Eklicem cnm :) 2 haftalik bi deneme sureniz var 2 hafta s9nunda yuzdeniz 0.9 ve ustu olduu hafta listeye girebileceksiniz :)Teşekkür ederim. İlk sayfaya ekleyecek misiniz beni deneme sürecindekiler şeklinde ?
Hoşgeldin canım.Ameliyat olmama kararın iyi olmuş.Kendini şok diyetlerke bunaltmadan çok rahat kilo verirsin canım.Merhabalar herkese,
Boy:158
kg:89.6
Aralık ayında 101.3 kg görmüş bir bayan olarak uzun sürede yavaş yavaş kilo vermeye başladım.Ama artık bunu hızlandırmak yaza şu üzerimdeki morbid obezliği atarak başlamak istiyorum.Ameliyat olma kararım dönüm noktam oldu. Kendimden vazgecisim.. bir dhaa bunu yaşamak istemiyorum.. Ameliyat olmadım.. Sağlıklı bir şekilde kilo vereceğim..Bu aydaki hedefim 7-9 kg arası vermek..
Herkese başarılar dilerim :)
Aaa bir muhendis dahaEvli değilim fakat 2 senelik bir ilişkiim var.. Çalışıyorum bilgisayar mühendisiyim. Erkek arkadasım sanırım eylül ekim gibi evlilik teklifi edecek.. ama ona bir kez ben 60 kg olmadan sakın evlenme teklifi etme dedim..
Hosbuldum canım. Çalışıyorum, sınıf öğretmeniyim, endokrin, diyetisyen ve psikolog kontrölüne gireceğim. Endokrine gittim inşallah digerlerine de gidecegim nisan sonu.Hoşgeldin canım.
Zayıflama sürecinde profesyonel bir destek almayı düşünüyor musun?Diyetisyen eşliğinde daha faydalı bir süreç olacağını düşünüyorum.
Çalışıyor musun?
Motive olmak için ideal haklısın.sen kendini bizden iyi tanırsın nasıl iyi geleceğini düşünüyorsan öyle yap canım ama sonrasında kaçamaksız temiz menülerle geleceksin .esperenzaa motive olmak ve 4 günde aldığım ödemi, 4 günde atmak istiyorum inşallah çünkü benim kilom 61-62lerde. Bu yıl düşük karbonhidratli beslendim, vücut aslında alışkın az yemeye de işte yaptım bi saflık, ödül neyimeyse şu saatte.
Teşekkürler kaptanlarım. Odemlerimi atıp kaldığım yerden gerçek ben olarak devam edeceğim inşallah.
Verdiğin cezanın devamı olarak spora gidiyorum ben(evde yani) :)esperenzaa kaptan
Ameliyatın başarısı çok düşük. Olanlar eninde sonuda kilo alıyor, yine iş kendimde bitecekse boşuna bıçak altına yatıp sağlığımı riske atmak istemem :)Hoşgeldin canım.Ameliyat olmama kararın iyi olmuş.Kendini şok diyetlerke bunaltmadan çok rahat kilo verirsin canım.
Sevgilimin annesi de 48 -50 kg bir kadın gencecikAaa bir muhendis dahafattylamb94 de muhendis :) evlilik sinyalleri veriyosa zayiflamak iyidir gelinligin icinde kugu gibi suzulmek varken sisko gelin olmak iyi olmsz
Bende 26 yasinda 2 cocuk annesi bahtsiz bir kaptanim :)
evet çünkü ne olursa olsun, bir organını aldırıyorsun geri dönüşü yok... iyi ki olmamışım.. En son 8li rakamları 2015 yılında görmüştrüm..Hoşgeldin canım.Ameliyat olmama kararın iyi olmuş.Kendini şok diyetlerke bunaltmadan çok rahat kilo verirsin canım.
Ocakta 79 kiloyla izine ayrildim hala 3 kiloyu verip listeye giremedigim icin bahtsizimSevgilimin annesi de 48 -50 kg bir kadın gencecikhayatın bana thug life demesi gibi birşey ... kesinlikle şişko gelin olmak yok.. mezuniyet balomda hiç kıyafet bulamamıştım. aynısını yaşamayacağım.. Siz neden "bahtsız"sınız..?
