorum. :) Bugünde pilates günümm.. Yogun çalıştığımdan beni dinlendiriyor pilates tavsiye ederim kesinliklee

Ooo sen boyle istikrarli gidersen yaz bitmeden hedefine ulasirsin :)
55 kg olunca bırakacağım :)
tmm cnm :)

Teşekkür ederim nerden baslamaliyim yardimci olurmusunuz acaba kilom 63 1.57 boyun 55 olmak istiyorum

Ameliyatın başarısı çok düşük. Olanlar eninde sonuda kilo alıyor, yine iş kendimde bitecekse boşuna bıçak altına yatıp sağlığımı riske atmak istemem :)
Benim bir arkadaşım oldu,çok da güzel kilo verdi ama çorba,sıvı ile besleneceksen zaten ameliyata gerek yok ki. O riski almaya değmez bence de.

Bugün ki menüm
Sabah (7.45)
1 h.yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
2 dlm ekmek

Öğlen (12.30)
4 yk havuç yoğurtlamasi
5 yk sulu köfte
1/4 dlm ekmek

Ara (14.20)
1 gk kayısı
2 k.kayısı
1 hurma
1 k.erik
1 kupa y.çay

Akşam (18.30 -19.00)
Lorlu yoğurtlu Kabak

Ara (20.30-21.00)
1 fincan sade T.kahvesi

Sıvılar: 3 lt su,1 kupa y.çay

Hoşgeldin canım.
Profesyonel destek alıyor musun?Diyetisyen ,hatta psikolıjik açlığın için psikolojik yardım ve bir endonrin olabilir.
Başlangıç olarak belli bir kiloya inene kadar sadece yürüyüş yapmanı öneririm.ayaklarına binen yük fazla olduğu için ağır sporlar bacaklarını ve tüm vücudunu zorlayabilir. Azimli ve sabırlı olduktan sonra inan hepsi gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…