- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ay hamarat olmaz olsaydim gercekten canım çıktı sabahtan beri 1 saniye oturmadım. Hersey bitsin istedim haftaya vizelerim var son şansım artıkHey masalllaaaahh hamarat kiz
Ilk sayfada spor puanlari var oradan hesaplayip puani bildirmen gerekiyo cnm :)
Neyseki bitirdin bundan sonra biraz ders calis bu sene mezun ol artik :)Ay hamarat olmaz olsaydim gercekten canım çıktı sabahtan beri 1 saniye oturmadım. Hersey bitsin istedim haftaya vizelerim var son şansım artık
zor degil aslinda :) ben hesaplim mademAyy bu sporun puanını sayma işi bana çok zor geldi
Oturup hesap makinasıyla tek tek üçer beşer hesaplicak mıyım.
Ay yok çok teşekkür ederim ben hemen detaylı hesaplayıp yazıyorımNeyseki bitirdin bundan sonra biraz ders calis bu sene mezun ol artik :)
zor degil aslinda :) ben hesaplim madem
Zaten bi tanesi 1 aydır deli gibi çalışıyorum işyerinde falan her fırsatta yarında diğerine başlıyorum. Yeter bu kadar ev hanımlığıNeyseki bitirdin bundan sonra biraz ders calis bu sene mezun ol artik :)
zor degil aslinda :) ben hesaplim madem
15 dk eliptik 15x4 60Ay yok çok teşekkür ederim ben hemen detaylı hesaplayıp yazıyorım
Yetme cnm kadinin cilesi bitmiyo muhendisde olsan doktorda olsan ordunaryus prof da olsun evde ev hanimisinZaten bi tanesi 1 aydır deli gibi çalışıyorum işyerinde falan her fırsatta yarında diğerine başlıyorum. Yeter bu kadar ev hanımlığı
Valla annem bana kül kedisi diyo evde kimse sana dizi çıkmış pijamayla temizlik yaparken meslek ne diye sormuyoYetme cnm kadinin cilesi bitmiyo muhendisde olsan doktorda olsan ordunaryus prof da olsun evde ev hanimisin
251 hesapladım ben çünkü mekik sayılarını filan tek tek çarptım. Ama haftada üç gün aynısını yaptığım için tekrar hesaplamicam :) kalan 4 günde yüzme ve adım sayısı ile hesaplar bildiririm. :)15 dk eliptik 15x4 60
15 dk kosu bandi 15x4 60
30 dk agirlik 30×4 (jillian puaniyla hesapladim) 120 toplam 240 puan
Al benden de o kadar. Kız hesaplama işine üşendiğüm için spor bildirimi yapmadım dün.Ayy bu sporun puanını sayma işi bana çok zor geldi
Oturup hesap makinasıyla tek tek üçer beşer hesaplicak mıyım.
Al benden de o kadar. Kız hesaplama işine üşendiğüm için spor bildirimi yapmadım dün.
Bi kolayını bulucam artık
Ahanda benKanguru_ şu sınavları atlatayım sporu ben devralırim istersen bu hesaplama zor geldiğinden sporları yazmiyo baziları başta ben
Buradaydım ya kuzum ben
Kuru nane çok güzel fikir yoğurtla çok severim en kısa sürede yaparım inşallahHuzurvermeyolunda , fattylamb94 canlarım kabağın tadı muhteşem oldu.Çok sevdim ilk fırsatta deneyin derim.
1 kabak (rendelenmiş)
2 ceviz içi
2 yk lor
3 yk yoğurt
Ve bol pul biber
Ben ek olarak kuru nane koydum
Çok basit 5 dakika da hazır uğraşmıyorsunKuru nane çok güzel fikir yoğurtla çok severim en kısa sürede yaparım inşallah
2 hafta sonra ben devrealıp hesaplarim hepinizin puanlarinizıAhanda ben
Uğraştırmayan şeyler en sevdiğimÇok basit 5 dakika da hazır uğraşmıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?