1 Mayıs hedefim 82 kg olacak.. :) inşallah 7 kilo vereceğim 1 ayda..Ocakta 79 kiloyla izine ayrildim hala 3 kiloyu verip listeye giremedigim icin bahtsizimama bu hsfta gircem listeye insallah. Kircam seytanin bacagini :) hedef kilon ne
AnlaştıkMotive olmak için ideal haklısın.sen kendini bizden iyi tanırsın nasıl iyi geleceğini düşünüyorsan öyle yap canım ama sonrasında kaçamaksız temiz menülerle geleceksin .
Insallah verebilirsin cnm.:) peki kac kilo olmak istiyosun yazmam lazim ondan soruyorum. Iiimm yani ne zmn diyeti birakcan kac kilo olinca1 Mayıs hedefim 82 kg olacak.. :) inşallah 7 kilo vereceğim 1 ayda..
55 kg olunca bırakacağım :)Insallah verebilirsin cnm.:) peki kac kilo olmak istiyosun yazmam lazim ondan soruyorum. Iiimm yani ne zmn diyeti birakcan kac kilo olinca
Ooo sen boyle istikrarli gidersen yaz bitmeden hedefine ulasirsin :)Arkadaşlar ayrıca kendimden biraz daha bahsedeyim, 3 aydır haftada 2 gün pilates ve en az 3 gün spor salonuna gidiyorum.Sporda sadece kardiyo yapıyorum. Şişman kızlar pilates yapamaz diye birşey yok. emin olun giden zayıf kız arkadaslarımdan daha iyi bir şekilde yapıyorum. :) Bugünde pilates günümm.. Yogun çalıştığımdan beni dinlendiriyor pilates tavsiye ederim kesinliklee
tmm cnm :)55 kg olunca bırakacağım :)
Teşekkür ederim nerden baslamaliyim yardimci olurmusunuz acaba kilom 63 1.57 boyun 55 olmak istiyorumYaacok uzuldum canim. Aile arasinda olan seyler. Cok buyuk bir sorun degilse cpcujlari yipratmadan barisin artik arada olan o zavallilara oluyo malesef. Insallah arayi duzeltmissinizdir
Hosgeldin cnm
Yaaa oncrki mesajini okudum ama herrzmn bekleriz listeye girmek zorunda degilsin. Free takilabilirsin sonucta diyet yapan birisin. Gitme lutfen :)
es kisisiyle tartistin cnm simdi burda anlatip ortami germim
Olculerimiz aynı sayılır, gel gel beraber zayiflayalim. Hedef de aynı :) ben de deneme surecindeyim. Ctesi katıldım.Teşekkür ederim nerden baslamaliyim yardimci olurmusunuz acaba kilom 63 1.57 boyun 55 olmak istiyorum
Benim bir arkadaşım oldu,çok da güzel kilo verdi ama çorba,sıvı ile besleneceksen zaten ameliyata gerek yok ki. O riski almaya değmez bence de.Ameliyatın başarısı çok düşük. Olanlar eninde sonuda kilo alıyor, yine iş kendimde bitecekse boşuna bıçak altına yatıp sağlığımı riske atmak istemem :)
Hoşgeldin canım.Merhaba. Ben de katılabilir miyim?
Boy: 177
Kilo: 149.2
Yakın hedefim :100
İdeal kilom: 68
Arkadaşlar anlatacaklarım troll gibi gelebilir ama maalesef gerçek. Teyit edebilirim.
Çocukluğumdan beri obezdim. 16 yaşında 140 kiloya çıktım. Şok diyetle 1 yılda 63 kiloya düştüm. Anoreksik tarzda beslendim bu bir yıl boyunca.
Sonra bir bunalım geçirdim, çok sarkma falan oldu bedenimde. Bir anda yeniden çok aşırı yemeye başladım. Bir türlü duramadım. Kompulsif aşırı yeme / duygusal yemeden müzdaribim. 10 yılda 93 kilo aldım.
Şu an 27 yaşındayım. 156 kiloya çıktım. 1 hafta önce her şeyi değiştirmeye karar verdim 1 haftada 7 kilo verdim. Birbirimize destek olarak daha çok kilo verebileceğime inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?